slm kızlar adet dönemimdeyim.şuan tık yok anlayacağınız bitmesini bekliyorum sizlerden ne haber gelişme var mı???
ama ara vermek lazim diyolar doktor sitesinde okudum 7 8 ayda bir ara verin diye yaziyo bi onu da daniş istersen sonra hamile kalmak istersen sorun olmasın. b
ya ben burda hastalık hastası oldum zaten. yok fsh değerleri yok pkolar falan. acaba diyorum ben de mi bi tahlil yaptirsam. sonra başka biey görüyorum. o kadar alişkanlik oldu ki siteye girmek istemedim 1 hafta. sonra dayanamadim girdim yine. okumicam diyorum okuyorum. yok kistim mi var yok şuyum mu var diye düşünüyorum okudukça. içim şişti vallaaaaaaa
valla ben 6 ayda bir doktor kontrollerimi ihmal etmem canım hiç bir doktorumda öle bişi önermedi yani netten yazılan herşeyi inanmayın diyo doktorlar ve nitekim dopğru benim geçirdiğim bazı rahatsızlıklar vardı nette çok farklı şeyler yazıyodu ama doktorum yanımda kitapları açtı gösterdi alakası yok yani netteki herşeye bakmamak lazım ama elde değil işte bakıyoz inanıyoz..
sen doktora gittinde kullanmakay başladın dimi hapı?
ya bana geçen sene verdi ben kullanmamiştim. bu sene başladim. ama doktor sadece ultrasonla bakmişti. spekulum var ya onunla bakicakti ama açtiramadim çok acidi diye. gerçi o zaman daha vajinismusu yenmemiştim. doktor ilk parmak soktu sonra nu sktu . herşey çok hızlı gelişti orda yani nasil oldu anlamamiştim. ama heycandan açtirtmadim. sora da bişi demedi gel bakalim edelim diye. bi tek mantr var dedi ilaç verdi onu kullandim ama geçti mi geçmedi mi bilmiyorum. sen spekulumla muayene oldun mu? yendikten sonra mı oldun?
canım doktor sana geçens ene vermiş ilacı sen şimdi kontrole gitmeden kendi kafana göremi içiyosun?aferim sanaklava:
yaa böle şeyler kafaya göre içilirmi hiç yaa bi doktora git baksın etsin allah allah bak kızdım şimdilmaz:
ben yendikten sonra 2 defa aletli muayne oldum alttan şekerim no problem
yaa öyle mii ya ama benim gittiğim doktorun muayene ücreti çok pahali ben başkasina güvenemiyrum. kadin çok tatli anlayişli bi kadindi. zaten erkek doktor istemiyorum suratsiz kafdinlara da gitmek istemiyorum. gitçek param da yk napicam şimdi çk korktum biraksam mi ya offffff
tatlım tamamen pamuk ama sıkıştırılmış içine ip yerleştirmişler parmak kalınlığında 4 cm uzunluğunda.bizler parmak egzersizlerine alışkın olduğumuz için çok rahat yerleştirdim nefes verirken itince hemen giriyor ipi dışarda kalıyor.çıkarırken yine nefes verirken ipi çekiyorsun hemen geliveriyor hiç acı yok.çok ileri sokmana gerek yok hissetmeyene kadar ilerletiyorsun.zaten hiç içinde bişey yokmuş gibi oluyor.ya hep merak etmişimdir. pamuk gibi bişi o diil mi. kayganlaştırıcyla mı yerleştiriliyo? bi de çok mu ileri sokuluyo he bi de çıkarırken acıyo mu
oooooooo zerr cim bugün erkencisin
eveet karın agrısından uyandım malum regl dönemi ıhlamur içtim şimdi azcık rahatladım :sinifsinif:
ayy bende dün oldum ama sökemedi bir türlü sıcaktanmıdır anlamadım karnım bi şişiti bu ay sanırsınki hamileyim kaydirigubbakcemile3 ancak akşama doğru sökmeye başladı o da az az geliyo sinir oldum
öfff sıcaktada hiç çekilmiyo yaaaaaaa
maydonoz ye adacayı iç ikiside olmadıgı için ıhlamurla idare ediyorum su anda benimde az az baslıyor sona coşuyo
gunaydınnn kzılarrr ..bugun doktorA gıdıyorum..dua edın bana ....ılk kez gıdıcem tabı heyecan cok yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?