- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
Peki affettikten sonra bunun tekrar etme ihtimali var ve hatta küçük ya da büyük 3. sayfaya manşet olma ihtimali var (Allah korusun) Bu durumda o affet diyenler kendini demem o ki herkesin yasanmışlıkları ile doğru demiş olabilirler mi hala? Ya da affetmeyi seçmiş kadının başına bir şey geldiğinde bunun sorumlusu kim olacak? Affetmenin o zaman ru bir tarafı kalacak mı?
1.affet diyenler o zaman tüh tüh yazık oldu adam psikopat çıktı der ya da adamı kimbilir nasıl cidirtdi da cinnet geçirdi der

2.kadinin kendisi cunku kim ne derse desin en son soz kadindir...hayatina gore en iyi tercihi o yapmalidir..(daha oncede bu kismi yeterince actigimi dusunuyorum)
3.affetmenin dogru tarafi kalmayacak biri mezara biri hapise Allah korusun..
4.siz olumsuz yuzdelerden bahsediyorsunuz ancak kimse gelecegi bilemez cok yonlubdusunebilir bu da herkesde yoktur..misal cevresinde dayak yemis esini affetmis ve bir daha tekrarlamamis olan biri vardir o ondan baskasini dusunmez ona gore yorum yapar kimi cocuk icin bir sans ver der...ancak olaya genel olarak bakilmasi gerekir...onceliginde evliligi nasildi? Adamin psikolojik rahatsizligi var mi? Evlilik icin iyilesme yapilabilinir mi? Gibi gibi...ancak bunu herkes dusunup uygulamaz direk aaklina geleni soyler...iyi ya da kotu...o yuzden tekrat vurguluyorum is konu sahibinde biter...herkesin dogrusu bir olsaydi dunya daha yasanir olurdu herhalde...
5.verdiginiz ornege gore söyleyeyim...adam o kadar psikopat ise ve karisi ayrilmak istedigi icin onu oldururse o zamanda affetme demenin dogrulugu ne olacak peki ya sorumlusu?onlarin yasanmislik dogrusu simdi dogru mu?
yani tekrarliyorum mutlak yanlis kabul edilsede sonuclardaki dogruluklar kisiye gore farklidir...herkes kendi dogrusunu yasar...yasamak zorundadir baskalarinin dogrusu ile ancak fikir alinir ve kendi yasamina uygun olani secer...yahu neden anlamiyorsunuz ki beni konusturmak hosuna mi gidiyor ne...:)daha ne kadar anlatilir bilemedim dogrusu...tez falan mi hazirlasam ne yapsam...