- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
[QUOTE="justholdmetight, post: 36754956, member: 459681canım delilikle alakası yok ki bunun gayet güzel bir teknik ben de insanlara sık sık öneririm bunu çünkü işe yarıyor ama üşeniyorum valla amaaaan diyorum
[/QUOTE]
tam da bekledigim cevap o yuzden yapmasanda soyle dediydim...
gercekten mi
ayyy psikolog olacak hatunmusam desene
zorlasam olabilirmis iyi mi? yardimciya falan ihtiyacin varsa geleyim omuzomuza aglariz hem kendimize hem baskasina...ben zaten cok merakliyimdir insan dusuncelerine...
ben bunu nasil kesfettim biliyor musun?kucucukken gunluk yazmayi cok severdim sonralari uzun uzun yazmak zor geldi sonra kisalttim sonra biraz daha derken bir baktim ki kizdigim zamanlar birkac cumle yazmaya baslamisim..iyi geldigini farkettim..o gunden beri gerektiginde yazarim...ozellikle kararsiz kaldigim vakitler bana cook yardimi olur...kimseye anlatamadigimi oraya yazarim...icimi bosaltirim..yogun bir duygu bosaltirim..aglar isem biraz basim agrir ama iyi gelir..senin de ihtiyacin var gibi geldi bana daha dogrusu kendi kararini kendin verme konusunda ustune tanimam baska yontem...bir de sen icindekileri oldugu gibi yansitmiyorsun yasamiyorsun o yuzden agir geliyor sana...bir de dert ortsgin varsa ooo daha ne olsun...tembellik etme hep baskalarina mi yazdircan

tam da bekledigim cevap o yuzden yapmasanda soyle dediydim...
gercekten mi