- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi GizliOzne__
-
Yok sonradan ürün detayına baktımda kendi kendini de tatmin etmek için kullanılan bi ürünmüş.Düşündüm taşındım
Gerek yok canını sıkmaya
Büyütücü amaçlı aslında nette öyle gözüküyo ama insan hamile olunca böyle şeyler daha bi sıkıntılı oluyor yeni bu durumdan çıktığım için sizi anlıyorum ama ben hiç bi şekilde dayanamazdım tabi sizinki daha mantıklı ben biraz fevriyim malesefEvde olsam sorardım.başka bi şehirdeyim.
Evirip çevirip üste çıkmasını istemiyorum.ürün şuan kargoda alsın yapacanı yapsın.sonra bende biliyorum.
Fatura resmini felan aldım .sonradan temizleme ihtimaline karşılık.
Yok aldatacagını düşünmem dw.yani emin olmayım yinede ama .
Yok diyorum ya artık herşey beklenir.zaten ürünün detayına baktım da o işede yarıyomuş.şimdi daha detaylı baktım da.Aldatma veya kendini tatmin etme amaçlı değilse neden yan etkisini görsün diye dua ediyorsun? Senin de işine yarar sonuçta bu..
Bu konuyla ilgili sıkıntısı varmış diyorsunuz, kendince bunu çare olarak bulmuş demek ki. Yani şu anlatımınıza bakınca sadece kendini tatmin etmek için bunu seçeceğini sanmıyorum. Onun yerine seçebileceği neler neler var.Valla çok açık oluyo ama ilk gece dedi.küçüklüğünden bahsetti böyle mahcup süklüm büklüm anlatabildimmi acaba bilmiyorum da ben o şaşkınlıkla bişey diyemedim.hani sanki benden aksini duymak istedi gibi felan filan.yani bunu baya baya dert ettiğini biliyorum.
Ama hiç bizmn ben ona bişey demedim yada böyle bi sorunla karşılaşmadım.
Ama o hep yetersiz olduğundan bahseder.
Daha nasıl anlatıyım .zaten çok açık yazıyorum.dahada nasıl yazacamı bilemiyorum.
Başka seyden kastım .kendi kendini tatmin etmek.
Allaha havale ettim.akıl fikir versin ne deyim.G GizliOzne__ bu buyuturken zevk vermiyor:)) aci bile verebilir gerci o da kalitesine bagli.. Resmen manyak gibi vakumluyo .. su dolduruluyo basinc olusuyo vs. Buyumeside saatlerce kalmiyomus.. 1-2 saat bisey.
Zamanlama biraz kotu ama.. adamin zaten yarasi varsa bu konuda.. belki deneyip egosunu tatmin edecek sadece.. esini sen daha iyi tanirsin. Kendisi icin aldiysa ben olsam cok tepki vermezdim.Allaha havale ettim.akıl fikir versin ne deyim.
Kızsam üzülsem elime bişey geçmiyo.
Artık napıyosa yapıyo içimde hiçbişey hissedemeyorum.
Bende başta google de aratınca o çıktı ama.sonra ürünün kullanımına bakınca kendinide tatmin görevi görüyomuş.Bu konuyla ilgili sıkıntısı varmış diyorsunuz, kendince bunu çare olarak bulmuş demek ki. Yani şu anlatımınıza bakınca sadece kendini tatmin etmek için bunu seçeceğini sanmıyorum. Onun yerine seçebileceği neler neler var.
Bir de bu böyle kafasına göre kullanılacak bir şey değil ki. Maksimum birkaç santim için kendini kangren etmese bari.
( Missisim sexshoptan bildiriyor gibi olmuş)
Öncelikle sabahtan beri açıp açmamayı çok düşündüm:))hani googlede araştırma yaptım ama satılma amacından başka da bi işe yarıyo mu bişey bulamadım.kendi kendini tatmin etme gibi.
Bi erkek niye vakumlu penis pompasına ihtiyaç duyar.hadi aldı diyelim bu tepki verilesi bi durummudur kadın için.
Sizi anlıyorum ama diyorum ya aldığı aletin masturbatör işlevini düşünecek olsa pompaya gelene kadar zibilyon tane oyuncak var. Zevkini düşünen adam gidip acı verenini mi seçer?Bende başta google de aratınca o çıktı ama.sonra ürünün kullanımına bakınca kendinide tatmin görevi görüyomuş.
Valla beddua etmeyim allaha havele ettim diyom ya .daha iyi ya işte kafasına göre haraket ederse olsun hiç acımam.
Ben o siparişi gördüğüm de resmen elim ayagım titredi vucıdumu hissetmedim.
Şuan saat kaç olmuş ayaktayım .o da çeksin ceremesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?