Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

Aaaa seni o kıadar sinirlendirecek ne oldu canım :bbo:

Aaaa seni o kıadar sinirlendirecek ne oldu canım :bbo:

yaa işim biraz problemlide canım yöneticim felan
aylardı iş bakıyorum ama çıkan bişi yok zaten çalıştığım içinde gözüşmelere zor gidiyorum..en son çarşamba akşamı karar almıştık eşimle dayancam dedim yani çocuk olana kadar dedim çocuktan sonra bakarız çaresine diye konuştuk ama dün akşam üstü bu şekilde gerilince eşimde karar verdi ay başı istifanı ver diye sanırsam tatil dönüşü istifa edicem gibi gözüküyo..dayanamıyorum artık yani bu sefer eve yansıtıyorum eşimde sinirleniyo

günaydın kızlarrrr
dün yazılanları okudumdaa kendimi buranın en şişkosu ilan etmeye kaarar verdim boyum 1,67 kilom 66 uf ya tatile az kaldı geçen yazdan beri 13 kilo almışım dün yazlıklarımı denedim hiçbişeyin içine sığamadımklava:..yani tatile hem vaji derdi var hemde kilo çok canım sıkkın çoook..

Anladım canım hayırlısı olsun hakkında...
Bebek düşünüyor muydunuz siz?

canım yöneticinin cinsel problemleri vardır kesin bende çalıştığım şirkette üst düzey yöneticiyim deneme sonrası başarısızlık olunca çok sinirli oluyomya o gün nemrutun teki oluyorum.anlayışlı olmaya çalış sendeen azından öyle düşünüp gül geç:teytey:

Anladım canım hayırlısı olsun hakkında...
Bebek düşünüyor muydunuz siz?

off sorma canım yaa bide o çıktı zaten benimki tereddütte yapalım diyo ama zamanı kestiremiyo şimdi iş olayını soktum canı çocuk çekesi geldi hayy allahım yaa
adam istemez istemez iş olayı patlak verdi isteyeceği tuttu sorma yani

ayyy yok benimkinin öle derdi olmaz bebeği 6 aylık oldu ama her gün biri ile yaniiiii geçmişini çok iyi bildiğim için
onun psikolojik problemleri var bence dengezis ve güvensiz biraz

Yeni mi istemeye başladı canım?
Önce işlerini bi düzene sok sonra düşün bence...

Yeni mi istemeye başladı canım?
Önce işlerini bi düzene sok sonra düşün bence...

son 1-2 aydır mırıldanıyo canımcım
bi diyoki tatileden gelince korunmayı bırak bi diyoki kışa doğru bırak yani ev alma olaylarımıda var o yüzden neyi nasıl yapıcaz bilemiyorum

işi bende düşünüyorum tabiki
bakalım yarın bi görüşmem daha var dua edin inşallah hayırlı bişidirde olur...bende vakit kaybetmemiş olurum hiç değilse..

Benimki mırıldansa da avcunu yalar kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı canım, inşallah olur...

Benimki mırıldansa da avcunu yalar kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı canım, inşallah olur...

ayy bilemiyorum canım yaaa valla düşündükçe onunda gerginliği basmaya başladı daha doğmadan çocuk gerildim yani :sinifsinif:

yani o kadar gerginimki şuan gözüm saatte resmen akşam olsun diye iple çekiyorum
inşallahhayırlısı bişidirde en kısa zamanda bende burdan kurtulurum yani..

kızlar gunaydın....
kızlarrr carsamba gunu saat 14:15 doktorda randevum var..dua edın ne olur ...kookruyorum...twetty bak gıdıyorum kesın aldım aldım...

nasıl bır cesaret geldıyse ....ama vallahı bı kokruyroum ıhslahh korkuylarım bosunadır cok guzel gecer ...gozumu kapatayımda ıcerı gırdıgımde koltugu gormeyeyım:1ninca:

bahaaaaaaaaaarrrrr deli etme beni yaaaaaa korkulcak bişi yok abartma nasıl doğurcan kızım sen

günaydın hepinize bende sabah ac karna tahlil verdim kan idrar pztesi sonucları alıcam dr a gidiyorum bişi cıkmassa muayene edicek ayrıntıları anlatırım burda baharcım benden sona gidiceksin ben anlatırım nası bişi oldunu alttan bakar diye düşünüyorum heralde öle olur

ayyy canım kafam bi dünya ne oldu sana yaaa?

ben muaynemi sık sık oluyorum arkadaşlar sormak istediğiniz varsa yardımcı olurum...alttan 2 defa oldum smear testide aldırdım..

ayyy canım kafam bi dünya ne oldu sana yaaa?

ben muaynemi sık sık oluyorum arkadaşlar sormak istediğiniz varsa yardımcı olurum...alttan 2 defa oldum smear testide aldırdım..

regl gecikti hemde zaten muayene için gidicektimya dr reglin geciktigi için test yapmadan mauyene edemem dedi o yüzden test yapıldı gerci ben gebelik testini yaptım coktan meraktan negatif cıktı yinede pztesiyi beklicem tabiki

smear testini bi arkadasım yaptırdı cok canı yandıgını söledi ama biraz abarttıgını yada hassasiyeti oldugunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…