• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben anlamadım zaten pro resmindeki manayı bebek c.h

tatlım alkolik davranışlar sergilediğini bilmiyordum ama bu öyle birşey ki bünyeyi bırakmıyor sardı mı.içen birine içme demek annesine küfretmekten beter geliyor bunu biliyorum

pro manası ve bebeği anlamadım ama :KK48:

sanki kötülüğü için söylüyoruz :110:

Sen mutlu ol yeter:KK54:Ben sana dediydim daha yarim sayfada boyle olduysa ooooo sen yakinda tanimazsin bu adami ben sana diim:KK70:Vazgecme sakin ha:KK12:Bak kensine acimiyorsan zavalli bene aci basim catliyor agridan yine de sana yazmaya calisiyorum emeklerime kiyma bak kotu olur sonra haaaa:KK76:Bilirsin cok pis uyaririm:KK70:Yalniz artik sapitmaya mi basladim ne uykum var uyuyamiyorum iyi mi:mad:

Yaa boşver o zaman o yansın haline sen niye yanıyor. ..kaçırmışsenin gibi kkızı söyle bakıyorum da zamane erkeklerinin istediği çoğu şeye sahip gibi gorunuyor sun. ..yani zamane derken o kadar yaşlı değilim yani amaabla dersen ona da bbozulabilirim hani :KK23:...tam tamına 29 yaşındayım evliyim ve 2 dünya tatlısı çocuklarım var...yok yok ayip olmadi da sen zannediyormuydun ki evli olmayan biri boyle uzun uzun yazsin sana:KK66:Kiz bekarlarin cogunun kendisine faydasi yok sana nasil olsun:KK70:Sen de tatlisin ama off sapik zannedecek okuyan ustuste fazla iltifat ettim escinsel degilim bak gercekten:rolleyes:Evet bekleyecen tam zamanini bilemiyorum ama adamin baska taktigi yo ki ne yapsin...son care bunu deniyor iste ne yapsin..kararina guvenmiyor just saf ya eee be adam sen hic demwz misin bu kiz birgun kk ya konu acar da gozu acilir diye ayyy cok cahil kalmis garibim ya:KK75:

Kıskanç onlar kıskanç :KK59:Bilmem bana gercekten daha kucuk gibi geldin..bas agrisi sebebi ile yanlislikla baskasini gormus olabilir miyim ki acabao_OYok yok yuregine inmesin dogru baktigima eminim:KK52:

ahahaha ay utandırdın teşekkür ederim bu kadar şımartmayın beni sonra adamın saçını başını yolucam gaza gelip :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X