• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki affettikten sonra bunun tekrar etme ihtimali var ve hatta küçük ya da büyük 3. sayfaya manşet olma ihtimali var (Allah korusun) Bu durumda o affet diyenler kendini demem o ki herkesin yasanmışlıkları ile doğru demiş olabilirler mi hala? Ya da affetmeyi seçmiş kadının başına bir şey geldiğinde bunun sorumlusu kim olacak? Affetmenin o zaman ru bir tarafı kalacak mı?

1.affet diyenler o zaman tüh tüh yazık oldu adam psikopat çıktı der ya da adamı kimbilir nasıl cidirtdi da cinnet geçirdi der:KK57:
2.kadinin kendisi cunku kim ne derse desin en son soz kadindir...hayatina gore en iyi tercihi o yapmalidir..(daha oncede bu kismi yeterince actigimi dusunuyorum)
3.affetmenin dogru tarafi kalmayacak biri mezara biri hapise Allah korusun..
4.siz olumsuz yuzdelerden bahsediyorsunuz ancak kimse gelecegi bilemez cok yonlubdusunebilir bu da herkesde yoktur..misal cevresinde dayak yemis esini affetmis ve bir daha tekrarlamamis olan biri vardir o ondan baskasini dusunmez ona gore yorum yapar kimi cocuk icin bir sans ver der...ancak olaya genel olarak bakilmasi gerekir...onceliginde evliligi nasildi? Adamin psikolojik rahatsizligi var mi? Evlilik icin iyilesme yapilabilinir mi? Gibi gibi...ancak bunu herkes dusunup uygulamaz direk aaklina geleni soyler...iyi ya da kotu...o yuzden tekrat vurguluyorum is konu sahibinde biter...herkesin dogrusu bir olsaydi dunya daha yasanir olurdu herhalde...
5.verdiginiz ornege gore söyleyeyim...adam o kadar psikopat ise ve karisi ayrilmak istedigi icin onu oldururse o zamanda affetme demenin dogrulugu ne olacak peki ya sorumlusu?onlarin yasanmislik dogrusu simdi dogru mu?

yani tekrarliyorum mutlak yanlis kabul edilsede sonuclardaki dogruluklar kisiye gore farklidir...herkes kendi dogrusunu yasar...yasamak zorundadir baskalarinin dogrusu ile ancak fikir alinir ve kendi yasamina uygun olani secer...yahu neden anlamiyorsunuz ki beni konusturmak hosuna mi gidiyor ne...:)daha ne kadar anlatilir bilemedim dogrusu...tez falan mi hazirlasam ne yapsam...;)simdi senin dedigine gore gidersek yani o zaman burada hic kimse hic kimseye yorum yapmasin bence...o yuzden konu sahibinde is biter diyorum...

sorun da tam burda zaten ;kendinde sorun görmemesi..ne var ki kavga ettik,bişeyler oldu ama sen anneni babanı çağırıp büyütmeseydin böyle olmazdı..yani sorun yine sende..
hatırlarsan bende de benzer bir koca var..ayaklarına kapnaması gerekirken her zamanki gibi,hemen gönlünü alacak sanıyor..bu sefer ne kadar büyük kazmalık ettiğinin ,bu sefer alttan almayacağının bilincinde değil..
benimkine boşayacağım seni dedim.gözlerine baka baka,doktora mı gidiyorsun,ilaç mı kullanıyorsun,sorunu çözmek senin işin,ben sadece sonuçlarına bakacağım dedim..ve eğer benzer birşey yaşarsak,kavga bile etmem,elinde mahkeme kağını bulursun dedim..
çok da sakin konuştum..kararımı vermiştim ama ben..
şimdi doktora gidiyor,ilaç kullanıyor ve inan çok değişti..ama her zaman gözlem altında..ve bunun son şansı olduğunu çok iyi biliyor..
seninki henüz akıllanmadı,sorunlarının farkında değil,hala hatayı sende görüyor....
umarım seninki de ,kendi sorunlarını kabul edip tedavi olur,yoksa ayrılmanız en mantıklısı..senin için de en doğrusu gibi görünüyor..
bence artık kafanda geleceğini kurmaya başlasan en güzeli....artık sadece kendini düşünmeye başlasan.."ben" nasıl mutlu olurumu görsen,kendini dinlesen,doğruyu bulacaksın eminim ben..

ben de şartlar koştum ama bana cevabı ben şartlı hayat yaşamak istemiyorum oldu kendisine karışılmasını istemiyormuş
ay güleyim mi ağlayayım mı bilemedim ama sizin düzelmenize sevindim
ne kadar sürdü düzelmesi

1.affet diyenler o zaman tüh tüh yazık oldu adam psikopat çıktı der ya da adamı kimbilir nasıl cidirtdi da cinnet geçirdi der:KK57:
2.kadinin kendisi cunku kim ne derse desin en son soz kadindir...hayatina gore en iyi tercihi o yapmalidir..(daha oncede bu kismi yeterince actigimi dusunuyorum)
3.affetmenin dogru tarafi kalmayacak biri mezara biri hapise Allah korusun..
4.siz olumsuz yuzdelerden bahsediyorsunuz ancak kimse gelecegi bilemez cok yonlubdusunebilir bu da herkesde yoktur..misal cevresinde dayak yemis esini affetmis ve bir daha tekrarlamamis olan biri vardir o ondan baskasini dusunmez ona gore yorum yapar kimi cocuk icin bir sans ver der...ancak olaya genel olarak bakilmasi gerekir...onceliginde evliligi nasildi? Adamin psikolojik rahatsizligi var mi? Evlilik icin iyilesme yapilabilinir mi? Gibi gibi...ancak bunu herkes dusunup uygulamaz direk aaklina geleni soyler...iyi ya da kotu...o yuzden tekrat vurguluyorum is konu sahibinde biter...herkesin dogrusu bir olsaydi dunya daha yasanir olurdu herhalde...
5.verdiginiz ornege gore söyleyeyim...adam o kadar psikopat ise ve karisi ayrilmak istedigi icin onu oldururse o zamanda affetme demenin dogrulugu ne olacak peki ya sorumlusu?onlarin yasanmislik dogrusu simdi dogru mu?

yani tekrarliyorum mutlak yanlis kabul edilsede sonuclardaki dogruluklar kisiye gore farklidir...herkes kendi dogrusunu yasar...yasamak zorundadir baskalarinin dogrusu ile ancak fikir alinir ve kendi yasamina uygun olani secer...yahu neden anlamiyorsunuz ki beni konusturmak hosuna mi gidiyor ne...:)daha ne kadar anlatilir bilemedim dogrusu...tez falan mi hazirlasam ne yapsam...:KK66:simdi senin dedigine gore gidersek yani o zaman burada hic kimse hic kimseye yorum yapmasin bence...o yuzden konu sahibinde is biter diyorum...

valla caninfistigini bilemicem ama benim hoşuma gitti seni konuşturmak :KK45:

ben de şartlar koştum ama bana cevabı ben şartlı hayat yaşamak istemiyorum oldu kendisine karışılmasını istemiyormuş
ay güleyim mi ağlayayım mı bilemedim ama sizin düzelmenize sevindim
ne kadar sürdü düzelmesi
daha önce de sıkıntılarımız olmuştu,ama şimdi o zamana bakıyorum da ben kendimi boşanmaya hazır hissetmemişim.ve düzeldi diyerek kendimi kandırmışım..tabii bir de evladım var benim..belki de korktum tek başıma çocuk büyütmeye bilemyiorum..ama bu sefer herşeyi çok düşündüm..2 ay kadar..ve sonunda onsuz da bir hayatım olabileceğine kendimi iannadırdım..gerçekten de öyle..hazırladım kendimi..ve kendimi çok güçlü hissettim..
sakince karşısına geçip dediklerimi söyledim..dönüp arkamı çıktım..sonra geldi ve bu sefer herşeyi yapmaya hazır olduğunu söyledi..ve yaptı..değişmesi çok kısa zaman aldı aslında..sanırım ilaçlar ve terapi işe yaradı..ben de bir daha konyuu açmadım gerçekten de..
benimki de eskiden böyle şartlara gelemezdi,sıkılıp konuşmayı bile bitirirdi..uzatma bitti gitti derdi...dediğim gibi hep alttan almaktan ,oluruna bırakmaktan,üstünü öretmekten yıpranmış,benliğimden çıkmıştım..
seninki şu durumda bile bana karışılmasını istemiyorum diyorsa,yapabileceğin birşey ok maalesef..
bu kadar zaman sonra,biraz kendini düşünmelisin artık..ben ne istiyorum,ne yapayım,nasıl mutlu olayım diye..herkes derdine yansın bundan sonra..

teşekkür ederim çok iyisiniz. bakıyorum bütün yorumlarınızda insanlara böyle uzun uzun çok içten gelerek yazıyorsunuz yardımcı olmak için çırpındığınız çok net görünüyor

elimden gelenin de fazlasını yaptım ben.

açık söyleyeyim mi bu evliliiğin hiçbir artısı yok ayıp olmazsa aramızdaki yoğun tutkusal çekim ve birbirimize beslediğimiz büyük aşk hissi dışında. her günü kavga zaman nasıl geçti anlamıyorum bile ben onunla. çünkü her gün bir problem yaşadık her gün kavga ettik.

ben açıkçası bunu unutup yaşıtım biriyle olmayı o kadar çok isterdim ki ve eşim yaşının adamı değil. sırf inatlaşmak için inatlaşır. ben şuram ağrıyor hastayım desem o da benim de buram ağrıyor ne yani der illa bir benimle sidik yarıştırma durumu var ve bu bazen çok komik yerlere varıyor anlatsam gülersin canım

insan neden sevdiği insanla sürekli savaş halinde olur ki. ben hep uzlaşmacı olmaya çalışıyorum aramızı bulmaya çalışıyorum tamam ilk anda patlıyorum ama ardından düzeltmeye uğraşıyorum ama o öyle değil bunu bir savaş olarak görüyor ve küslük, inatlaşma, intikam vs duygularıyla çok yıpratıyorr beni ben çok yoruldum artık öyle bi haldeyim ki yere düşsem beni kaldır diyemicem ona tekme atsa hissizim artık seviyor muyum onu da bilmiyorum :KK42:

özür diledi evet pişmanım dedi ama bir kez sonrasında da neden büyütüyorsun biz kavga ederiz ama ertesi gün barışırız sen anneni aramıza soktun olayı büyüttün ayrıldın benden diye kinleniyor. o gün de karşılıklı oturduk bi kafede konuştuk bana söz dedi senin daha çok hayatının içinde olucam daha çok ilgilenicem seninle ben de nasıl sevindirik olmuştum açıkçası o akşam da bana bir sürü güzel şey yazdı ben de olumlu cevaplar yazdım ama onun gibi şiirler falan yazmadım aradan iki gün geçince sen neden bana aynı şekilde şeyler yazmadın dedi yani bu yüzden küsmüş aramamış sormamış ben arayıp sormayınca da kinleniyor :KK57:

e onun peşimde koşması lazım :KK57:

Sen bak şu arkadaşınıdinle ddediğimi yap? Tutma kendini göz yaşların sayfalara dokulsun? dediklerimi sıra ile yap o yoğun duygu selini bir yasa sonrada eşinin kişiliği ve çocuk konusunda dediğimi yap...acele etmeden yavaş yavaş yap ki beynin kalbin sindir sin. ..sindire sindire yapacaksın istemeden de olsa ...sen sadece iyi kötü anıların elinde kagit kalem ve gözlerinde yaşı farkedeceksin. ..sonra yavaş yavaş mantığınkkonuşacak. ..bak bakalim nasıl rahatlayacaksin. ..Psikolog değilim ama ben seni çözdüm Jüst. ..dediğimi lütfen yap bak ise yaramazsa gel suratına tukur istersen razıyım valla bak;)

daha önce de sıkıntılarımız olmuştu,ama şimdi o zamana bakıyorum da ben kendimi boşanmaya hazır hissetmemişim.ve düzeldi diyerek kendimi kandırmışım..tabii bir de evladım var benim..belki de korktum tek başıma çocuk büyütmeye bilemyiorum..ama bu sefer herşeyi çok düşündüm..2 ay kadar..ve sonunda onsuz da bir hayatım olabileceğine kendimi iannadırdım..gerçekten de öyle..hazırladım kendimi..ve kendimi çok güçlü hissettim..
sakince karşısına geçip dediklerimi söyledim..dönüp arkamı çıktım..sonra geldi ve bu sefer herşeyi yapmaya hazır olduğunu söyledi..ve yaptı..değişmesi çok kısa zaman aldı aslında..sanırım ilaçlar ve terapi işe yaradı..ben de bir daha konyuu açmadım gerçekten de..
benimki de eskiden böyle şartlara gelemezdi,sıkılıp konuşmayı bile bitirirdi..uzatma bitti gitti derdi...dediğim gibi hep alttan almaktan ,oluruna bırakmaktan,üstünü öretmekten yıpranmış,benliğimden çıkmıştım..
seninki şu durumda bile bana karışılmasını istemiyorum diyorsa,yapabileceğin birşey ok maalesef..
bu kadar zaman sonra,biraz kendini düşünmelisin artık..ben ne istiyorum,ne yapayım,nasıl mutlu olayım diye..herkes derdine yansın bundan sonra..

ben ilk 2 ay hiç aramadım sormadım sonra yine üzerine düştüm galiba halbu ki hiç aramamam sormamam lazımdı
ya da bir iki arayıp kaçmam lazımdı
sanırım artık başka bir hayata doğru firar etmekteyim :KK55:

Sen bak şu arkadaşınıdinle ddediğimi yap? Tutma kendini göz yaşların sayfalara dokulsun? dediklerimi sıra ile yap o yoğun duygu selini bir yasa sonrada eşinin kişiliği ve çocuk konusunda dediğimi yap...acele etmeden yavaş yavaş yap ki beynin kalbin sindir sin. ..sindire sindire yapacaksın istemeden de olsa ...sen sadece iyi kötü anıların elinde kagit kalem ve gözlerinde yaşı farkedeceksin. ..sonra yavaş yavaş mantığınkkonuşacak. ..bak bakalim nasıl rahatlayacaksin. ..Psikolog değilim ama ben seni çözdüm Jüst. ..dediğimi lütfen yap bak ise yaramazsa gel suratına tukur istersen razıyım valla bak:KK66:

çözdüm deme tırstım yav :110:
nasıl biriymişim ki :KK45:
kağıda mı yazayım yani?

çözdüm deme tırstım yav :110:
nasıl biriymişim ki :KK45:
kağıda mı yazayım yani?

Kız yeme beni anladın sen oni??? Alıntı yaptığın yorumum dan bir önceki git orada görürsün isim çıktı şu anda yapmayacağım. .görüşürüz. ..

Sen ne diyon kız senin üzerine teze doğru gidiyom:KK53:Az kaldi yakinda sunucam..ama senkasindin ben seni basta uyardiydim dimi...birakmam !!!!:KK19:

Kız yeme beni anladın sen oni??? Alıntı yaptığın yorumum dan bir önceki git orada görürsün isim çıktı şu anda yapmayacağım. .görüşürüz. ..

sana mı yazayım yoksa kağıda mı onu anlamadım :110: :KK53:

görüşürüz

sana mı yazayım yoksa kağıda mı onu anlamadım :110: :KK53:

görüşürüz

Geldimmmo_OYok yok bana degil kagida yaz..musait bir zamanda ve ortamda vaktin bol oldugu zaman soyle guzel dinlendirici bir muzik ac istersen aklinda icinde kalan ne varsa yaz acele etmene gerek yok kendini çok kötü hissedersen ara ver ne zaman devam etmek istersen o zaman devam et isterse 1 hafta sursun. .. kendini tutma nasil rahatlayacaksan oyle davran...agla yirt dok muhim degil...icindekileri akitmaktan korkma...yazdikkca goreceksin ki kendine itiraf edemediklerin bile satirlara dokulecek..."duygu selini yasaman ve icindekileri bosaltman lazim senin"...esinin karakter, yaş vs...ve cocuk kismi mantiga dayali..o yuzden onlari sona en sona birak...sirayla..dwdigim gibi bakalim icinde sana yuk olanlar cikinca duygularin ne olacak mantigin bu duruma o zaman ne diyecek?yazdiklarini dayanamayip yirtmazsan iyi olur aslinda cunku onlar sana daha iyi yol olacak...:KK52:

Ya bak deli degilim:KK45::KK45::KK45:Ben gercekten deli degilim:KK23::KK23:Yoksa deliriyor muyim onu da bilmiyorum...cocukca da gelebilir ama sana iyi gelecegini dusunuyorum...hadi bakalim kolay gelsin...

bak tez ustundeyim biliyorsun sonuctan haber ver bana yapmasanda haber ver o zaman konusalim bir daha...:KK65:

ben öyle düşünmüyorum ya aksine evlilik bana göre bir şey değil gibi geliyor artık açıkçası birine hizmet edip üstüne şiddet görmek üstüne kıymet bilinmemesi bana koyuyor. ben baya özgür ruhlu yetiştirildim isteyen ayıplasın ama kalkıp anne babama bir kez yemek yapmışlığım yoktur benim elin adamına hem işten koşa koşa gelip yemek yapıyorum o köşesinde oturup kahve sigara içiyor üstelik de boş boş bu benim sinirlerimi ziyadesiyle zıplatıyor. ya elinde bir kitap gazete olur anlarım ama boş boş benim iş yapmamı seyretmek nedir yani. bulaşıklar yığınla olsun onları alıp koymaz makineye. ağzını peçeteye siler masaya bırakır üç adım ötede çöp var. yemek yerken bir sürü kırık döker vs ya insan biraz hayat arkadaşına yardımcı olacak. hadi olmuyorsun bari işten gelince bi öp sarıl iki güzel laf et ruhumu okşa.

bak yeminim olsun bana şefkat ve ilgi göstersin ben yürüdüğü yola kırmızı halı sererim ve hiçbir hizmetten de sakınmam gocunmam. ama hem bunları yapıp hem üstüne ilgi görmeyip hem de şiddet görünce ben de çileden çıktım artık.

bir daha evlenir miyim evlenirsem bu aşk evliliği olur mu emin eğilim. zira bunlara göğüs germeye sabrım kalmadı kimsenin kahrını çekmeye sabrım kalmadı.

Ben kolay kolay kimseye bosan demem ama böyle bir evliliği hakettiginizi düşünmüyorum. Ilgi ve özen konusunda bu insan size yoldaş olamaz bence. Değişeceğini de sanmıyorum. 3 hayırla ugurlayin gitsin madem. Ona "bizımle değılsın" deyin. :KK59:

En az 2-0 ondesiniz. Hem çocuk yok hem gayet de gencsiniz. Her halükarda daha güzel bir hayat kurabilirsiniz kendinize. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Geldimmmo_OYok yok bana degil kagida yaz..musait bir zamanda ve ortamda vaktin bol oldugu zaman soyle guzel dinlendirici bir muzik ac istersen aklinda icinde kalan ne varsa yaz acele etmene gerek yok kendini çok kötü hissedersen ara ver ne zaman devam etmek istersen o zaman devam et isterse 1 hafta sursun. .. kendini tutma nasil rahatlayacaksan oyle davran...agla yirt dok muhim degil...icindekileri akitmaktan korkma...yazdikkca goreceksin ki kendine itiraf edemediklerin bile satirlara dokulecek..."duygu selini yasaman ve icindekileri bosaltman lazim senin"...esinin karakter, yaş vs...ve cocuk kismi mantiga dayali..o yuzden onlari sona en sona birak...sirayla..dwdigim gibi bakalim icinde sana yuk olanlar cikinca duygularin ne olacak mantigin bu duruma o zaman ne diyecek?yazdiklarini dayanamayip yirtmazsan iyi olur aslinda cunku onlar sana daha iyi yol olacak...:KK52:

Ya bak deli degilim:KK45::KK45::KK45:Ben gercekten deli degilim:KK23::KK23:Yoksa deliriyor muyim onu da bilmiyorum...cocukca da gelebilir ama sana iyi gelecegini dusunuyorum...hadi bakalim kolay gelsin...

bak tez ustundeyim biliyorsun sonuctan haber ver bana yapmasanda haber ver o zaman konusalim bir daha...:KK65:

yok canım delilikle alakası yok ki bunun gayet güzel bir teknik ben de insanlara sık sık öneririm bunu çünkü işe yarıyor ama üşeniyorum valla amaaaan diyorum :27:

Just bence sen yasitin biriyle mutlu olacaksin :)

ne zaman ne zamaaaaan diyesim geliyor :)

Ben kolay kolay kimseye bosan demem ama böyle bir evliliği hakettiginizi düşünmüyorum. Ilgi ve özen konusunda bu insan size yoldaş olamaz bence. Değişeceğini de sanmıyorum. 3 hayırla ugurlayin gitsin madem. Ona "bizımle değılsın" deyin. :KK59:

En az 2-0 ondesiniz. Hem çocuk yok hem gayet de gencsiniz. Her halükarda daha güzel bir hayat kurabilirsiniz kendinize. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

ay lütfen kurayım artık ya baktım telefonuma hala mesaj bir şey yok
kesin benden dilekçemi çektim barışalım dememi bekliyor
öyle de bi tarafı kalkık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X