Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
40..50 yaşına geldiğinde başını vuracakta iş işten geçmiş olur artık

teşekkür ederim

ama salağım ben

Yalvarsa dayanamazsiniz bence. Hani sükrederiz ya bazen, ben hep "bugune kadar verilen ve verilmeyen hersey için" ederim. Belki yalvarmamasi size daha çok şey kazandıracak.

zaten yalvarsa belki adam olurdu azcık
adam hatasız olduğundan o kadar emin ki

40..50 yaşına geldiğinde başını vuracakta iş işten geçmiş olur artık

zaten 40 yaşında

Akillansin diye boşanma dava si acilmazzz boşanmaya hazir hissetmeden mahkemenin yakinindan bile geçmemek lazim bence. En kararli halimle ben bile sapsallastim boşanma sürecinde, yipratici bir süreç sonucu ne olursa olsun. .

zaten yalvarsa belki adam olurdu azcık
adam hatasız olduğundan o kadar emin ki

zaten 40 yaşında
sen diyorum canım..kaybettiğin yıllarına üzüleceksin..adamı bekleye bekleye saçların ağrıyacak yakında..

yaşlandım bile yav
ayrıldığımdır herkes cıvıl cıvıl oldun yüzün parlıyor diyor
adam karabulut mudur nedir gölge yaptı
canım tartış tartış nereye kadar stresten kurtulup yiyip içmaye başlamışsındır..ne şanslısın..ailen yanında..

atlattınız mı peki
Bosandigim gün bitti tamamen :) ama öncesinde sevgisi bitmişti zaten. Ona rağmen bocaladim çok. O yüzden, içinde sevgi varken( ki sizde hala var çok belli) boşanma fikrine yaklasmamak gerektiğini düşünüyorum. Sevginizi bitirmeye calisin önce, çünkü severken beklyceksiniz geri dönsün pişman olsun diye ve eğer dönmezse unutmaniz daha zor olacak. . inşallah hayirlisi olur inşallah bosanmaz mutlu olursunuz ama adam pişman olacaga benzemiyor

bence de arasa arardı 1.5 gün oldu of ne çilem varmış ya üzülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…