Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

Bende giriş olduktan sonra hiç sorun olmuyor, kendim yerleştirmiyorum artık...
Sanırım normale döndüm çok şükür... :Saruboceq:

benim bu ara hiç olmuyor akannehir yatağa 3 karış yatıp 5 karış kalkıyorum :2: bu günde regl oldum 1 haftada böyle geçer ayyyy sanki hiç evlenmemişim gibi sositosositoneyse geçecek çok yoruldu vaji azcık dinlensin yawrucak bakalım...

venüzcüm bizde 1 kere birleşme oldu sadece p..sin tamamı girdi sonrada regli oldum bende meraktayım yendimmi yenmedimmi bilmiyorum:uhm:
yenmişsindir canım bi kere girdimi iş bitiyo...inşallah reglden sonra düzenli bir şekilde devam eder iyice bi alışırsın....

Tedirginlik mi var hala canım? Çok ara vermezseniz sokarsın düzene bence...
Ben bu kadar normalleştiğime hala inanamıyorum :Saruboceq:

sen artık kıkırdamayı öğrendin güzelim herşey normal olcak tabi... sonra bize tüyolar verirsin biraz daha master yapda kaydirigubbakcemile2

sen artık kıkırdamayı öğrendin güzelim herşey normal olcak tabi... sonra bize tüyolar verirsin biraz daha master yapda kaydirigubbakcemile2

Ne master'ı kız doktoraya geçtim ben :)
Vallahi kıkırdamıyorum ama cidden acaip rahatım artık. Sanki o 2 yıllık eziyeti ben çekmemiş gibiyim...

Ne master'ı kız doktoraya geçtim ben :)
Vallahi kıkırdamıyorum ama cidden acaip rahatım artık. Sanki o 2 yıllık eziyeti ben çekmemiş gibiyim...

ilişkide rahat olduğun için hızlı hızlı geçtin tüm levelleri....inan çok seviniyorum böyle güzel haberler okuyunca...vaji sonrasında Allahım herkese göstersin bu günleri...aslında ne kadar kolay bi şeyi zorlaştırmışız beynimizde...

Amin canım...
Gerçekten öyle. Vajiliyken ilişkide inanılmaz acı duyacağımı düşünürdüm. Nerden bileyim sadece girişte ufacık bir sızlama olacağını...
Hep kulaktan dolma abartılı bilgilerle bu hale geldik. Yok kan gölü, yok acı yok bilmem ne. Umarım kimse yaşamaz bu sorunu. Dışardan çok basit gibi görünse de o kadar yıpratıcı bir süreç ki. Bir de bu süreci tek başına yaşamak zorundasın. Anlatamıyorsun, anlatsan alaycı tavırlar falan...
Geride kaldı, Allah'a şükürler olsun...

ayy derinim seni böle gördükçe hayret içinde kalıyorum kızzzz maşallah de biyerini kaşı kaydirigubbakcemile3

kızlar konumuzla alakalı değil ama bişey sorcam benim oturma odasında koltuğun üzerinde bi leke var sanırım laptop dan oldu o leke mürekkep gibi bi leke o neyle çıkar burda öyle bi bölüm varmı bilmiyorum varsada ben bulamadım ????

Laptop leke yapar mı kız öyle olsa benim pantolonlar gitmişti kaydirigubbakcemile3
Amway'in Loc diye bi deterjanı var kanepe ve halı lekelerine birebir...

zaten kumaşın leke tutan bişeyse ne yaprsan yap çıkmaz
bence önce pril ile olmadı domestos renkliler için olanı var bi onlarla dene canım ama mürekkep ise bişi çıkartamaz onu

yada google yaz mürekkep lekesi diye öle araştı püf noktaları çıkıyo

hayır en son yenmeden önce depresyona girmiştinya resmen egzersiz felan yapmak istemiyodun şimdi o yüzden diyorum herşey ne kadar güzel manasında kaydirigubbakcemile5

Ay valla hiç sorma canım zaten adam gibi egzersiz yapmadım. O depresyon felaket bişeydi...
Zevkini, orgazmını, acısız olmasını herşeyini geçmiştim yeter ki sadece olsun diyordum şimdi hepsi oldu :asigim:

Laptop leke yapar mı kız öyle olsa benim pantolonlar gitmişti kaydirigubbakcemile3
Amway'in Loc diye bi deterjanı var kanepe ve halı lekelerine birebir...

normalde yapmazda şirketede getirip götürüyor benimki orada masasından bişey bulaştı belkide bide uzun zaman bişeylerle uğraştı çok ısındı oraya bişeymi aktı anlamadım bi dünya şey denedim olmadı annemin gelmesini bekleyeyim en iyisi o bulur bi yolunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…