Van'da ne kadar da mutluymuşum

Düzeltme yapttım çünkü boşluklarda bunları anlatıyorsun fakat bu bverdiğin bilgiler o bilgisayara kayıt edilmiyor mu ? bu yazdıklarını okuyan birileri olabilir

Düzeltme yapttım çünkü boşluklarda bunları anlatıyorsun fakat bu bverdiğin bilgiler o bilgisayara kayıt edilmiyor mu ? bu yazdıklarını okuyan birileri olabilir

Ben gece 12 sabah 8 arası çalışıyorum ameliyathanede çalışıyorum bilgisayara girme gibi bir şansım yok. sırayla üç vardiya şeklinde çalışıyorum

kızın niye üstüne geliyorsunuz ? doğru veya yanlış bişiler anlatmış bu onun sorunu ... yalan olduğunu düşünen konuya dahil olmasın ! arkadaşım sende cevap verip prim yaptırma kimseye ... kimseye birşey ıspatlamak zorunda değilsin ... yani anlamıyorum derdiniz ne ? action mı arıyorsunuz sürekli birlerine sataşmalar birilerine yalancısın diye ithamlar ... az öncede başka bir topicte birini gelinliğinden dolayı al aşağı edip yerden yere vurmuşlar ... sizene kardeşimmmm ! insanların mutluluğu üzerine karabasan olmaktan mutsuzluğu üzerine nemalanmaktan bir hale dönmüşsünüz ... bırakın bu işleri kendinize yeni meşgaleler bulun ...

Arkadaşlar konu dışı mesajlar yazmayın,varsa bir rahtsızlığınız kötü içerikle bildirin.
Kimse elinde bir veri olmadan kimseyi 2.üyelikle suçlayamaz,şikayetinizi foruma yazarak değil kötü içerikle bildirin.Adminlerimiz gereğini yapacaktır.

Niye böyle yapıyorsunuz?
Inanmayan girmez,bu kadar.

Başka konularda da emin olmadan zanlarla suçlamada bulunup,konuları kapattırıyor bazı arkadaşlar.

Bırakın da isteyen istediğine inansın.

yani siz dedektifmisiniz insanları nasıl bu kadar kolay yalancılıkla suçlayabiliyosunuz ki sizin anlattığnz ne kadar doğrudur nerden bilebiliriz kii lütfn böle yapmayın insanları rencide etmeyin bırakn anlatsın okuyorz düşünüyoruz tartışıyoruz ben hikayeyi yeni okudum yeni katıldm ama bu şekilde sölemenize de üzüldüm arkadaşın adına inanmıyosanız katılmazsınız yorum yapmzsınız olur biter.

Arkadaşlar burada başka bayanlar birşeyler yazdı ...
bende konusunu dek geldikçe bakıyordum. sadece yaşı hususunda merak ettiğim şeyi sordum... burda yazılan her konuya inanıp inanmak kişilere ait değil mi? soru sormak suç mu? ... benim aynı mesajı 2 kez yapılmamla konu dışı bölüme aktarılmamla farkettim.diğer bayanlar ve ben konu dışı mesaj yüzünden aktarılmışız... Suçlu ben oldum son durumda sanırım...

Anlatılan herşeyi sorgularım ben evet ... aklıma takılan yaşıydı .. hemşire olarak mesai saati dek gelen saatte buraya nasıl yazıyorsun bilgileriniz kayıt edilmiyor mu diye soru yönelttim...

oda yanıtladı. zaten bende yazdıklarımı suçlayı tarzda olduğunu fark edince düzellttim.

Allah herkese talih güzelliği versin ... konun az çok içeriğini biliyorum...

Güzel bir mesleğin var... Daha kimler kimler gelir karşına. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın..
İnşallah....

Niye bu kadar dert edindiniz anlamadım inanmıyorsanız yazmayın okumayın. Arkadaşın biri ispatla demiş mesaj silinmiş heralde göremedim. İspat etmek için kendimi veya sizlere anlattığım kişiyi mi deşifre edeyim. İlk üye olduğumda avatar olarak kendi resmimi koymuştum sonra bir tanıdık falan denk gelir diye sildim. Burada deşifre olan biri burada derdini nasıl anlatabilir ki. Uzun uzun anlatmamı eleştirmişsiniz arkadaşlar bir gelişme var mı diye sık sık sordukları için bazı şeyleri detaylı yazmış olabilirim de bundan niye rahatsız oldunuz anlamadım.

tabiki haklısın buraya içimizi döküyoruz birilerine birşeyler kanıtlamak için değil, öyle olsa burada bunları paylaşmazdın... sen öyle diyenleri boşver bence bir gelişme olursa paylaşmaya devam et eleştirenler kadar sana destek olanlarda var

Konu o kadar arkada kalmış ki zor buldum.

Biz takip eden ve durmunu merak edenlerdeniz.

Gelişmleri bekliyoruz canım.

Konu o kadar arkada kalmış ki zor buldum.

Biz takip eden ve durmunu merak edenlerdeniz.

Gelişmleri bekliyoruz canım.

Merak ettiğiniz için sağolun yazacak bir şeyim olmadı. çok mutsuzum Alp hiç aramadı ben de inat ettim aramadım. Beni hayatından tamamen çıkardı diye düşünüyorum. Hastaneden de istifa etmiş. Artık onu hiç görme şansım kalmadı. Geçen gün merakımdan sekreterini aradım ne yapıyorsun diye. Dışarda görüştük aramızdaki sorunları bilmesede duygusal bir şeyler olduğunu biliyordu.Ev tutmuş kendine, geçen gün Alp'in boynu tutulmuş yanında çalışan hemşire boynuna krem sürüp sarmış falan, ev bakmaya birlikte gitmişler, beraber eşya almışlar:2: aralarında bir şey var heralde. Unutmaktan başka yapacak bir şeyim kalmadı.

Hastaneden ayrılmasına üzüldüm.
Sekreteriyle aralarında bir şey olması da tuhaf geldi bana.
Senden ayrı olsa da seni düşünürken hemen bir başkasına yönelmesi garip geldi.

Baştan açık olsaydı bu sorunları yaşamayabilirdiniz.
Ne sen sonradan öğrenip şok olurdun,ne de bu kadar ileriye gitmezdi hisleriniz.

Hayırlısı bakalım.

Zaman ne gösterecek,belki unutamayıp geri dönecek.

Sekreteriyle değil benim yerime hemşire almıştı onunla samimilermiş. Sekreteri benim arkadaşım sayılır orada tanışıp samimi olmuştuk. Hafta sonu da görüştük o anlattı bunları. Döner mi bilmiyorum ama dönsün istiyorum.

Hastaneden istifa etmesine hala alışamadım. Kendime vakit ayıramıyorum ya muayenehaneyi kapatacağım ya da istifa edeceğim diyordu ama hastaneden ayrılmayı tercih etmiş. O olmayınca işe gitmek hiç içimden gelmiyor. Face hesabını da kapatmış. Oradan da takip edemiyorum bir haftadır sesini bile duymadım. Daha düne kadar her saniye yanımda olan kişinin şu an olmaması çok kötü geliyor.

bu gibi bir sebepten aranızın bu hale gelmesi çok ilginç olmuş..demek kinci bir insanmış o da...zor bir insanmış..dediğin şekilde samimi olduysa hemen senin yerine başlayan kişiyle hiç üzme kendini...demek ki onun için bu kadar kolay ya da ne yaptığını bilmiyor...
canım hiç dert etme...bende yaşamıştım üzücü şeyler...insan unutuyor hatta şükrediyor bile iyi ki olmamış diye...

Aslında o bana herşeyi anlattı ailem için garanti veremiyorum ama her şeyi düzelteceğim dedi ben olmaz dedim. Buna rağmen aramaya devam etti. Yapılan şakadan sonra da bir daha işe niye gelmiyorsun diye aradı ben de gelmeyeceğim dedim. Ondan sonra ne o aradı ne ben. Bence o ben yapacağımı yaptım diye düşünüyor ben sadece biraz yalvarsın istedim ama olmadı. Bencilce düşünüyorum ama o an böyle düşündüm.

bence de aramamakta haklı..Yapılan şakadan sonra da aramış ve siz işe devam etmeyeceğinizi söylemişiniz..Belki işe devam etseydiniz düzelebilirdi birşeyler..Alp'in yerinde olsam bnd aramazdım..

şimdi sen onu özlüyor ve sadece yanında olsun istiyorsun.

Bu yüzden keşkelerin.
Acı çekmek,sevdiğini görememek çok zor herkes için.

Ama yanyanayken bir çok huzursuzluğun vardı ve çözmek,rahatlamak istiyordun.

Insan sevince karşısındakini öyle farklı bir boyuta taşıyor ki sanki o olmasa dünya dönmeyecek.......

Göremeyip,ulaşamayınca daha da yakıcı oluyor.
Belki de büyük aşklar bu yangınla büyüyor,aşk oluyor.

Ama mantık hep yerinde,gerçekler duygularla bağdaşamayabiliyor.

Ilerde iyi ki olmamış dediğinde bile çektiğin üzüntüleri anımsayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…