biz onları duyuyoruzya ödümüz patlıyoki onlarda bizi duyar diye kaydirigubbakcemile2 kız dışarı çıkamam öyle bişey olsa yerin dibine girerim sositosositohele banyodan nasıl ses geliyo hatun nasıl kıkırdıyo bi duysan sanki şey yapmıyolarda biri gıdıklıyo hatunu akannehir anam diyorum bu nasıl iş millet güle oynaya biz sızlaya sızlaya
demekki keramet çıtı pıtı olmakta onlar ayrı bi sevişgen cinsinden oluyo demekki acilen küçülmemiz lazım kızlar kaydirigubbakcemile2
kızlar konumuzla alakalı değil ama bişey sorcam benim oturma odasında koltuğun üzerinde bi leke var sanırım laptop dan oldu o leke mürekkep gibi bi leke o neyle çıkar burda öyle bi bölüm varmı bilmiyorum varsada ben bulamadım ????
gunaydınnn canım...senınde kandılın mubarek olsungünaydın kızlaaaaaaaarrrr
bu arada herkesin kandili mübarek olsun...:Saruboceq:
Ben dün akşam anestolsüz denedim ilk kez , korktuğum gibi olmadı kayganlaştırıcı bol kullandım ama henüz ıslaklık sağlayamıyorum
canım bence süpersin bak kremsizde oluyomuş demek..
ıslaklık için senin ve eşinin iyice gevşemesi gerekli canım bunun için kafanızın dağınık olmaması lazım yani bir an önce olsun bitsine getirmiceksiniz tamammı olabildiğince rahat olmaya çalış ön sev... uzun tut oda önemli
Evet dün kesinlikle krem kullanmıycam artık diye kendime şart koydum.
Eşim canım yanıcak diye kullanmamı önerdi ama kesinlikle kabul etmedim çok cesurum canıımm :)
Hem canımda yanmadıı zaten artık kullanmıycam krem.
ohooo o eşler bakarsak yandık valla benimkide öle az ıslaklık olsun canım yanıyo diye hemen şunu sür bunu sür inat ediyorum sürmemek için
çok güzel bak bravo sana artık esnedi zaten o kadarda canın yanmaz merak etme ama dediğim gibi ıslaklık olması için mutlaka bunları uygula derim ama kayganlaştırıcıda kullanabilirsin tabi kurumayanlardan...
uzun da tutsak olmuyo çok fazla o yüzden kayganlaştırıcıdan vazgeçemem henüz bi süre böyle devam eder artık zevk olayını algılayana kadar :)
canım bak daha öncede dediğim gibi aklın sürekli olcakmı diye orda olduğu için ıslaklık omuyo aynı şey zamanz aman bendede oluyo çünkü sen kayganlaştırıcını kullan tabiki ben vazgeç derken artık kremi asla ne olursa olsun kullanma diye dedim kayganlaştırıcını kullanabilirsin tabi istediğin kadar hatta eşinede sür ikiniz birden sürerseniz daha iyi olur..
yalız bide şöle durum var ben denediğim için diyorum kayganlaştırıcı sürünce aksine bende hiç ıslaklık olmuyo söyliyim ama tabi sizi bilemem..
sen hiç kullanmıyomusun peki ?
hayır ben hiç bişi kullanmıyorum canım hiçbişeye bağlı kalmak istemedim bıraktım herşeyi
evet bazen bendede ıslaklık zor olabiliyo ama o eşime ve bana bağlı diyim sana ..
Anladım canım ne güsel maşallah sana
Ben de en kısa zamanda bırakırım hepsini inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?