Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet kızlar ya bizim banyodanda çok ses geliyor. sanki birileri bizim banyoda yaşıyor. bu yeni yapılan binaları hiç beğenmiyorum bu yüzden.. ya bende çok ses çıkarıyorum yatak odasında :kedi: acaba sesim gidiyormudur. ama elimde değil.

demekki keramet çıtı pıtı olmakta onlar ayrı bi sevişgen cinsinden oluyo demekki acilen küçülmemiz lazım kızlar kaydirigubbakcemile2

kız yook bende küçüğüm ama derdimi biliyosunuz. keşke öyle sevişken olsaydım biraz bi korku bi panik ne zaman geçecekse artık. ya kızlar sanki bende bi isteksizlik baş gösterdi birkaç kişi daha söylemişti sanırım isteksizlik var diye.

venüscüm çıkardınmı lekeni. kosla yı dene istersen birde Dr.Beckmann diye bir ürün var harika ben pas lekesi için kullandım eser kalmadı.mürekkep lekesi içinde var.

Ben dün akşam anestolsüz denedim ilk kez , korktuğum gibi olmadı kayganlaştırıcı bol kullandım ama henüz ıslaklık sağlayamıyorum

Ben dün akşam anestolsüz denedim ilk kez , korktuğum gibi olmadı kayganlaştırıcı bol kullandım ama henüz ıslaklık sağlayamıyorum

canım bence süpersin bak kremsizde oluyomuş demek..

ıslaklık için senin ve eşinin iyice gevşemesi gerekli canım bunun için kafanızın dağınık olmaması lazım yani bir an önce olsun bitsine getirmiceksiniz tamammı olabildiğince rahat olmaya çalış ön sev... uzun tut oda önemli

Evet dün kesinlikle krem kullanmıycam artık diye kendime şart koydum.
Eşim canım yanıcak diye kullanmamı önerdi ama kesinlikle kabul etmedim çok cesurum canıımm :)

Hem canımda yanmadıı zaten artık kullanmıycam krem.

ohooo o eşler bakarsak yandık valla benimkide öle az ıslaklık olsun canım yanıyo diye hemen şunu sür bunu sür inat ediyorum sürmemek için

çok güzel bak bravo sana artık esnedi zaten o kadarda canın yanmaz merak etme ama dediğim gibi ıslaklık olması için mutlaka bunları uygula derim ama kayganlaştırıcıda kullanabilirsin tabi kurumayanlardan...

uzun da tutsak olmuyo çok fazla o yüzden kayganlaştırıcıdan vazgeçemem henüz bi süre böyle devam eder artık zevk olayını algılayana kadar :)

uzun da tutsak olmuyo çok fazla o yüzden kayganlaştırıcıdan vazgeçemem henüz bi süre böyle devam eder artık zevk olayını algılayana kadar :)

canım bak daha öncede dediğim gibi aklın sürekli olcakmı diye orda olduğu için ıslaklık omuyo aynı şey zamanz aman bendede oluyo çünkü sen kayganlaştırıcını kullan tabiki ben vazgeç derken artık kremi asla ne olursa olsun kullanma diye dedim kayganlaştırıcını kullanabilirsin tabi istediğin kadar hatta eşinede sür ikiniz birden sürerseniz daha iyi olur..

yalız bide şöle durum var ben denediğim için diyorum kayganlaştırıcı sürünce aksine bende hiç ıslaklık olmuyo söyliyim ama tabi sizi bilemem..

sen hiç kullanmıyomusun peki ?

hayır ben hiç bişi kullanmıyorum canım hiçbişeye bağlı kalmak istemedim bıraktım herşeyi
evet bazen bendede ıslaklık zor olabiliyo ama o eşime ve bana bağlı diyim sana ..

Anladım canım ne güsel maşallah sana
Ben de en kısa zamanda bırakırım hepsini inşallah.

Anladım canım ne güsel maşallah sana
Ben de en kısa zamanda bırakırım hepsini inşallah.

yani bende kullanmıyorum ama bendede halen tedirgin oluyo işte dediğim gibi ilişkiye bağlı kuruluk olursa zor oluyo ama ıslaklık kıvamında olursa süper geçiyo..

dediğim gibi eşine ve sana bağlı ilişkinin tadını çıkarmak hayatım en kısa zamanda bırakırsın inşallah sende..

evet o bende de var çok istekli değilsem zorlaniyorum ben de ama istekliysem benimki zorlaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…