Hayırdır canım senin ne sorunun vardı?
elle tutulur hiç bir sorunum yok ama ufacık şeyi bile takar oldum bu aralar nedense çok keyifsizdim genelde keyifsiz olduğumdada eşimede yansıtırım tartışırdım neyseki busefer ona yansıtmadım :)
kızlar doğum kontrol hapı kullanan var mı aranızda? Geçen hafta başladim. Sanki regl olcakmişim gibi karnim şiş göğüslşerim acıyo ve kasıklarım ağrıyo. bu normal mi?
Olur bazen öyle canım...
Eşine yansıtmamayı başarıyorsan ne güzel ben mutlaka yansıtırım :)
bende hep yansıtırdım hep busefer ben bile şaştım yani :))
canım ilk kullanmaya başladığın zamanlar öle yapıyor
no problem...
slm kızlar ben haftasonu antalyadaydım çok güzeldi.ama regly oldum.veee denize de girmeden asla yapamam son çare tampon kullandım.o kadar güzel birşey ki o kadar rahat.aslında artık ped kullanmayı bırakıp hep tampon kullanacaktım da eşim izin vermedi sağlık açısından en iyisi ped dedi tamponu çok zorda kalırsam kullanmalıymışım ama aklınızda bulunsun tatile gidecekler regly oluverirseniz mutlaka kullanın:))zaten parmak kalınlığında uzunluğu da 4cm kadar.eskiden hep adet geciktirici haplar kullanırdım ama artık çok kolay.üstelik bizim vajiler alışkın mum parmak falan derken herşeyi gördüler maşallah:))
canım ya ne kadar daha sürer sence? bi de başlayali 7 gün oldu. acaba etkisi başlamiş midir?
yasmin mi kullanıyosun sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?