Öyle tabi de hafta sonumuz zehir olduğunla kalıyor...
ayyyy hiç sorma bende altta kanın kaynaması var ama reglden hihoyyyteşimde toplandı kendini regl olmasa yakaladığı yerde atlayacak üstüme delikafadulden bu kadar aradan sonra nasıl olacakta olacak bilmiyorum yusuf yusufum bu günlerde sositososito
neyse geçmiş gitmiş bi dahakine artıkın :dance:
özlemek en iyi sey ımmm bu işin ilacı :) :kedi:
abooooooooooooovvv bi benmi azgın boğaydım yahuuuuu :dance:
her zamanki halin canım yeni bişey değil hiç şaşırmadım yani kaydirigubbakcemile2
aaaaaaaaaaaaaaaaa alınırım bak :dilcikar:
canım ne alınması,,,herkes böyle olmak için savaşıyorrr,,,inşlh benimde hedefim buuu
benimde haftasonum güzel geçmedi derincim tek değilsin yani haftasonu kötü geçen olarak hiç keyfim yoktu beş karış suratla dolaştım iki gün
ben cumartesi ve pazar denemelere tam gaz devam ettim :) farklı bi pozisyon bile denedim ama anestolü bırakamadım daha.
Bide sonra ağrı oldu birazcık çok zorladım sanırım
arkadaşım şu anestolu kullanma bencelmaz:
bırak bişi kullanma bi dene bak alışcaksın emin ol yoksa bu gidişle onlarsız yapamıcaksın..
ama daha 4 kere yaptım.Alışana kadar diyorum sonra bırakıcam tabiki :çok üzgünüm:[/QUOTE
canım bak şöle söyliyim
ben emla le yendim 2 kere yaptıktn sonra direk bıraktım
sende yapmaya devam edersen bağlı kalabilirsin senin için diyorum sonra zor olur bırakman bence kendine güven ve bi anda kess
ama daha 4 kere yaptım.Alışana kadar diyorum sonra bırakıcam tabiki :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?