Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
regl gecikti hemde zaten muayene için gidicektimya dr reglin geciktigi için test yapmadan mauyene edemem dedi o yüzden test yapıldı gerci ben gebelik testini yaptım coktan meraktan negatif cıktı yinede pztesiyi beklicem tabiki

hımm doğru demiş hamile felansan alttan muayne olmaz
hadi hayırlısı bakalım canım yaa ama idrarla kan birbirini tutmaz diyim sana yani idrar çok geciktikten sonrada sonuç verebiliyo
hayırlısı olsun bakalım

smear testini bi arkadasım yaptırdı cok canı yandıgını söledi ama biraz abarttıgını yada hassasiyeti oldugunu düşünüyorum

yaa evet biraz can yakabiliyo sonuçta ama yapılması gereken bişi yani topu topu 10 sn. dayanıyosundur emin ol
yani alttan muayne ve smera zaman düşüncek olursan 20 sn. geçmez canım

hayırlısı ben burdaki arkadaslara hamile kalmadan kafalarındaki soruları atmaları için en azından gidip bi konusmalrını tavsiye ediyorum hep azarlaralar ters davranırlar incitirler diye düşünmüstüm bu ikinci gidişim hemde özel falan degil devlete gittim cok sakin davrandı beni dinledi kendi tavsiyelerini söyledi hiç gerilicek bi durum yok arkadaslar ertelemeyin muayeneyi

yaa evet biraz can yakabiliyo sonuçta ama yapılması gereken bişi yani topu topu 10 sn. dayanıyosundur emin ol
yani alttan muayne ve smera zaman düşüncek olursan 20 sn. geçmez canım

alısıcaz artık bunlara daha büyük problemler yasayıp ameliyatlara giden bi durum olmaması için 10 sniye sıkıcam dişimi

bencede katılıyorum canım....

ertelenicek bişi değil doktor şi illaki rahatsızlık duyunca gidilmesi gereken bişi değil bu sağlıklı kalabilmek için bir bayanın 6 ayda bir yada rahatsızlığı yoksa senede bir olmak kaydıyla rutin kontrolleri yapılması lazım..bu kadın doğum yada herhangi doktor mutlaka senelikte olsa rutin kontrolleri ihmal etmeyin..

alısıcaz artık bunlara daha büyük problemler yasayıp ameliyatlara giden bi durum olmaması için 10 sniye sıkıcam dişimi

tabikide canım

dayanırsın kasma kendini sakın

yalnız sende olurmu bilmem korkutmak istemem tabiki ama ben smear aldırdım ve alttan muayne oldum eve geldim akşamına ilişkide çokfazla tedirgin oldum sanki p..s değilde halen alet giriyomuş gibi oldum bi an kaydirigubbakcemile3

toplum gözümüzü herseyden korkutuyor herseye korkmaktan kasılmaktan bi hal olduk neyse ögreniyoruz

yendigin ilk günlerdemi olmustu muayene ben alıştıgımı düşünüyorum ama bakalım 2 ay olucak

yendigin ilk günlerdemi olmustu muayene ben alıştıgımı düşünüyorum ama bakalım 2 ay olucak

şöle söyliyim
ben vajiyi yendiğim gün benim aşırı kanamam olmuştu ertesi gün doktora gittim damarlarda yırtılma olmuştu alttan muayne oldum ilk günn düşün nasıl olduysam
zaten 15 gün felan ilişki yasaklanmıştı bana herneyse sonra 6 ay sonra gittim smear aldırdım yine alttan muayne oldum onun akşamı eşimle ilişki yaşarken acaip rahatsız oldum yani sanki alet giriyomuş gibi oldum herhalde canım yandı doktordaki o psikoloji bürüdü o an beni
ama yeneli 8 ay oldu ben halen ilk girişte tedirgin oluyoırum..

hımm insallah tedirginlik falan olmaz ya :sinifsinif:

meraba kızlar 2 ay olmuştur heralde foruma girmeyeli forum o kadar güncelki zaten hzına yetişmek çok zor ne kadar kadının başında bu illetten var Allah herkezin yardımcı su olsun kadın olmak kolay değil
bende yeneli 6 ay olmuştur heradle hala daha bir düzene giremedik devamlı cinsel ilişkide bulunmak lazım alışmak için ama nerde hiç canım istemiyor çok ruhsuz oldum bu vajiden sonra yedi bu hastalık beni sırf uzak kalmamkiçin bir daha aynı duruma düşmemek için tekrarlıyorum hala daha egzersiz yapıyorum sanki :)

Ayy her zamanki kibarlığım canım kaydirigubbakcemile3
Romantik geçti diyelim :asigim:

amanda aman akşam pek bi güzel şeyler olmuş kaydirigubbakcemile2bizdede romantizm doruklardaydı ama kıpırtı olmadı malesef sevgili eşim ruhen yanımda ama bedenen değil zemuszemusbende üzerine gitmiyorum toparlansın diye kolay değil 8 ay adam benim kahrımı çekti azcıkta ben onun nazını çekeyim...

canım sen vajiyi yenmemişmiydin ?

Evet :asigim:
Olsun canım yaa onlar bizim fazlasıyla nazımızı çekti sıra bizde sanırım. arada da onlar nazlanacak haliyle...

Evet :asigim:
Olsun canım yaa onlar bizim fazlasıyla nazımızı çekti sıra bizde sanırım. arada da onlar nazlanacak haliyle...

aynen öyle yawrum...napalım bu kadar zamandan sonra ilk yaptığımızda zorlanırsam tekrar egzersize dönücem yapacak bişey yok nasıl olsa artık yöntemi öğrendik akannehir

aynen öyle yawrum...napalım bu kadar zamandan sonra ilk yaptığımızda zorlanırsam tekrar egzersize dönücem yapacak bişey yok nasıl olsa artık yöntemi öğrendik akannehir

Yok canım yaa belki biraz zorlanırsın ama başa dönme gibi bir durum olmaz bence...
Ben artık girişte de tedirgin olmuyorum, illa ben yerleştirecem demiyorum çünkü eşim daha kolay yapıyor kaydirigubbakcemile3

Yok canım yaa belki biraz zorlanırsın ama başa dönme gibi bir durum olmaz bence...
Ben artık girişte de tedirgin olmuyorum, illa ben yerleştirecem demiyorum çünkü eşim daha kolay yapıyor kaydirigubbakcemile3

inşallah yawrum bazen kendi kendimi tedirgin ediyorum aslında bişey olacağı yok belkide... yerleştirirken hiç zorlanmıyorum bazen eşim bazen ben yerleştiriyorum yarıyı geçene kadar cuk oturuyo yarıdan sonra biraz zorlanıyoruz ama olcak zamanla oda ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…