yok canım daha başlamadım yaaa ne bileyim daha bir halt yaşayamıyoruz sürekli dur bekle yavaş ayyy acıdı diye diye bütün büyü bozuluyor tabiii bişeycik olmuyor :kedi::kedi: oy üzden ne zaman artık cinsellik var diyeceğiz ozaman düşünüyorum kullanmayı birde doğum kontol hapı kilo yapıyor diyorlar doğru mu ???
yok damla damla oluyor benimde ilk günlerde sonra coşuyo bide süresi git gide uzadı benim iki sene içinde 7 gün 8-9 en son 10 gün de bitiyor cunku baslarda az az geliyo zamana yayılıyor yani bi anormallik oldunu düşünmedim hiç varmıki bişi
yok canım daha başlamadım yaaa ne bileyim daha bir halt yaşayamıyoruz sürekli dur bekle yavaş ayyy acıdı diye diye bütün büyü bozuluyor tabiii bişeycik olmuyor :kedi::kedi: oy üzden ne zaman artık cinsellik var diyeceğiz ozaman düşünüyorum kullanmayı birde doğum kontol hapı kilo yapıyor diyorlar doğru mu ???
bebişim sen vajiyi yendikten sonra dr gitmedinmi ? bence git her bi şeyine baktır bende kontrole gidecektim 1 ay oldu ama regl biter bitmez gidicem ne var ne yok baktırcam kaydirigubbakcemile2
gittimki alttan muayene yapmadı sadece tahlil aldı regl gecikmesi var diye kan vs bebek yok dedi diger seylerde normal cıktı baska bişi sölemedi yani gecikmeyle ilgili bir hafta daha gecikirse gel dedi sonaki gün geldi zaten gerek kalmadı gitmeye yani ama dogru düzgün birini arastırıyorum
canım ben hap sayesinde kilo verdim eridim bittim kaydirigubbakcemile2her bünyede farklı etkiler yapabiliyor 3 aydır kullanıyorum bu ay 4. ay olacak daha parmak egzersizindeyken doktorum vermişti yendikten sonrada kullan ne zamanki cinselliğe alışıp bebek için hazır hissedersen kendini o zaman bırak demişti ve özellikle vajiyi yendikten sonra mutlaka bir kadın doğumcuya git ve en ufak bir sıkıntıda ihmal etme demişti...
canım kullancaksan bence acil doktora git ve başla derim yani hazır hastayken gitki tahlil ister belki hormon tahlili adetin 3.günü yapılıyo hem onuda yaptırmış olursun öle tam cinselliği bekleme doğum kontrol için pat diye sakata bebiş gelirse o zaman anlarsın cinselliği kaydirigubbakcemile3
valla bana aksine kilo verdirdi yani ilk başladığım dönemlerde bünyeye bağlı bişi o bence yersen alırsın :))
doktora gidemem şu an bulunduğum il de doğru dürüst doktor yok ancak 4 ay sonra gidecem aklımda hatta dün akşamda konuştuk eşimle bir doktora gideyim şöyle bir kontrol etsin hormonlarımı normal mi yolunda mı diye ama 4 ay beklemek zorundayım..diyeceksiniz nasıl yani doktor yok mu diyeceksiniz ama gerçekten yokkk
off doğru yaaa pat diye bebiş gelirse şoookkk olurum çünkü daha hiç hazır değilimm en az 2 yıl istemiyorum....
doktora gidemem şu an bulunduğum il de doğru dürüst doktor yok ancak 4 ay sonra gidecem aklımda hatta dün akşamda konuştuk eşimle bir doktora gideyim şöyle bir kontrol etsin hormonlarımı normal mi yolunda mı diye ama 4 ay beklemek zorundayım..diyeceksiniz nasıl yani doktor yok mu diyeceksiniz ama gerçekten yokkk
o zaman dikkatli ol ve çok acil doktor bul ne olursa olsun test yaptır ve bişieye başlka korunmak için hem hastalık kaparsın bide hiç korunmuyomusun sen?
yooo hayır korunmuyorum nasıl pişkin pişkin cevap veriyorum demi yaaa :))))) iyide daha önce vajiydim daha yendim vajiyi... zaten bişey yaşayamıyoruz kiii eşim prezervatif kullanıyor bazen her ihtimale karşı daha nasıl korunayım ki buda yöntem değil mi ? yani doğum kontol hapı şart mı ? Birde bizim ailede genetik kimsenin 2 yıldan önce çocuğu olmuyor ...inşallah benimkide öyledir hahahah :))))
yooo hayır korunmuyorum nasıl pişkin pişkin cevap veriyorum demi yaaa :))))) iyide daha önce vajiydim daha yendim vajiyi... zaten bişey yaşayamıyoruz kiii eşim prezervatif kullanıyor bazen her ihtimale karşı daha nasıl korunayım ki buda yöntem değil mi ? yani doğum kontol hapı şart mı ? Birde bizim ailede genetik kimsenin 2 yıldan önce çocuğu olmuyor ...inşallah benimkide öyledir hahahah :))))
nasıl bişi yaşamıyosunuzyaaa eee yendinya sen vajiyi daha ne işte :uhm:
canım yendim ama , yani şöyle diyeyim ön sevişme başlıyoruz her şey normal ama o noktaya gelince ilk girişte dur yavaş bekle diyorum sonra girişten sonr ileri geri harketlerinde yavaş yavaş dur acıdı bekle dur diyorum ... yanii o anda büyü bozuluyor bişey olmuyor sanki egzersiz gibi sonlanıyor... o yüzden bişey olmuyor sonunda öyle kalıyor yaniii :kedi::kedi::kedi:
ee korunuyomuşunya işte yani eşin korunuyomuş sende korunmuyorum deyince ben hiçbişey kullanmıyosun herhalde dedim kaydirigubbakcemile3 ama yinede dikkat canım vakiyi yenmedende hamile kalanda vardı aramızda eskilerden ayrıca yensende prev. bazen kullnauıyo diyosun sen yinede bence herhangi hastalığa karşı bi doktora görük ve sen kendin korun erkeklere güven olmaz
ayy genetikmiş kaydirigubbakcemile3 hiç güleceğim yoktu herkesin hormonları birmi yahuuuu kaydirigubbakcemile3
canım genetiklik var olmaz olur mu , doktor en yakınıma sordu o soruları cevaplarken ben yanındaydım aynı şey olabilir çünkü soru sorarken anne ve teyzeyi soruyor doktor. o yüzden bilimsel bişeye dayanarak söyledim benimkide öyle diye kulaktan dolma değil... :))) her şey normal çıkıp hala çocuk olmuyorsa doktor bu sorularla yanıt arıyor.
ayy olabilir tabiki canım ben şakasına dedim kız
ama yinede güvenme sen bence bu genetik olayına allahın işi yani ne olur ne olmaz
ben sanırım biraz egzersiz havasında geçiyor diyeee güveniyorum kendime :))) neyse en kısa zamanda bir görüneyim bariiii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?