bence bugune kadarki umursamazligi nasil olsa gitmez kaybetmem dusuncesi yuzundendi. buradan gordugum kadariyla onun kendinden 15 yas kucuk esini mutlu etmesi icin ona yetebildigini dusunmesi icin cok fazla sey yapmasi gerekiyorken o tam tersi seyler yapmis. acaba siz o kendini eksik hissetmesin diye gereginden daha fazla ilgi gostermis olabilir misiniz? sanki onun havasindaymis gibi geldi bana. suanki umursamazligi ki umursamaz mi bilemiyorum. belki aradi ve ulasamadi ama daha sonra tekrar ararim acik olur umuduyla sakin de kalmiş olabilir. o telefon gunlerce acilmazsa ve dava gunu yaklasinca eninde sonunda bir kriz aninda kapiniza dayanip ozur dileyecegini düşünüyorum. duzelir mi bilmiyorum acikcasi sevgisine bagli. sevgisi azalmamissa ve kafasina ya ben bu kiza ne yaptim boyle diye dank ederse o zaman uzun sureli bi duzelme olabilir, ama anlik yaşıyorsa simdi duzelelim iki gun sonra ben yine normale donerim diye düşünüyorsa yine aynı seyler yasanacak ne yazik ki. biraz pesinizden kosup baristiginizda iki tatli soz duyunca gevseme potansiyeli goruyorum esinizde. ona baya saglam baya güçlü bir kaybetme korkusu gerekiyor.