Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

BENCEDE KABUL ETMEYİN YANİ

merak etme sen bu hırsla spedy gonzalesi bilem geçersin kaydirigubbakcemile3

seni biliyom zaten balım sen artık bizim aşk gurumuzsun aştın sen hihoyyytben senin yamağın olmaya çalışıyom ama yerimde sayaraktan laelaelaelaelae

aşk gurusu ne ay koptum kaydirigubbakcemile3

cem yılmazda vardı o guru bildigin guru hint gurusumu

ne kupası yawrum bu bebişmi var yoksa kaydirigubbakcemile2 msnde varmısın yokmusun belli değil zilli zarifem benim free mi takılıyon :2:

başarı kupası şekerim :hooray:

ayy yok henüz bebiş felan şekerim yaa

kız müdür gelince kaçıyom hemen yasakya kaydirigubbakcemile3

başarı kupası şekerim :hooray:

ayy yok henüz bebiş felan şekerim yaa

kız müdür gelince kaçıyom hemen yasakya kaydirigubbakcemile3

tatil sonrası şettirecektinizya o sebebten dediydim kaydirigubbakcemile2o müdürün ben varya ............alsanaalsanasmile bi dünya işim var ama yapacak ben yok hihoyyyt2. tatilime hazırlık yapayım azcık kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

bebiş haberini ela emre verdi canım esas süpriz ondan geldi kupa onun yani :):hooray:

aaaaa çok sevindim biz onunla aynı zamanda yenmiştik yener yenmez kaybolmuştu anam bu ne hız çok erken değilmi ? alışmışmı kadınlığa gerçekten sürpriz oldu bi benmiyim geride kalan kaydirigubbakcemile2 Allah hayırlısını versin kaydirigubbakcemile3guinness te yok oldu en son oda bebiş falan istiyodu ama bi daha görmedim...

bizde guinessle aynı gün yenmiştik merak ediyorum cok ama bi haber yok malesef

yokyok şekerim halen bişi
kız ben istifamı verdim onaylamadı bilemadam yaa öle duruyom ağustos 10una kadar dur ded,i bekliyom halen :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…