yok canım öyle biri değil sıkıntılardan vs..tartışmalar olmuş işte..Adam şiddete meyilli bir yapıya sahip sanırım, önceki konularından hatırladığım kadarıyla...
yok canım öyle biri değil sıkıntılardan vs..tartışmalar olmuş işte..
yoo adam alıştı..böyle evllikmi olur..ayrı gayrı..şimdi bu erkek milleti evliliğe kadınlardan daha zor adapte olur..bazıları çocuk olana dek olamaz hatta..ee sen yoksunki adamın yanında..kalın kafalı eşin..kusura bakma umutmuştur seni..iyi de nolacak peki böyle?
baksana 2 gün oluyor nerdeyse bir mesaj bile atmadı
demek ki umrunda değilim ya da kendine çok güveniyor
iki durum da hiç hoş değil
kendimi değersiz hissediyorum
iyi biri kocan..okuduklarımdan çıkardığım..her ailede sorun olur..of of..dertlendim senin yüzünden..savunma şu mendeburu ya ağzını yüzünü kırasım var
yoo adam alıştı..böyle evllikmi olur..ayrı gayrı..şimdi bu erkek milleti evliliğe kadınlardan daha zor adapte olur..bazıları çocuk olana dek olamaz hatta..ee sen yoksunki adamın yanında..kalın kafalı eşin..kusura bakma umutmuştur seni..
Eyy hayat. Suphesiz ki sen kalkanları indirmeyi de bilirsin
aslında şanslısın..senin ailen çevren artık alıştı bu durumuna sanırım..ayrılık fikrine,abla tavsiyesi daha gençsin ayrıl sen,hayatına bak,yurt dışına çıkabilirsen çık..yoksa çalışırsın vs..eşin kendini toparlasın..eğer sonra gerçek bir evlilik gibi evlenmek isterseniz evlenirsiniz..daha b.ktan hissettim şimdi
amann gelmesin..bizim türk kadınlarının şu gönüllerine dur diyememeleri..gelse hemen yelkenlerin suya inerya valla içim soğucak bir gelse yalvarsa oh çekicem
aslında şanslısın..senin ailen çevren artık alıştı bu durumuna sanırım..ayrılık fikrine,abla tavsiyesi daha gençsin ayrıl sen,hayatına bak,yurt dışına çıkabilirsen çık..yoksa çalışırsın vs..eşin kendini toparlasın..eğer sonra gerçek bir evlilik gibi evlenmek isterseniz evlenirsiniz..
amann gelmesin..bizim türk kadınlarının şu gönüllerine dur diyememeleri..gelse hemen yelkenlerin suya iner
valla okuduğum kdarıyla bu adam düzelmez 40ına gelmiş erkek hala çocuk gibi nazlı olur mu yaaa cidden ezik ve nazlı erkeklere gelemiyorum
heh aşıksın işte..belki hayırlı bir kısmetin çıkar..evllik herkezin harcı değil canım..bak eşinde bu konuda problem olabilir..bence kendi hayatına fırsat vermelisin..anan seni onun peşinde yıllarını çürüt diyemi doğurdu kız..o arada da malı götürsün dimi pislik
neden olacak kocası olacak peşinden koşmuyor diyeson durum ne just? bir de neden kendini değersiz hissediyorsun ki?
heh aşıksın işte..belki hayırlı bir kısmetin çıkar..evllik herkezin harcı değil canım..bak eşinde bu konuda problem olabilir..bence kendi hayatına fırsat vermelisin..anan seni onun peşinde yıllarını çürüt diyemi doğurdu kız..
son durum ne just? bir de neden kendini değersiz hissediyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?