bence de aramamakta haklı..Yapılan şakadan sonra da aramış ve siz işe devam etmeyeceğinizi söylemişiniz..Belki işe devam etseydiniz düzelebilirdi birşeyler..Alp'in yerinde olsam bnd aramazdım..
İçimden bir his bir daha aramayacak diyor. Ben de arayamam geri adım atamam. Hiçbir şey düşündüğüm gibi olmadı
gerçekten onun yanında olmak ve birşeylere başlamak istiyorsanız bence siz bir adım atabilirsiniz.Mesela bn hiç gurur yapmam böyle konularda.Keşke dememek için elimden geleni yaparım...Ama sizin önce kendi içinizde bir karar vermeniz lazım..Eğer o sizi tekrar arasa ve ciddi anlamda bişiler paylaşmak istese cevabınız ne olur?Aileniz faktörünüde düşünürseniz ona evet diyebilir misiniz?
Arayamam ne tepki vereceğini bilemiyorum. Belki de konuşmak istemiyecek. Düştüğüm durum çok komik olur. Eğer o ararsa kabul ederim. Ailesi zaten uzakta ama bu durumda onun ailesi olmayınca bizimkiler de kabul etmeyecek ama yine de kabul ederim diye düşünüyorum.
Evet o arayınca ben açmadım ben arayınca o açmadı. Alp fazla naz çekecek biri değilmiş bunu anladım. Yeni çalışanıyla samimiymiş ama Alp'in genel yapısı bu herkesle böyle samimi olabilir. Arayıp aramamak konusunda kararsızım vereceği tepkiden çekiniyorum
Dediğiniz gibi denemekten ne çıkar ama şimdi aramayım akşam dokuzdan sonra ararım şimdi hastası falan vardır. Cesaret toplamam lazım. Telefonda ne diyeceğim ki ne yapıyorsun diye mi aradım diyeyim. Eğer telefonda uyuz uyuz konuşursa bir daha hayatta aramam.
ee yani uyuz uyuz konusursa aramazsınız bir daha.. ne bileyim nasılsın fln diye girersin lafa sonra bana haksızlık yapıyorsun.gerçekten bnm bir sucum yoktu en son olanlarda.içim hiç rahat etmediği için ve seni özlediğim için aradım dersin.Vala bn olsam derdim kızzzseviyorsamm uğrasırım bn korkmam ayol bişidenn hihoyytttt korkma sende ara..Uyus uyus konusursa da kendi bilir beyfendi hıhhh
Canım hiç güleceğim yoktu ama öyle özledim falan diyemim yapı itibariyle de sıcak biri değilimdir.
cnm butun yazdıklarını okudum ,alp ın dogum gunu 2 subatmıs yanı kova burcu ve yazdıklarından da anladımkı tam bı kova burcu kesınlıkle omur bou mutlu olcagını felan dusunme ,bende 4 sene aynı boyle bırıyle bırlıkteydım o da boyle gece alemını felan cok sever ,bana anlattıgına gore yattıgı kızlardan 3 cocuk aldırmıs onun ıcın onemlı olan eglence,pesınden kosarsan kesınlıkle onemsemez ama bıraz uzak durunca merak eder omur boyuda boyel yasıcak degılsınız kı hem ben 1 senede zor unuttum sneı anlıyorum ama sen benden daah ıradelıymıssın o yuzden daha cok kosmus pesınden ben bu kadar ıradelı davranamadım aradım durdum salak gıbı ,ama sımdı arakadas gıbıyız artık pek yuz vermıyorum kendımı begenmıs gıbı konusyorum esprıler yapıyorum yanı aynı onun gıbı oluyorum suan askerde elıne telı aldıgında aramaya calısıyo ,demek kı neymıs kaçan kovalanıyo ,kova burcu erkegı zordur senınkı de tıpık kova aramasını bekleme aramaz bence aramasın daha hayırlı zaten ,hem aılen kabul etmezmıs,ama tabı ask baska bı sey mantıklı dusunemıyosun ,Allah sabır versın snaa
Yeni aldığı kızla samimi olması hiç hoş değil.
Hastaneden ayrılması da isabet olmuş.O kadar olandan sonra unutmanız daha iyi gibi.Hem suçlu,hem güçlü,şaka olayında zeytinyağı gibi su üstüne çıktı,hem de herkesle samimi olmalar..Bilemiyorum düşüncem belki çok alakasız olabilir ''nerden nereye bağlamış?'' diyebilirsiniz ama; siz annenizin tanıştıracağı adayları hiç düşünmezken aşkınıza saygınızdan,o ise?
Bütün bu yazdığım şeylere karşın yine de ''arayın'' diyenlerdenim.En azından ''arasa mıydım?'' diye huzursuzlanmazsınız.Ne olacaksa olur.Hakkınızda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?