- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
bende 24 saatte iptal oluyor... : )
nasıl kontrol ettin merak ettim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 24 saatte iptal oluyor... : )
evet canım yaş oldu 39 :))))
ne güzelll ideallerini olması bunlar seni hayata dahada fazla bağlayacaktır.
günaydın bu arada
ben anlamadım zaten pro resmindeki manayı bebek c.h
tatlım alkolik davranışlar sergilediğini bilmiyordum ama bu öyle birşey ki bünyeyi bırakmıyor sardı mı.içen birine içme demek annesine küfretmekten beter geliyor bunu biliyorum
Biraz alakasız ama Just örnek verir misin şu manipülatif tekniklere ?
Çok merak ettim , belki işimize yarar kı![]()
Just telefonunu acsana canim, kapatma.nasıl kontrol ettin merak ettim ya![]()
Sen mutlu ol yeterBen sana dediydim daha yarim sayfada boyle olduysa ooooo sen yakinda tanimazsin bu adami ben sana diim
Vazgecme sakin ha
Bak kensine acimiyorsan zavalli bene aci basim catliyor agridan yine de sana yazmaya calisiyorum emeklerime kiyma bak kotu olur sonra haaaa
Bilirsin cok pis uyaririm
Yalniz artik sapitmaya mi basladim ne uykum var uyuyamiyorum iyi mi
![]()
Yaa boşver o zaman o yansın haline sen niye yanıyor. ..kaçırmışsenin gibi kkızı söyle bakıyorum da zamane erkeklerinin istediği çoğu şeye sahip gibi gorunuyor sun. ..yani zamane derken o kadar yaşlı değilim yani amaabla dersen ona da bbozulabilirim hani...tam tamına 29 yaşındayım evliyim ve 2 dünya tatlısı çocuklarım var...yok yok ayip olmadi da sen zannediyormuydun ki evli olmayan biri boyle uzun uzun yazsin sana
Kiz bekarlarin cogunun kendisine faydasi yok sana nasil olsun
Sen de tatlisin ama off sapik zannedecek okuyan ustuste fazla iltifat ettim escinsel degilim bak gercekten
Evet bekleyecen tam zamanini bilemiyorum ama adamin baska taktigi yo ki ne yapsin...son care bunu deniyor iste ne yapsin..kararina guvenmiyor just saf ya eee be adam sen hic demwz misin bu kiz birgun kk ya konu acar da gozu acilir diye ayyy cok cahil kalmis garibim ya
![]()
Kıskanç onlar kıskançBilmem bana gercekten daha kucuk gibi geldin..bas agrisi sebebi ile yanlislikla baskasini gormus olabilir miyim ki acaba
Yok yok yuregine inmesin dogru baktigima eminim
![]()
yani neden kapatıyorsunki gerçeknten aç telini ararsada gayet normal alooooo deeee
ayyyy imzanız ne hoşşşş içim acıdı yaaabende 24 saatte iptal oluyor... : )
yani neden kapatıyorsunki gerçeknten aç telini ararsada gayet normal alooooo deeee![]()
hadi seni tanıyalım biraz just ne iş yaparsın neleri seversin çılgın kız seniteşekkür ederim zaten mesleğim olmasa kafayı yerdim herhalde
şu an beni hayata bağlayan şey o
kimi için çocuk kimi için meslek işte..
hadi seni tanıyalım biraz just ne iş yaparsın neleri seversin çılgın kız seni![]()
hobaaaa hiç gerek yokkkk aksineeee hiç kaçmaaa aç telini ararsa konuşsinir olsun paniklesin istiyorum ararsa![]()
emin ol yapacagin en dogru hareket olacak.
hangisi canım gelirim tabikicanım geyik topicime gelsene konuyu kapamasın mune geyikten sonra içimi döküyorum burda iyi geliyor![]()
köyde telefon çekmiyor nişanlım ailesine gittiğinde kendi kendime mesaj atıyordum ve 24 saat sonra başarısız oluyordunasıl kontrol ettin merak ettim ya![]()
hobaaaa hiç gerek yokkkk aksineeee hiç kaçmaaa aç telini ararsa konuş
sana bişiy diyimmi en güzel acı çektirme yöntemi bir insana yokmuş gibi davranmakmış yegen :)
hangisi canım gelirim tabikipardon bu arada
hangisi canım gelirim tabikipardon bu arada
ay ne desem bilemedim:/ayyyy imzanız ne hoşşşş içim acıdı yaaa![]()
emin ol yapacagin en dogru hareket olacak.
birak ararsa aninda duy, aramazsa da bil. ararsa da senin kapali telefonunla karsilasmasin. senin telefonunun kapali olmasinin sana bir katkisi yok.