artık bi süre misafir kabul etmemeye karar verdik 7/24 çalışma yapacağız hihoyyyt2 ay olcak nerdeyse benim delik kapanmamıştır dimi :kedi: egzersiz yapsammı diye düşünüyorum ama regl sonrası pek vaktim olmayacak gibi kaydirigubbakcemile2ilk defa yapacakmışım gibi heyecan bastı beni buradaki herkes master yaptı ben daha yerimde sayıyorum yetişmem lazım spedy gonzales olmam lazım delikafadulden
güaydın kıızzlaaar
venüscüm hoşgeldin...
hoşbuldum kelebeğim....eeee kızlar anlatın naptınız ne durumdasınız ???
valla ben bomba gibiyim :dance:
seni biliyom zaten balım sen artık bizim aşk gurumuzsun aştın sen hihoyyytben senin yamağın olmaya çalışıyom ama yerimde sayaraktan laelaelaelaelae
seni biliyom zaten balım sen artık bizim aşk gurumuzsun aştın sen hihoyyytben senin yamağın olmaya çalışıyom ama yerimde sayaraktan laelaelaelaelae
:hooray:
ne kupası yawrum bu bebişmi var yoksa kaydirigubbakcemile2 msnde varmısın yokmusun belli değil zilli zarifem benim free mi takılıyon :2:
aşk gurusu ne ay koptum kaydirigubbakcemile3
cem yılmazda vardı o guru bildigin guruhint gurusumu
kaydirigubbakcemile3he canım o gurudan akannehir
başarı kupası şekerim :hooray:
ayy yok henüz bebiş felan şekerim yaa
kız müdür gelince kaçıyom hemen yasakya kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
bebiş haberini ela emre verdi canım esas süpriz ondan geldi kupa onun yani :):hooray:
aaaaa çok sevindim biz onunla aynı zamanda yenmiştik yener yenmez kaybolmuştu anam bu ne hız çok erken değilmi ? alışmışmı kadınlığa gerçekten sürpriz oldu bi benmiyim geride kalan kaydirigubbakcemile2 Allah hayırlısını versin kaydirigubbakcemile3guinness te yok oldu en son oda bebiş falan istiyodu ama bi daha görmedim...
tatil sonrası şettirecektinizya o sebebten dediydim kaydirigubbakcemile2o müdürün ben varya ............alsanaalsanasmile bi dünya işim var ama yapacak ben yok hihoyyyt2. tatilime hazırlık yapayım azcık kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
bebiş haberini ela emre verdi canım esas süpriz ondan geldi kupa onun yani :):hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?