Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
bizim yan dairede yaşlı bi çift var kendilerini daha göremedik ama seslerini duymaktan bıktık garip garip sesler çıkarıyorlar hala ne yaptıklarını anlamış değiliz :)))

Ayy inanmıyorum herkesin acaip acaip komşuları varrrr kaydirigubbakcemile3

bizim yan dairede yaşlı bi çift var kendilerini daha göremedik ama seslerini duymaktan bıktık garip garip sesler çıkarıyorlar hala ne yaptıklarını anlamış değiliz :)))

buna cok güldüm yazmadan geçemedim

guinesi bende merak ediyorum aynı gün taze gelin olmustuk:)

gebelik testi yapmakda heycanlı bişimiş nefesimi tuttum bekledim böle bakalım yarında muayene var ayrıntıları yazarım size genel anlamda muayene tabi bi sorun varmı yokmu vs vs

bizde tatil dönüşü bebiş düşünüyoruz,o zaman bende gidip test yaptırıcam,herhangi bi olumsuzluk var mı diyeee,,,,zaten 3 ay öncesinden folikasit vs.. başlanıyormuş sanırım

kızlar öpüyorum hepinizi dua edinde akşama bizde biraz kıpırdaşalım yaşlı çiftler bile bi rahat durmuyorlar anam..... iyi akşamlar....

evet yaa sesleri de o kadar net geliyorki sanki bizim yatağın altında yaşıyolar.o yüzden sessiz sessiz takılıyoruz rahatsız etmeyelim diye
kaydirigubbakcemile3

Ay rezalet yaaa kaydirigubbakcemile3

Venüs hadi sana güveniyorum olacak kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben de kaçıyorum yarın burda buluşmak üzere :jeyyar:

ayyyyyyyyyy koptum yalnız burda
bende çıtı pıtıyım arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
beni gören hiç demiyoki bu kız 27 yaşında diye kaydirigubbakcemile3
sankı sadeec sen oylesın ...tamam azcık popomus buyuk gobuusmuz var dıye ....bızde heralde cıtı pıtıyız:dilcikar:bayanssulusmile

ıste ben buna koptum ...sen cokkk yasa emı...demekkı o yaslarda sesler farklılasıyorrr

ayyy cok güldüm yaaa allah da seni güldürsünkaydirigubbakcemile3

Ayy her zamanki kibarlığım canım kaydirigubbakcemile3
Romantik geçti diyelim :asigim:

kaydirigubbakcemile3

iyi bakalım hadi...

bende fos yok dün işyerinden geç çıktım ve acaip sinirliydim eve gittiğimde eşime anlatırken sinirden ağlıyodum resmen tabi ben anlattıkça o da sinirlendi önce ben duşa girdim felan meğer o girmemişti beni bekliyomuş :sinifsinif: kahroldum yani.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…