Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
günaydın kızlar dr dan geliyorum sonucları aldım gösterdim gebelik yok anormal bi durumda yok seker kan tiroid vs normal görünüyor ama reglide yok henuz 6 gündür bekliyorum benimki cok düzenlidir pek şaşmaz dr a söledim regl olmadıgını bir hafta daha olmazsa bi kez daha tahlil yapıcaz dedi muayene yapmadı yine

Hayırlısı olsun diyelim canım...
Herşeyin normal olmasına sevindim...

hımmmm hayırlısı olsun canım sonuçların iyiymiş bari
dur bakalım bekle biraz daha belki havalardan geri gitmiştir dönemselde bişi olabilir hayırlısı olsun

saol canım bende sevindim :) sadece regli olcakmısım gibi sürekli bi gerginlik halsizlik tüm regli belirtileri var ama kendi yok sanırım benle dalga geçiyor bu ay :)

hımmmm hayırlısı olsun canım sonuçların iyiymiş bari
dur bakalım bekle biraz daha belki havalardan geri gitmiştir dönemselde bişi olabilir hayırlısı olsun

sizde ne var ne yok kızlar haftasonu nasıldı :) yazda geldi insanın kanı kaynıyor ay :sm_cool:

sizde ne var ne yok kızlar haftasonu nasıldı :) yazda geldi insanın kanı kaynıyor ay :sm_cool:

ayyyy hiç sorma bende altta kanın kaynaması var ama reglden hihoyyyteşimde toplandı kendini regl olmasa yakaladığı yerde atlayacak üstüme delikafadulden bu kadar aradan sonra nasıl olacakta olacak bilmiyorum yusuf yusufum bu günlerde sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…