• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla annesiyle onun k.çı baya arşa değiyor orası kesin
koca g.tlüler.
kızdım yine bak hatırlayınca annem hasta benim yav
ayrıca ilk satırına çok güldüm çiçek çikolataya
Valla ben de sizin ilk satırlara iyi güldüm :KK53:
Anneniz için üzüldüm, bir an önce iyileşir umarım.
Ya erkeklere bişeyler olmuş sanırım.
Kadınlardan çok naz yapıyolar , devir değişmiş
Keşke bundan 1 yüzyıl önce yaşasaymışım :KK48::KK48:

istediğinde beni çok güzel ilgiye boğuyor ama istemediğinde de cezalandırıyor böyle
istese dakika başı öyle mesajlar atar ki pembik bulutların üstünde hissedersin öyle yani
just aranızdaki yaş farkı baya çokmuş senin enerjin çok güzel. daha liseli çıtır kız gibisin o nasıl gözüküyor bilmiyorum ama ayak uydurması hakikaten zor gibi geldi

just aranızdaki yaş farkı baya çokmuş senin enerjin çok güzel. daha liseli çıtır kız gibisin o nasıl gözüküyor bilmiyorum ama ayak uydurması hakikaten zor gibi geldi
ben de şu an şaşırdım hakikaten, 40 yaşında adam çok olgundur yav.

Kendi yaşlı ya , çirkin ya ondan kuduruyor işte.
Nerden bulucak bir "just" daha , bulamaz ki.
Bence her şekilde o adam zararlı çıkıcak

Kendi yaşlı ya , çirkin ya ondan kuduruyor işte.
Nerden bulucak bir "just" daha , bulamaz ki.
Bence her şekilde o adam zararlı çıkıcak

Öyle demeyelim bence.
kendisi güzel olmayabilir ama belki yüreği güzeldir.
bence aradaki sorun iletişimsizlik olabilir.
zamanla evlilikler monotonlaşabiliyor.
Fakat erkeklerin eşlerinin değerini bilmememsi hoyratça bir kenara fırlatması
çok üzüyor benide.bende çok zor bir evlilik bitirdim.11 yıl oldu hala zaman zaman
oturur ağlarım.evliliğin bitmesine değil ama uğradığım haksızlıklara.

Öyle demeyelim bence.
kendisi güzel olmayabilir ama belki yüreği güzeldir.
bence aradaki sorun iletişimsizlik olabilir.
zamanla evlilikler monotonlaşabiliyor.
Fakat erkeklerin eşlerinin değerini bilmememsi hoyratça bir kenara fırlatması
çok üzüyor benide.bende çok zor bir evlilik bitirdim.11 yıl oldu hala zaman zaman
oturur ağlarım.evliliğin bitmesine değil ama uğradığım haksızlıklara.

nasıl atlattın :110:

Bir ilişkide ilgisizlik varsa diğer olumlu şeyler havaya karışıyor bence. Aranızdaki genel bir ilgisizlik problemi mi, yoksa tepkisel mi?

just cim umursamıyorsa aramıyorsa sevmiyordur bence sende bırak bunu seni sevmeyenle ömür geçirme canına yazık

gerçekten mi o zaman neden umursamaz davranıyor :110:
bence bugune kadarki umursamazligi nasil olsa gitmez kaybetmem dusuncesi yuzundendi. buradan gordugum kadariyla onun kendinden 15 yas kucuk esini mutlu etmesi icin ona yetebildigini dusunmesi icin cok fazla sey yapmasi gerekiyorken o tam tersi seyler yapmis. acaba siz o kendini eksik hissetmesin diye gereginden daha fazla ilgi gostermis olabilir misiniz? sanki onun havasindaymis gibi geldi bana. suanki umursamazligi ki umursamaz mi bilemiyorum. belki aradi ve ulasamadi ama daha sonra tekrar ararim acik olur umuduyla sakin de kalmiş olabilir. o telefon gunlerce acilmazsa ve dava gunu yaklasinca eninde sonunda bir kriz aninda kapiniza dayanip ozur dileyecegini düşünüyorum. duzelir mi bilmiyorum acikcasi sevgisine bagli. sevgisi azalmamissa ve kafasina ya ben bu kiza ne yaptim boyle diye dank ederse o zaman uzun sureli bi duzelme olabilir, ama anlik yaşıyorsa simdi duzelelim iki gun sonra ben yine normale donerim diye düşünüyorsa yine aynı seyler yasanacak ne yazik ki. biraz pesinizden kosup baristiginizda iki tatli soz duyunca gevseme potansiyeli goruyorum esinizde. ona baya saglam baya güçlü bir kaybetme korkusu gerekiyor.

bence bugune kadarki umursamazligi nasil olsa gitmez kaybetmem dusuncesi yuzundendi. buradan gordugum kadariyla onun kendinden 15 yas kucuk esini mutlu etmesi icin ona yetebildigini dusunmesi icin cok fazla sey yapmasi gerekiyorken o tam tersi seyler yapmis. acaba siz o kendini eksik hissetmesin diye gereginden daha fazla ilgi gostermis olabilir misiniz? sanki onun havasindaymis gibi geldi bana. suanki umursamazligi ki umursamaz mi bilemiyorum. belki aradi ve ulasamadi ama daha sonra tekrar ararim acik olur umuduyla sakin de kalmiş olabilir. o telefon gunlerce acilmazsa ve dava gunu yaklasinca eninde sonunda bir kriz aninda kapiniza dayanip ozur dileyecegini düşünüyorum. duzelir mi bilmiyorum acikcasi sevgisine bagli. sevgisi azalmamissa ve kafasina ya ben bu kiza ne yaptim boyle diye dank ederse o zaman uzun sureli bi duzelme olabilir, ama anlik yaşıyorsa simdi duzelelim iki gun sonra ben yine normale donerim diye düşünüyorsa yine aynı seyler yasanacak ne yazik ki. biraz pesinizden kosup baristiginizda iki tatli soz duyunca gevseme potansiyeli goruyorum esinizde. ona baya saglam baya güçlü bir kaybetme korkusu gerekiyor.

evet çok üstüne düştüm orası kesin arkadaşım.
beni geren şey ben 2 yıldır böyle yaptım şimdi nasılsa alıştı artık benden bekliyor ben telefonumu kapalı tutsam dank eder mi acaba dedğin gibi yoksa 2 yılın alışmışlığıyla yine sallamaz mı :110:

bilmiyorum ki şımardıysa bile geri arar mı mesaj atar mı :/

benim için öyle tabii ki aşıktım sonuçta (aşığım demeyi yemiyor gururumdan)
Valla o beni 1 ay sebil ziyan eden adam dünden beri arıyor , mesaj atıyor...
Şımartmışım çok diyorum.
Elinden birden gidince tepki verdi , sizde de öyle olabilir bence.
Üstelik siz bir de evlisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X