40..50 yaşına geldiğinde başını vuracakta iş işten geçmiş olur artıkYa neden bilmiyorum ama size böyle ayrı bi sempatim oldu. Böyle cok sıcak kanlı geliyorsunuz bana. Kalbiniz güzel yani. Ve böyle yıpranmanız,üzülmeniz,kırılmanız gercekten cok cok üzücü. İnsallah kurtulursunuz hayırlısıyla. Cunku kurtulmanız daha iyi inanın. Böyle yıpranmayı haketmiyorsunuz..
İnşallah değerinizi bilicek,kalbinizi ruhunuzu okşayacak biriyle karşılaşırsınız. Ve bu sıkıntılarınızı tez zamanda atlatırsınız :) cok cok mutlu olun insallah! Cok samimi istiyorum bunu :)
Ya neden bilmiyorum ama size böyle ayrı bi sempatim oldu. Böyle cok sıcak kanlı geliyorsunuz bana. Kalbiniz güzel yani. Ve böyle yıpranmanız,üzülmeniz,kırılmanız gercekten cok cok üzücü. İnsallah kurtulursunuz hayırlısıyla. Cunku kurtulmanız daha iyi inanın. Böyle yıpranmayı haketmiyorsunuz..
İnşallah değerinizi bilicek,kalbinizi ruhunuzu okşayacak biriyle karşılaşırsınız. Ve bu sıkıntılarınızı tez zamanda atlatırsınız :) cok cok mutlu olun insallah! Cok samimi istiyorum bunu :)
bu varken çıkmaz..sen göremzsin çünki nu adam nasiblerini bağlıyor..keşke hemen çıksa doğru adam ya karşıma o zman hata yapmam bu kadar
Yalvarsa dayanamazsiniz bence. Hani sükrederiz ya bazen, ben hep "bugune kadar verilen ve verilmeyen hersey için" ederim. Belki yalvarmamasi size daha çok şey kazandıracak.
40..50 yaşına geldiğinde başını vuracakta iş işten geçmiş olur artık
bu varken çıkmaz..sen göremzsin çünki nu adam nasiblerini bağlıyor..
Akillansin diye boşanma dava si acilmazzz boşanmaya hazir hissetmeden mahkemenin yakinindan bile geçmemek lazim bence. En kararli halimle ben bile sapsallastim boşanma sürecinde, yipratici bir süreç sonucu ne olursa olsun. .
sen diyorum canım..kaybettiğin yıllarına üzüleceksin..adamı bekleye bekleye saçların ağrıyacak yakında..zaten yalvarsa belki adam olurdu azcık
adam hatasız olduğundan o kadar emin ki
zaten 40 yaşında
sen diyorum canım..kaybettiğin yıllarına üzüleceksin..adamı bekleye bekleye saçların ağrıyacak yakında..
kız kocan biliyor senin ona aşık olduğunu çantada keklik görüyor seni..ayrılda yeni ufuklara yelken aç..bak ozaman nasıl arayacak..aramasında bu saatten sonra..evliyim ama ayrı yaşıyorum derim
canım tartış tartış nereye kadar stresten kurtulup yiyip içmaye başlamışsındır..ne şanslısın..ailen yanında..yaşlandım bile yav
ayrıldığımdır herkes cıvıl cıvıl oldun yüzün parlıyor diyor
adam karabulut mudur nedir gölge yaptı
Bosandigim gün bitti tamamen :) ama öncesinde sevgisi bitmişti zaten. Ona rağmen bocaladim çok. O yüzden, içinde sevgi varken( ki sizde hala var çok belli) boşanma fikrine yaklasmamak gerektiğini düşünüyorum. Sevginizi bitirmeye calisin önce, çünkü severken beklyceksiniz geri dönsün pişman olsun diye ve eğer dönmezse unutmaniz daha zor olacak. . inşallah hayirlisi olur inşallah bosanmaz mutlu olursunuz ama adam pişman olacaga benzemiyoratlattınız mı peki
canım tartış tartış nereye kadar stresten kurtulup yiyip içmaye başlamışsındır..ne şanslısın..ailen yanında..
Bosandigim gün bitti tamamen :) ama öncesinde sevgisi bitmişti zaten. Ona rağmen bocaladim çok. O yüzden, içinde sevgi varken( ki sizde hala var çok belli) boşanma fikrine yaklasmamak gerektiğini düşünüyorum. Sevginizi bitirmeye calisin önce, çünkü severken beklyceksiniz geri dönsün pişman olsun diye ve eğer dönmezse unutmaniz daha zor olacak. . inşallah hayirlisi olur inşallah bosanmaz mutlu olursunuz ama adam pişman olacaga benzemiyor
Siz değil,sizin değerinizi bilmeyen salak. :)teşekkür ederim
ama salağım ben
Resimi görünce nedense sen geldin aklıma
ayyy deli edeceksin sen beni..aramasın hasta etti seni farkında değilmisinnnnnarar mı diyorsun yani daha 1.5 gün oldu
görende al pacino sanacak kocanıbence de arasa arardı 1.5 gün oldu of ne çilem varmış ya üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?