- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Bende okuyunca öyle düşündüm..
20 yaşında hemşire olması ilginç geldi.... 4 sene farklı şehirde yaşaması .. sonra 27 yaşında olması..
3 senelik farrk ne oldu ... bu oğlan mı vardı pekii...
yorum yapmadan okudum ama bu kadar her ayrıntıyı anlatması çok garip geldiii banada...
Hemşire olduğuna inamak güç... hastaneler yoğun olumaz mı bu boşluğu nasıl buluyooorsuuun
Birde annenin kısmet bulma çabasından bahsetmişin. sanki farklı hayatları birleştip anlatıyormuşun gibi geldi bana...
Göreve ilk atandığım yer Van ilinin bir köyüydü. Altı yıl burada çalıştım. Van’a ilk geldiğimde 20 yaşımdaydım. 657 4/b’li çalıştığım için tayin hakkım yoktu. 4/b’li çalışan arkadaşlar bilir. Çalıştığım yer çok kötüydü. Yaşadığım şeyleri anlatsam herhalde roman olur. Aşiret ailelerden isteyenler oluyordu. Dört yıl boyunca hiç sevgilim olmadı. Herkesten uzak duruyordum. Evlenip burada kalmak istemiyordum. Becayiş arıyordum. Tayin hakkım olmadığı için yerime gelecek birini bulmam gerekiyordu. Dört yıl sonra Ankara’dan birini buldum. Becayiş için epeyi bir para istedi babam bankadan kredi çekti ve ben Ankara’ya geldim. Küçük yerden gelince büyük bir devlet hastanesinde baya bir bocaladım.. ....
Konu başından alıntı yaptım...benim hatırlağım bu olmuş sanırım ...
Neyse şanslıymışın herkes doğudan Ankara'ya kolay kolay gelemezz...
Dört yıl sonra becayiş buldum ama hemen gelemedim çünkü gelecek olan kişi vazgeçmişti sonra ikna oldu ama ben Ankara'ya gelmek için kıza bir ev parası ödedim babamın emekli parası ve üstüne kredi çektik. Şanslı sayılırım çünkü evlensem bile batıya gelme şansım yoktu.
Düzeltme yapttım çünküboşluklarda bunları anlatıyorsun fakat bu bverdiğin bilgiler o bilgisayara kayıt edilmiyor mu ? bu yazdıklarını okuyan birileri olabilir
Niye bu kadar dert edindiniz anlamadım inanmıyorsanız yazmayın okumayın. Arkadaşın biri ispatla demiş mesaj silinmiş heralde göremedim. İspat etmek için kendimi veya sizlere anlattığım kişiyi mi deşifre edeyim. İlk üye olduğumda avatar olarak kendi resmimi koymuştum sonra bir tanıdık falan denk gelir diye sildim. Burada deşifre olan biri burada derdini nasıl anlatabilir ki. Uzun uzun anlatmamı eleştirmişsiniz arkadaşlar bir gelişme var mı diye sık sık sordukları için bazı şeyleri detaylı yazmış olabilirim de bundan niye rahatsız oldunuz anlamadım.
Konu o kadar arkada kalmış ki zor buldum.
Biz takip eden ve durmunu merak edenlerdeniz.
Gelişmleri bekliyoruz canım.
Hastaneden ayrılmasına üzüldüm.
Sekreteriyle aralarında bir şey olması da tuhaf geldi bana.
Senden ayrı olsa da seni düşünürken hemen bir başkasına yönelmesi garip geldi.
Baştan açık olsaydı bu sorunları yaşamayabilirdiniz.
Ne sen sonradan öğrenip şok olurdun,ne de bu kadar ileriye gitmezdi hisleriniz.
Hayırlısı bakalım.
Zaman ne gösterecek,belki unutamayıp geri dönecek.
bu gibi bir sebepten aranızın bu hale gelmesi çok ilginç olmuş..demek kinci bir insanmış o da...zor bir insanmış..dediğin şekilde samimi olduysa hemen senin yerine başlayan kişiyle hiç üzme kendini...demek ki onun için bu kadar kolay ya da ne yaptığını bilmiyor...
canım hiç dert etme...bende yaşamıştım üzücü şeyler...insan unutuyor hatta şükrediyor bile iyi ki olmamış diye...
Aslında o bana herşeyi anlattı ailem için garanti veremiyorum ama her şeyi düzelteceğim dedi ben olmaz dedim. Buna rağmen aramaya devam etti. Yapılan şakadan sonra da bir daha işe niye gelmiyorsun diye aradı ben de gelmeyeceğim dedim. Ondan sonra ne o aradı ne ben. Bence o ben yapacağımı yaptım diye düşünüyor ben sadece biraz yalvarsın istedim ama olmadı. Bencilce düşünüyorum ama o an böyle düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?