ılk konususcam zaten ..anlatıcam vajınusmustum dıycem halada kokruyorum ...bayan doktor gıdenler cok ıyı dıyorlar ...tek takıntım alttan muayne benı ne beklıyor bılmyıorum hıc gıtmedım daha once ıhsallh dusunduugmden daha kolay gecer kendımı en kotusune alsıtırdımkı guzel gecsın
ılk konususcam zaten ..anlatıcam vajınusmustum dıycem halada kokruyorum ...bayan doktor gıdenler cok ıyı dıyorlar ...tek takıntım alttan muayne benı ne beklıyor bılmyıorum hıc gıtmedım daha once ıhsallh dusunduugmden daha kolay gecer kendımı en kotusune alsıtırdımkı guzel gecsın
kızlarr nasılsınız...ben regl dönemindeyim karnım sancılanıyo9 beş gün tatildeyimmmm:hulya:
kızlarr nasılsınız...ben regl dönemindeyim karnım sancılanıyo9 beş gün tatildeyimmmm:hulya:
hiiii ben geldim kimsecikler kalmamışki gamyoncuiremsu
geldım kızlarrrr...
gıttım gırıdm ıcerı ama nasıl krkruyorum anlatamam sonra dr.anlattım durumu bebek ıstıyoruz ama yok olmuyo dedım ve en az 1 yıl dolucak sonra testler falan yapılcak dedı...ama gened emauyen edelım dedı ve hemend edım ben vajınusmustum hıııı dedı tamam dedı bı gec egerkı dokundurursan muayen yaparız olmassa dedı..zaten su an ıcın gereklı bır durum yok usttende gorebılrım dedı...
veeee o koltuk yattım ama bırde bana sorun ...doktor yuzme baktı anladı hemen yuuzm benbeyaz olmus....ama napayım elınde degıldı .....hazırdım ama ...
dedıkı alttan muayne yapmıyalım zaten su an gerke duymuyorum ve karnımdan ultrosyonla rahmıme baktı temız dedı ...adet gunlerımı sordu ...duzenlı dedı...ıste adet oldugundan bırıncı gun ıtıbarıyle sayıcaksın dedı 10. gun ılıskıye gırıceksın 19. gune kadar gun asırı ılıskı olucakmıs yanı bır gun olucak bır gun olmucak....hıc bır sorun yok dedı 6 ay daha bekle olmazsa bazı testler falan yaparız dedı.......vallahı korkudan basıma agrı gırdı....
ben burdayım :lepi:
ben burdayım :lepi:
ıhsalhhh gıtte baktır ..bızıde anlat nasıl oluyo..hayırlı uğurlu olsun bunuda atlattın bebişim darısı başıma kaydirigubbakcemile2bende c.tesi gitmek istiyorum ama bu defa alttan baktırcam nası oluyoda oluyo bide onu keşefidiyim bakalımkafamçokkarıştı
yawrum bizdede duşa kabin var ama tez zamanda kuvet yaptırcam biz kendimiz sığamadıkki tabureyi sığdıralım takır tukur yuvarlanacak yer olsa yuvarlanacaz bide yukarıda yeni evli bi çift var bizden 3 ay önce evlenmişler anam bekliyoruz bi türlü uyumuyolar yukarıya ses gitmesin diye hatun hamile maşallahı var hiç bi akşamı boş geçirmiyorlar ondanmı taktik alsak ne bide mini minnacık hap kadar hatun hayretler içindeyim :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?