• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[QUOTE="justholdmetight, post: 36754956, member: 459681canım delilikle alakası yok ki bunun gayet güzel bir teknik ben de insanlara sık sık öneririm bunu çünkü işe yarıyor ama üşeniyorum valla amaaaan diyorum :KK53:[/QUOTE]

tam da bekledigim cevap o yuzden yapmasanda soyle dediydim...
gercekten mi :KK71:ayyy psikolog olacak hatunmusam desene :KK6:zorlasam olabilirmis iyi mi? yardimciya falan ihtiyacin varsa geleyim omuzomuza aglariz hem kendimize hem baskasina...ben zaten cok merakliyimdir insan dusuncelerine...:oops:ben bunu nasil kesfettim biliyor musun?kucucukken gunluk yazmayi cok severdim sonralari uzun uzun yazmak zor geldi sonra kisalttim sonra biraz daha derken bir baktim ki kizdigim zamanlar birkac cumle yazmaya baslamisim..iyi geldigini farkettim..o gunden beri gerektiginde yazarim...ozellikle kararsiz kaldigim vakitler bana cook yardimi olur...kimseye anlatamadigimi oraya yazarim...icimi bosaltirim..yogun bir duygu bosaltirim..aglar isem biraz basim agrir ama iyi gelir..senin de ihtiyacin var gibi geldi bana daha dogrusu kendi kararini kendin verme konusunda ustune tanimam baska yontem...bir de sen icindekileri oldugu gibi yansitmiyorsun yasamiyorsun o yuzden agir geliyor sana...bir de dert ortsgin varsa ooo daha ne olsun...tembellik etme hep baskalarina mi yazdircan:eek:

Sana acı gerçeklerden bahsedeyim mi?
Bu kadar umursamamak sadece inat kaynaklı değil, o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor ve vazgeçilmez değilsin onun gözünde.
İster tırnaklarını kemir ister yırtın, beklediğin romantiklikle ve aşkla ayaklarına kapanmayacak. Sen çabalarsan belki lütfedecek, o da kendi istediği şekilde. Çünkü boşanma davanı barışmak için kendiliğinden çektiğinde artık o da imparatorluğunu ilan edecek.
bu çeker hemen..23 yaş bir daha asla geri gelmez..hayat bir erkek arayacakmı diye bekleyecek kadar değersiz değil..

tam da bekledigim cevap o yuzden yapmasanda soyle dediydim...
gercekten mi :KK71:ayyy psikolog olacak hatunmusam desene :KK6:zorlasam olabilirmis iyi mi? yardimciya falan ihtiyacin varsa geleyim omuzomuza aglariz hem kendimize hem baskasina...ben zaten cok merakliyimdir insan dusuncelerine...:oops:ben bunu nasil kesfettim biliyor musun?kucucukken gunluk yazmayi cok severdim sonralari uzun uzun yazmak zor geldi sonra kisalttim sonra biraz daha derken bir baktim ki kizdigim zamanlar birkac cumle yazmaya baslamisim..iyi geldigini farkettim..o gunden beri gerektiginde yazarim...ozellikle kararsiz kaldigim vakitler bana cook yardimi olur...kimseye anlatamadigimi oraya yazarim...icimi bosaltirim..yogun bir duygu bosaltirim..aglar isem biraz basim agrir ama iyi gelir..senin de ihtiyacin var gibi geldi bana daha dogrusu kendi kararini kendin verme konusunda ustune tanimam baska yontem...bir de sen icindekileri oldugu gibi yansitmiyorsun yasamiyorsun o yuzden agir geliyor sana...bir de dert ortsgin varsa ooo daha ne olsun...tembellik etme hep baskalarina mi yazdircan:eek:

dert ortağım yok günlük hayatta anlatamıyorum içimdekileri
anlatsam da insanlar aynı şeyleri diyorlar zaten uff just şu adamdan bıkmadın mı
nasıl bıkabilirim ki.
olduğu gibi yansıtamıyorsun derken?

valla olurmuşsun çünkü ilgiyle okuyorum yazdıklarını ve merak ettiriyosun tespitlerinde

keşke omzunda ağlıcak biri olsaydı. hoş ağlayamıyorum da artık akmıyor sanki ya

[QOTE="justholdmetight, post: 36755080, member: 459681"]ya valla içim soğucak bir gelse yalvarsa oh çekicem[/QUOTE]

o zaman kıymetli olmazdi ama iyi olurdu...icimiz sogurdu accik:KK76:o gun gelecekama biz gorurmuyuz ki acep...o_O

onum burayı bulup okuma gibi bi durumu olabilir mi? ben oyle bi sey sezdim. hic arayip sormuyor bu ne demiyor falan, ancak bunu neden yaptığınızı ve ne halde oldugunuzu bilen biri boyle rahat davranabilir gibi geldi bana.

onum burayı bulup okuma gibi bi durumu olabilir mi? ben oyle bi sey sezdim. hic arayip sormuyor bu ne demiyor falan, ancak bunu neden yaptığınızı ve ne halde oldugunuzu bilen biri boyle rahat davranabilir gibi geldi bana.

belki de dedikleri gibi çok emindir benim ona mesaj atıcağımdan sonuçta hep kovalayan ben oldum
belki de umrunda değildir sevmiyordur
belki de inadındandır
belki başkası vardır
o kadar çok belki var ki kafayı yer insan.

edit: soruya cevap vermemişim. zannetmem internetten bilgisayardan çok anlamaz. yaptığı kadarıyla da nickimi falan bilmiyor zaten

o zaman kıymetli olmazdi ama iyi olurdu...icimiz sogurdu accik:KK76:o gun gelecekama biz gorurmuyuz ki acep...o_O
Zaten just ta biraz da bu yüzden bağlı ona , adam tecrübesinden dolayı hep bir sıfır önde.

ya e nasıl kırıcam peki bu duruşumu
nasıl anlıcak bu kız benden vazgeçiyor galiba hoop noluyoruz deyip endişe edicek

belki de dedikleri gibi çok emindir benim ona mesaj atıcağımdan sonuçta hep kovalayan ben oldum
belki de umrunda değildir sevmiyordur
belki de inadındandır
belki başkası vardır
o kadar çok belki var ki kafayı yer insan.

edit: soruya cevap vermemişim. zannetmem internetten bilgisayardan çok anlamaz. yaptığı kadarıyla da nickimi falan bilmiyor zaten

eger dusuncesi nasil olsa benden vazgecemez blof yapiyor davayi kesin geri cekecek tipis tipis gelecek falansa anca durusmada dank eder kafasina. bence en az o gune kadar sabredin

anlatsam da insanlar aynı şeyleri diyorlar zaten uff just şu adamdan bıkmadın mı
nasıl bıkabilirim ki.

valla olurmuşsun çünkü ilgiyle okuyorum yazdıklarını ve merak ettiriyosun tespitlerinde

Sanırım yansıttamıyorsun derken, acıdan kıvranırken bile bir çıkış yapıp kurtulsam şundan diyorsun, halbuki bir çaldırsa kapasa dahi gebereceksin mutluluktan. Veya işin esprisini yapıyorsun, ondan mı çıkmıyor içinden. Tam olarak ne hissettiğini yazdığın mesajlar çok az. Bu konunun ilk mesajına bak, oh oh verdim dilekçeyi tarzında bir mesaj. Hiç zannetmiyorum ki öyle sevine sevine verdin o dilekçeyi. Yazsana içim kan ağlaya ağlaya verdim dilekçeyi, Allah'ın belası aklın başına gelsin vs vs....

eger dusuncesi nasil olsa benden vazgecemez blof yapiyor davayi kesin geri cekecek tipis tipis gelecek falansa anca durusmada dank eder kafasina. bence en az o gune kadar sabredin

sinir harbi yaşıyorum resmen

Sanırım yansıttamıyorsun derken, acıdan kıvranırken bile bir çıkış yapıp kurtulsam şundan diyorsun, halbuki bir çaldırsa kapasa dahi gebereceksin mutluluktan. Veya işin esprisini yapıyorsun, ondan mı çıkmıyor içinden. Tam olarak ne hissettiğini yazdığın mesajlar çok az. Bu konunun ilk mesajına bak, oh oh verdim dilekçeyi tarzında bir mesaj. Hiç zannetmiyorum ki öyle sevine sevine verdin o dilekçeyi. Yazsana içim kan ağlaya ağlaya verdim dilekçeyi, Allah'ın belası aklın başına gelsin vs vs....

çok sinirlendim çünkü ya insan basit bi kavgada bu kadar uzatır mı
dayanamıyorum mesaj atasım geliyor of.

sakııınn. sakın. o da bunu bekliyor iste. sizi taniyor. yine sizin ulasacaginizdan emin. lutfen yapmayin boyle bi sey.

Gençsin fevrisin... O attığı adımın sendeki etkisini gayet iyi biliyor. Ben senin yaşlarda aynı böyleydim, çatlardım hiç sabrım yoktu. İlla bir laf bir hareket duyacaktım. Değiştim mi? Biraz yıllar değiştirdi, bir de son yaşadıklarım...

atmassan başardın demektir..atarsan daha yolun var bu ilişkiyi bitirmek için..

Şöyle bir konuya göz attımda benim aha şu 3 senedir sevgilim olacak kişiye birazcık benziyor:KK14:
Ayrıldığımda defalarca söz veriyor zart zurt diye. Barışıyoruz aynı herif yine. :KK14: Dertlendim.

nasıl bıkabilirim ki.

ben senin yaninda olsam aglatirdim ben seni cok kisi aglatmisimdir zamanında:KK61:ben de tabii..kendine tatlim kendine yansitamiyorsun...insanin bir seyleri kabul etmesi lazim ki onune bakabilsin...sen kabul etmek istemiyorsun gerceklerden kacmak istiyorsun ve haliyle dert ortaginda yok olsa bile sen icindekileri oldugu gibi anlatmazsin...nerden biliyorsun dersen kendimden biliyorum herseyi butunu ile anlatacak cesaretim yok olsa iyi olurdu benim icin bir fikir olurdu ama ben kendimi biliyorum cok yonlu dusunurum o 1 der ben onu bir sekil2 yaparim haa anlattigim zamanlar olur tabii ama icinden cikamadigim zaman onu da sadece gercekten guvendigim biriyse... bu savasi yalniz verdigin belli umursamiyormus gibi yapmaya calisiyorsun ama beceremiyorsun o yuzden ilk yorumumla baslangic yaptim senin konuna...gercekten umursamadigini dusunsem bende umursamazdim...aslinda sen ne yapacagini gercekten bilmiyorsun...kadinlik duygularin mi hareket ediyor yoksa insani duygularin mi sende bilmiyorsun..peki simcik sen kendinini nasil bulucan icinde daha ne kadar gizli hazineni barindirican gercek anlamda dert ortaginda yok...asil duygunun dusuncenin kararinin nasil olmasi gerektigini nasil bilcen? burada yardimci olmaya calisiyoruz ama yeterli degil bu... dedigimi yapican senin baska cozumun yok arkadas icini dokmen lazim lazim lazim....duygularini cozmeden anca arafta kalirsin...cunku tam da duygu yogunlugu ve farkliligi oldugu bir donemdesin...o yuzden aramasini bekliyorsun sen onu nasil taniyorsan o da seni taniyor....insanin kendisini anlamdiramadigi ve taniyamadigi bir donemden geciyorsun...duygularin degisip durucak ama yazarsan somut seyler olacak elinde...kendi yaptigin hatalarda var bu iliski de kabul ama kendini cozmeden onu nasil cozucen iliskiyi nasil cozucen...sen kendinden emin ol da sonra sira esine gelsin...boyle yaparak esini kandiramazsin o da biliyor bal gibi su anda aramamak icin kudurdugunu (afedersin mecazi anlamda dedim)....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X