Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

özlemek en iyi sey ımmm bu işin ilacı :) :kedi:

özlemek en iyi sey ımmm bu işin ilacı :) :kedi:

inşallah bizede o ilaç iyi gelir hihoyyyt çok ara verdik eşimde pek bi istekli arzulu bu günlerde ben hem istiyorum hem istemiyorum gibi kaydirigubbakcemile2 Allah yardım eder inşallah naniknanik

insallah canım tedirgin oldugum bir iki seferde baslamadan egzersiz yaptım ben rahatlattı beni insan yediremiyor kendine yinemi egzersiz diye ama napalım olsun su an ihtiyac hissetmiyorum cok şükür

ben egzersiz falan yapmadan deneyeceğim aslında kayganlaştırıcıda sürmek istemiyodum ama o kadarda riske atmayayım iyice motive etmem lazım kendimi en iyisi baya bi şımartayım kendimi dopingli çıkayım maça laelaelaelaelae

slm kızlar,,,benimde hafta sonum durgundu,çünkü regl oldum,,,bayanssulusmile,,,birkaç gün erken geldiii,,,

benimde haftasonum güzel geçmedi derincim tek değilsin yani haftasonu kötü geçen olarak hiç keyfim yoktu beş karış suratla dolaştım iki gün

ben cumartesi ve pazar denemelere tam gaz devam ettim :) farklı bi pozisyon bile denedim ama anestolü bırakamadım daha.
Bide sonra ağrı oldu birazcık çok zorladım sanırım

ben cumartesi ve pazar denemelere tam gaz devam ettim :) farklı bi pozisyon bile denedim ama anestolü bırakamadım daha.
Bide sonra ağrı oldu birazcık çok zorladım sanırım

arkadaşım şu anestolu kullanma bence lmaz:
bırak bişi kullanma bi dene bak alışcaksın emin ol yoksa bu gidişle onlarsız yapamıcaksın..

ama daha 4 kere yaptım.Alışana kadar diyorum sonra bırakıcam tabiki :çok üzgünüm:

Uyuşturmayı bıraktığın zaman aslında hiçbir fark olmadığını anlayacaksın canım...
Ben sadece ilk seferi emla ile yaptım sonra bıraktım sadece 1 defa daha kullanmak zorunda kaldım...
Hiç fark yok arada gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…