Vakumlu pompa

Büyütücü amaçlı aslında nette öyle gözüküyo ama insan hamile olunca böyle şeyler daha bi sıkıntılı oluyor yeni bu durumdan çıktığım için sizi anlıyorum ama ben hiç bi şekilde dayanamazdım tabi sizinki daha mantıklı ben biraz fevriyim malesef

Dervişin fikri neyse zikri de odur kabilinden konunun sonuna kadar olayı süt sağmak için kullanılan pompa diye düşündüm.
Asıl ben saflıkta bir numarayım..

Yazik yaaaaa pompayla vs buyuyecegini dusunecek saflikta bi adami terketmeyin bence:) ben de ya bunlara kanan var mi diye dusunurum bazen. Bence tatmin icin degil de buyumesi icin almistir zaten tatmin icin olsa slikon vajinalar falan var( fleshlight) onlardan vs alirdi. Bu tamamen komplex.

Uyarıcı bişeydir belki?
Seks oyuncaklarına karşı olmayın ya
Tabi sizinle ya da kendi kendine oynuyorsa

sana süpriz yapcaktir... eceee sana kocaman bir

Emin olun başkası açsa bende aynı tepkiyi verirdim.
Aklıma hiç gelmezdi böyle bişey.
Üzüldüğüm tek şey zamanlaması ben başka şehirdeyim.
Hani hadi kendini tatmin etmek için aldı .
Bırak napıyosa yapsın .gidincede eline onu verirsin zaten almışsın alacanı diye.

Bi taraftan cinsellik üzerine edilen kavgalar.bi taraftan ben niye üzülüyorum kendini yetersiz eksik hisseden o hala daha bunlara ihtiyaç duyyosa demekki kendinin var bi eksikliği.

G GizliOzne__ bu buyuturken zevk vermiyor:)) aci bile verebilir gerci o da kalitesine bagli.. Resmen manyak gibi vakumluyo .. su dolduruluyo basinc olusuyo vs. Buyumeside saatlerce kalmiyomus.. 1-2 saat bisey.

Bu konuyla ilgili sıkıntısı varmış diyorsunuz, kendince bunu çare olarak bulmuş demek ki. Yani şu anlatımınıza bakınca sadece kendini tatmin etmek için bunu seçeceğini sanmıyorum. Onun yerine seçebileceği neler neler var.

Bir de bu böyle kafasına göre kullanılacak bir şey değil ki. Maksimum birkaç santim için kendini kangren etmese bari.
( Missisim sexshoptan bildiriyor gibi olmuş)

G GizliOzne__ bu buyuturken zevk vermiyor:)) aci bile verebilir gerci o da kalitesine bagli.. Resmen manyak gibi vakumluyo .. su dolduruluyo basinc olusuyo vs. Buyumeside saatlerce kalmiyomus.. 1-2 saat bisey.
Allaha havale ettim.akıl fikir versin ne deyim.
Kızsam üzülsem elime bişey geçmiyo.
Artık napıyosa yapıyo içimde hiçbişey hissedemeyorum.

Allaha havale ettim.akıl fikir versin ne deyim.
Kızsam üzülsem elime bişey geçmiyo.
Artık napıyosa yapıyo içimde hiçbişey hissedemeyorum.
Zamanlama biraz kotu ama.. adamin zaten yarasi varsa bu konuda.. belki deneyip egosunu tatmin edecek sadece.. esini sen daha iyi tanirsin. Kendisi icin aldiysa ben olsam cok tepki vermezdim.

Bende başta google de aratınca o çıktı ama.sonra ürünün kullanımına bakınca kendinide tatmin görevi görüyomuş.
Valla beddua etmeyim allaha havele ettim diyom ya .daha iyi ya işte kafasına göre haraket ederse olsun hiç acımam.
Ben o siparişi gördüğüm de resmen elim ayagım titredi vucıdumu hissetmedim.
Şuan saat kaç olmuş ayaktayım .o da çeksin ceremesini.

İyi de rahatsız olup olmayacağınızı buraya göre mi karar vereceksiniz. Adamın belli ki cinsel organıyla ilgili bir rahatsızlığı var ya da büyütme ile alakalı bir derdi. Her iki durumda da sizden gizliyorsa bilmiyormuş gibi davranın özgüveni sarsılmasın çiftler birbirine özel alan bırakmalı

Sizi anlıyorum ama diyorum ya aldığı aletin masturbatör işlevini düşünecek olsa pompaya gelene kadar zibilyon tane oyuncak var. Zevkini düşünen adam gidip acı verenini mi seçer?

Belki de size anlayamayacağı kadar huzursuz bu konuda. Kendince böyle bir çözüm bulmuş olabilir. Açıkça sorun bu kadar kendinizi üzeceğinize belki de açıklamaları makul gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…