regl gecikti hemde zaten muayene için gidicektimya dr reglin geciktigi için test yapmadan mauyene edemem dedi o yüzden test yapıldı gerci ben gebelik testini yaptım coktan meraktan negatif cıktı yinede pztesiyi beklicem tabiki
smear testini bi arkadasım yaptırdı cok canı yandıgını söledi ama biraz abarttıgını yada hassasiyeti oldugunu düşünüyorum
yaa evet biraz can yakabiliyo sonuçta ama yapılması gereken bişi yani topu topu 10 sn. dayanıyosundur emin ol
yani alttan muayne ve smera zaman düşüncek olursan 20 sn. geçmez canım
hayırlısı ben burdaki arkadaslara hamile kalmadan kafalarındaki soruları atmaları için en azından gidip bi konusmalrını tavsiye ediyorum hep azarlaralar ters davranırlar incitirler diye düşünmüstüm bu ikinci gidişim hemde özel falan degil devlete gittim cok sakin davrandı beni dinledi kendi tavsiyelerini söyledi hiç gerilicek bi durum yok arkadaslar ertelemeyin muayeneyi
alısıcaz artık bunlara daha büyük problemler yasayıp ameliyatlara giden bi durum olmaması için 10 sniye sıkıcam dişimi
tabikide canım
dayanırsın kasma kendini sakın
yalnız sende olurmu bilmem korkutmak istemem tabiki ama ben smear aldırdım ve alttan muayne oldum eve geldim akşamına ilişkide çokfazla tedirgin oldum sanki p..s değilde halen alet giriyomuş gibi oldum bi an kaydirigubbakcemile3
yendigin ilk günlerdemi olmustu muayene ben alıştıgımı düşünüyorum ama bakalım 2 ay olucak
şöle söyliyim
ben vajiyi yendiğim gün benim aşırı kanamam olmuştu ertesi gün doktora gittim damarlarda yırtılma olmuştu alttan muayne oldum ilk günn düşün nasıl olduysam
zaten 15 gün felan ilişki yasaklanmıştı bana herneyse sonra 6 ay sonra gittim smear aldırdım yine alttan muayne oldum onun akşamı eşimle ilişki yaşarken acaip rahatsız oldum yani sanki alet giriyomuş gibi oldum herhalde canım yandı doktordaki o psikoloji bürüdü o an beni
ama yeneli 8 ay oldu ben halen ilk girişte tedirgin oluyoırum..
Ayy her zamanki kibarlığım canım kaydirigubbakcemile3
Romantik geçti diyelim :asigim:
günaydın kızlarrrr
dün yazılanları okudumdaa kendimi buranın en şişkosu ilan etmeye kaarar verdim boyum 1,67 kilom 66 uf ya tatile az kaldı geçen yazdan beri 13 kilo almışım dün yazlıklarımı denedim hiçbişeyin içine sığamadımklava:..yani tatile hem vaji derdi var hemde kilo çok canım sıkkın çoook..
amanda aman akşam pek bi güzel şeyler olmuş kaydirigubbakcemile2bizdede romantizm doruklardaydı ama kıpırtı olmadı malesef sevgili eşim ruhen yanımda ama bedenen değil zemuszemusbende üzerine gitmiyorum toparlansın diye kolay değil 8 ay adam benim kahrımı çekti azcıkta ben onun nazını çekeyim...
Evet :asigim:
Olsun canım yaa onlar bizim fazlasıyla nazımızı çekti sıra bizde sanırım. arada da onlar nazlanacak haliyle...
aynen öyle yawrum...napalım bu kadar zamandan sonra ilk yaptığımızda zorlanırsam tekrar egzersize dönücem yapacak bişey yok nasıl olsa artık yöntemi öğrendik akannehir
Yok canım yaa belki biraz zorlanırsın ama başa dönme gibi bir durum olmaz bence...
Ben artık girişte de tedirgin olmuyorum, illa ben yerleştirecem demiyorum çünkü eşim daha kolay yapıyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?