bizim yan dairede yaşlı bi çift var kendilerini daha göremedik ama seslerini duymaktan bıktık garip garip sesler çıkarıyorlar hala ne yaptıklarını anlamış değiliz :)))
gebelik testi yapmakda heycanlı bişimiş nefesimi tuttum bekledim böle bakalım yarında muayene var ayrıntıları yazarım size genel anlamda muayene tabi bi sorun varmı yokmu vs vs
bizim yan dairede yaşlı bi çift var kendilerini daha göremedik ama seslerini duymaktan bıktık garip garip sesler çıkarıyorlar hala ne yaptıklarını anlamış değiliz :)))
Ayy inanmıyorum herkesin acaip acaip komşuları varrrr kaydirigubbakcemile3
gebelik testi yapmakda heycanlı bişimiş nefesimi tuttum bekledim böle bakalım yarında muayene var ayrıntıları yazarım size genel anlamda muayene tabi bi sorun varmı yokmu vs vs
hahahahaha sizinki daha bi esrarengizmiş hihoyyyt
kızlar öpüyorum hepinizi dua edinde akşama bizde biraz kıpırdaşalım yaşlı çiftler bile bi rahat durmuyorlar anam..... iyi akşamlar....
evet yaa sesleri de o kadar net geliyorki sanki bizim yatağın altında yaşıyolar.o yüzden sessiz sessiz takılıyoruz rahatsız etmeyelim diye
kaydirigubbakcemile3
sankı sadeec sen oylesın ...tamam azcık popomus buyuk gobuusmuz var dıye ....bızde heralde cıtı pıtıyız:dilcikar:bayanssulusmileayyyyyyyyyy koptum yalnız burda
bende çıtı pıtıyım arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
beni gören hiç demiyoki bu kız 27 yaşında diye kaydirigubbakcemile3
ıste ben buna koptum ...sen cokkk yasa emı...demekkı o yaslarda sesler farklılasıyorrrbizim yan dairede yaşlı bi çift var kendilerini daha göremedik ama seslerini duymaktan bıktık garip garip sesler çıkarıyorlar hala ne yaptıklarını anlamış değiliz :)))
ayyy cok güldüm yaaa allah da seni güldürsünkaydirigubbakcemile3ben çıtı pıtı değilim ama yawwww eşim beni bazen danam diye seviyo söylemesi ayıp 1,70 boy 55 kg. hele biraz kilo alınca tam dana oluyorum zaten göüslerim oldum olası şiş 90 bedene bile sığamıyorum artık tatilde yine eşimle papaz olacaz sok onları içine diyo nereye sokacam töbe töbe...
Günaydınlar efendim kaydirigubbakcemile2
pek kibar gördüm sizi derin hn. akşam pek hararetli geçti sanırsam kaydirigubbakcemile3
Ayy her zamanki kibarlığım canım kaydirigubbakcemile3
Romantik geçti diyelim :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?