Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
ılk konususcam zaten ..anlatıcam vajınusmustum dıycem halada kokruyorum ...bayan doktor gıdenler cok ıyı dıyorlar ...tek takıntım alttan muayne benı ne beklıyor bılmyıorum hıc gıtmedım daha once ıhsallh dusunduugmden daha kolay gecer kendımı en kotusune alsıtırdımkı guzel gecsın

Canım korkma, bir sorun olmayacak inşallah...

Kızlar slm,,,tatile çıkıyorum bugün,,,hepinizi öpüyorum,,,kendinize dikkat edin,Allaha emanet olun,ağustosta görüşmek üzere,,,,umarım dönüşte güzel haberler alırımmm,,, kaydirigubbakcemile3

bahar dönünce yaz merak ediyorum

ayy ben açık unutup gitmişim geldim kimse kalmamışş

evet herkes kan ağlıyoosempatiksalakcinni ben bide sancı çekiyorummm

bahar daha gelmemiş aceba nasıl gecti jinekolojik muayne çok merak ediyorum benim korkulu rüyammm

bi konturole gidesim var ama.....eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

geldım kızlarrrr...
gıttım gırıdm ıcerı ama nasıl krkruyorum anlatamam sonra dr.anlattım durumu bebek ıstıyoruz ama yok olmuyo dedım ve en az 1 yıl dolucak sonra testler falan yapılcak dedı...ama gened emauyen edelım dedı ve hemend edım ben vajınusmustum hıııı dedı tamam dedı bı gec egerkı dokundurursan muayen yaparız olmassa dedı..zaten su an ıcın gereklı bır durum yok usttende gorebılrım dedı...
veeee o koltuk yattım ama bırde bana sorun ...doktor yuzme baktı anladı hemen yuuzm benbeyaz olmus....ama napayım elınde degıldı .....hazırdım ama ...
dedıkı alttan muayne yapmıyalım zaten su an gerke duymuyorum ve karnımdan ultrosyonla rahmıme baktı temız dedı ...adet gunlerımı sordu ...duzenlı dedı...ıste adet oldugundan bırıncı gun ıtıbarıyle sayıcaksın dedı 10. gun ılıskıye gırıceksın 19. gune kadar gun asırı ılıskı olucakmıs yanı bır gun olucak bır gun olmucak....hıc bır sorun yok dedı 6 ay daha bekle olmazsa bazı testler falan yaparız dedı.......vallahı korkudan basıma agrı gırdı....

hayırlı uğurlu olsun bunuda atlattın bebişim darısı başıma kaydirigubbakcemile2bende c.tesi gitmek istiyorum ama bu defa alttan baktırcam nası oluyoda oluyo bide onu keşefidiyim bakalımkafamçokkarıştı

ıhsalhhh gıtte baktır ..bızıde anlat nasıl oluyo..

ilahi venüscüm bayılıyorum sana öldüm gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…