ayyy deli edeceksin sen beni..aramasın hasta etti seni farkında değilmisinnnnn
Buraya gelip yazmakla en güzelini yapıyorsun , tek kendi kendini dinlesen daha da bunalacaksın .
aşk sen nelere kadirsin..aşıkın bünyeye zararları şekil..aondan anca kıl paçino olur
aşk sen nelere kadirsin..aşıkın bünyeye zararları şekil..a
Şaka bi yana da ben cidden merak ettim sizi
Just güzelim bu adamın iyi yönlerini, seni mutlu eden yönlerini ve kötü yönlerini yaz kağıda. Bak bakalım hangisi ağır gelecek? Çok basit klişe ama senin gözünün önünde olur herşey. Sonra sesli oku bunları. Aşkın da ömür boyu sürmeyecek , olmadı bekle aşkın bitsin öyle boşan. Daha ne diyeyim ben sana... 23 yaşında 38 lik adamla uğraşıyorsun, yaşına uygun biriyle daha düzgün şeyler yaşayabilirsin.günlük hayatta da dışa yansıtamıyorum. anlatamıyorum.
burda da anlatmasam çatlar ölürüm sinirimden
İster istemez gözüm de canlandırıyorum sizi haliyle merak ettim nasıl bi çiftsiniz acaba yan yana diyeneyi dış görünüşümüzü mü
Just güzelim bu adamın iyi yönlerini, seni mutlu eden yönlerini ve kötü yönlerini yaz kağıda. Bak bakalım hangisi ağır gelecek? Çok basit klişe ama senin gözünün önünde olur herşey. Sonra sesli oku bunları. Aşkın da ömür boyu sürmeyecek , olmadı bekle aşkın bitsin öyle boşan. Daha ne diyeyim ben sana... 23 yaşında 38 lik adamla uğraşıyorsun, yaşına uygun biriyle daha düzgün şeyler yaşayabilirsin.
İster istemez gözüm de canlandırıyorum sizi haliyle merak ettim nasıl bi çiftsiniz acaba yan yana diye
Ben tam meraklı melahat
Sana acı gerçeklerden bahsedeyim mi?ya bu haldeyken nasıl biticek ki
nasıl kazulet bir inadı var ya
ben burda tırnaklarımı kemiriyorum o arayıp sormuyor bile
iyice tadım kaçtı
valla olsa atardım özelden ama sildim hepsini ayrılınca
Sana acı gerçeklerden bahsedeyim mi?
Bu kadar umursamamak sadece inat kaynaklı değil, o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor ve vazgeçilmez değilsin onun gözünde.
İster tırnaklarını kemir ister yırtın, beklediğin romantiklikle ve aşkla ayaklarına kapanmayacak. Sen çabalarsan belki lütfedecek, o da kendi istediği şekilde. Çünkü boşanma davanı barışmak için kendiliğinden çektiğinde artık o da imparatorluğunu ilan edecek.
Yok canım resim istemedim zaten kimin gibi bi çiftsiniz mesela ?
Canım bu adam seni çözmüş , inan bu halini tahmin ediyordur .
Ondan bu özgüveni...
Gerçekler ilk başta çok can yakar ama boş bir umutla beklemekten daha iyidir.
Güzelim seninki gelmez en fazla seni ayağına çağırır. Yersen...ne zaman gelicek bilsem şu zaman rahatlıcam
belki de hiç gelmicek tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?