Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
günaydınnnnnnn kızlar hihoyyyt işte geldim buradayımmmm nasıl keyifler ???sabahtan beri sayfaları okudum okudum bitiremedim önemli gelişmeler varmı zemuszemus

Hoşgeldinnnnnn ben başardımmmmmm :))) Ama kıkırdayamaıyorum henüz hahahah :))))

vallahi kızıyorum artık hepinize klava: ne kadar oldu yaaaaa hadi başlayın artık kıkırdamalara felan aaaaaaaaaaa :dance:

kızlar bişey soracam regli söktürücü bitki önerileirniz var mı adaçayı içiyorum birde civamperçemi Regli oldum ama geçen ayda bu ayda çook az geliyor sonra karnımda şişlik yapıyor var mı bir öneriniz şu işkinlik gitsin yaaaa .....

Hoşgeldinnnnnn ben başardımmmmmm :))) Ama kıkırdayamaıyorum henüz hahahah :))))

hoşbuldum balımmmm delikafaduldenöyle hemen kıkırdanmıyor yawww dur daha ben kıkırdayamadım zamanla kıkırdayacas kaydirigubbakcemile2

canım sen yeni yenmemişmiydin?belki hormonlardan dolayı olabilir?

canım sen yeni yenmemişmiydin?belki hormonlardan dolayı olabilir?

evet yeni yendim bende ondan şüphelendim. Ama iki aydır çookaz oluyor şimdi nane ve adaçayını bilikte kaynatırum onu içecem iğrenç olacak ama mecburum. Yoksa ben ilk gün ayağa kalkamazdım sancı olurdu ve bayağı regli olurdum ama şuan damla damla geliyor anlamadım. halbuki her gün düzenli sporumu yapıyorum yediğime içitğime dikkat ederim yani ani kilo alışları etkilermiş doktor söylemişti öyle bişey de yok anlamadım vallaha hamile gibi göbüşüm eşimde dalga geçiyor bebiş geliyor bebiş diyeee :))))

kız yok hamiş olsan o göbek iki aylık olmaz 4 aydan önce çıkmaz göbüş korkma
sen şimdi yeni yendinya hormonlarınd eğişiyo herkesina ynı olmuyo kiminin evlendikten sonra sancısı kalmaz azalır kimin tam tersi olur bi bak sen eğer önümüzdeki ayda böle olursa doktora git istersen

stresten olabilir regl olayı canım üşütme vs gibi seylerde mevsimler değişimlerde etkiliyor maydonoz ve adacayı söktürüyor adeti sancı için civanperçemini okuyorum istersen arastır biraz

teşekkürler olmazsa gideyim bari doktora yoksa şişkinlik yapıyor... damla damla geliyor insanı sinir ediyor yaaaa ....belki daha ilk gün yarın gelir mi caba bilmiyorum gideyim de şu yaptığın iğrenç karışımı içeyim aman yaaa içmediğim halt kalmadı maydanoz suyu hemde şişe şie içtim :)) Lahana suyu , ada çayı, çivanperçemi ne içeceğimi şaşırdım artıkkk :))))))))))))

canım geçen ay benimd eöle oldu hatta bende şüphelendim yani oldummu olmadımmı belli değil ancak 2.günü gelmeye başladı
sen doğum kontrol kullanıyomusun peki?eğer onada yeni başladıysan o da yapar dicektim

stresten olabilir regl olayı canım üşütme vs gibi seylerde mevsimler değişimlerde etkiliyor maydonoz ve adacayı söktürüyor adeti sancı için civanperçemini okuyorum istersen arastır biraz

canım bende bu konuyla çook araştırma yapmıştım ne dedilerse içtim :)))) bir soğan kürünü yapmadım ne bileyim soğanı zaten normalde de yemiyorum midem ağrıtıyor suyunu içemem diye diğerlerini denedim.. öyle bir iki gün deneme deği bayağı haftalar hatta maydanoz suyu benimle bütünleşti dersem yalan olmaz en az haftada 4 gün içiyorum.

yaaaa benimde sabah pembelenmişti şimdi bişey yok gibi akşama bişey olmazsa kıkırdasammı acaba kaydirigubbakcemile2yine mikrop falan kaparmıyım ki hihoyyyt

yaaaa benimde sabah pembelenmişti şimdi bişey yok gibi akşama bişey olmazsa kıkırdasammı acaba kaydirigubbakcemile2yine mikrop falan kaparmıyım ki hihoyyyt

canım eğer olma günün bugünse bence kıkırdama hiç ne olur olmaz sakata gelme şimdi mikrop alırsın felan

yok canım daha başlamadım yaaa ne bileyim daha bir halt yaşayamıyoruz sürekli dur bekle yavaş ayyy acıdı diye diye bütün büyü bozuluyor tabiii bişeycik olmuyor :kedi::kedi: oy üzden ne zaman artık cinsellik var diyeceğiz ozaman düşünüyorum kullanmayı birde doğum kontol hapı kilo yapıyor diyorlar doğru mu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…