Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Sağol canımcım bi araştırayım bakayım....

bak bi bilgi daha buldum sana

Kumaş üzerindeki mürekkep lekesini çıkarmak için kumaşı biraz limon suyu ve ılık sütle silin. Durulanınca leke yok olacaktır. Nazik bir kumaşsa, leke kuruyunca üzerine talk pudrası döküp izler kaybolana kadar fırçalayın.

Bir gün bende yazacam buraya şimdilik yazdıklarınızı okuyup gülümsüyorum . bende kıkırdamak istiyorum )

Limon suyu ve ılık sütü denedim ama parlak kadife bi kumaş çok uğraşınca kötü oluyo tüyleri dökülür diye fazla bastıramıyorum tamda ortada aksi gibi...

Limon suyu ve ılık sütü denedim ama parlak kadife bi kumaş çok uğraşınca kötü oluyo tüyleri dökülür diye fazla bastıramıyorum tamda ortada aksi gibi...

canım parçalımı koltuğun?yani kumaşı söküp çıkartabiliyosan dry center varya oraya temizlemeye ver bak onlar kimsayal maddelerle çıkartabiliyorlar yada çıkmıyosa eve gelip yıkayabiliyolar koltuğu

sitesine bak bi istersen adrese gelen servisleri var..

Bir gün bende yazacam buraya şimdilik yazdıklarınızı okuyup gülümsüyorum . bende kıkırdamak istiyorum )

canım kendine güvenmen çok güzel birşey hep böyle umutlu ol sakın umudunu kaybetme ara sıra takılacağın şeyler olacak ama inan hepsi aşılıyor olumlu düşünce iyi bişeydir benim eski yazdıklarım geldi aklıma sempatiksalakcinni

venusten senin su cümleleri unutmuyorum bak

kızlar hava mis gibi bahar geldi balkondaki lalelerim büyüyecek ben sabah yürüyüşüne cıktım harika bi gün (böyleydi galiba) taaa ordan içime bahar esmişti :) bide kadınlık konusundaki şu etek giyin elbise ve topuklu ayakkabı giyin demiştin onlarıda unutmuyorum cunku uyguladım hepsini :) hakkaten insan dahada kadınsı hissediyor kendini

Kızlar ben diğer konuya artık girmeme kararı aldım...
Okusam da yazmayacağım en azından...

merhaba arkadaşlar bende bir konu başlatmak istiyorum am a başaramadım, bana yardımcı olur musnuz ? yeniyim yani, özel mesajla tarif ederseniz memnun olurum. Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…