vauuuuvv demek birileriyle görüşeceksin tahmin etmezsin ama ben senin adına heyecanlandım hemde çokşimdi sakın ol ve o görüşeceğin kişiyede önyargılı yaklaşıp ziyan etme derim bunu bi fırsat olarak düşün olursa olur olmazsa ne kaybedersin ki .. ne olur olumlu bakmaya çalış
Canım hiç ortada heyecanlanacak bir durum yoktu. Akşam yaşananlar tam bir fiyaskoydu. Benimle tanıştırmak istedikleri kişinin kendisi yokta beni görmeye annesi, babası, erkek kardeşi ve halası gelmişti. Bu çocuk Karabük'te demir çelik fabrikasında mühendismiş. önce ailesi bakmaya gelmiş anlayacağın tam bir saçmalık. Üstelik çalışmayan kapalı gelin istiyorlarmış. İlk geldiklerinde hoşgeldiniz demek için elimi uzattığımda erkek kardeşi elini bile uzatmadı elim öyle havada kaldı çok bozuldum. Neyse konuştuk bunlar gittiler bir saat sonra telefonla aradılar annem de mümkün olmadığını söyledi mesele kapandı derken bir süre sonra halası aradı kızınızı çok beğendim benim oğlumla tanıştırılam diyebabam da sinirlendi ne biçim aile bunlar diye. Ben gülmekten bir hal oldum annemin hevesi boğazında kaldı bakalım diğerleri nasıl çıkacak.
Canım hiç ortada heyecanlanacak bir durum yoktu. Akşam yaşananlar tam bir fiyaskoydu. Benimle tanıştırmak istedikleri kişinin kendisi yokta beni görmeye annesi, babası, erkek kardeşi ve halası gelmişti. Bu çocuk Karabük'te demir çelik fabrikasında mühendismiş. önce ailesi bakmaya gelmiş anlayacağın tam bir saçmalık. Üstelik çalışmayan kapalı gelin istiyorlarmış. İlk geldiklerinde hoşgeldiniz demek için elimi uzattığımda erkek kardeşi elini bile uzatmadı elim öyle havada kaldı çok bozuldum. Neyse konuştuk bunlar gittiler bir saat sonra telefonla aradılar annem de mümkün olmadığını söyledi mesele kapandı derken bir süre sonra halası aradı kızınızı çok beğendim benim oğlumla tanıştırılam diyebabam da sinirlendi ne biçim aile bunlar diye. Ben gülmekten bir hal oldum annemin hevesi boğazında kaldı bakalım diğerleri nasıl çıkacak.
ahahaha çok komik yaaakahveyi püskürttüm ekrana hala da az fettan değilmiş ama yine aynıı yaklaşıyorum olaya neden olmasın halanın oğluda olabilir oda bi ihtimal
hep aksiyon, hep aksiyon
ben yoruldum okurken.....
yuuuuhhh
halaya bak sen, hemde nasıl bir aile
arkadaşlarında şaka yapim derken kaka yapmış, öyle arkadaş mı olur
ben çok kızardım arkadaşlarıma böyle birşey yapsalar
ve erkeğede sert davranırdım
şaka oldugunu söylerdim ama yumuşak ses tonu ile söylemezdim
bana inanmıyor ya bağıra çağıra söyler kime neye inanıyorsan inan uğraşamam diye sert çıkardım
böyle yapardım evet
zaten hiç görmüyorum aradım kaç kere açmadı. Telefonumu açmadıki konuşuyum mesaj yazmıştım üzerinden kaç gün geçti
alp i hiç görmedin mi en son ne zaman gördün
iki gün önce falan gördüm otopark da uzaktan gördüm beni görünce önüme çıkmamak için yolunu değiştirmişti. Niye sordunuz?
anneni yildirmaz bence ilk denemede basarisiz olmasi...
mutlaka daha hirslanmistir, benim ne yapim edip bu izi evlendirmem gerekiyordur diyordur kesin...
bence alp ile bitmedi daha sizin hikayesiniz, ne bileyim ben öyle hissediyorum...
ama mantikli düsünce bitmese bile devam etmesi dogru degil diye düsünüyor insan bir yandanda...
hayirlisi olur, hersey olucagina variyor nede olsa...
Annemin sürekli söylediği bir söz vardır. Doktordan koca olmaz. Benim annem de hemşire emeklisi mutlaka gördüğü bir çok şey vardır ki sürekli bunu söyler. Ben de altı yıldır çalışıyorum ama küçük yerde pratisyen hekimlerle çalıştım onlarla da çok yakın arkadaştık aile gibiydik. Büyükşehir öyle değil çalıştığım hastanede doktorların bir çoğu insanı sinir ediyorlar. Geçen bir tanesi odaya geldi kaba bir şekilde baksana bir diye sesleniyor ölürmüsün öldürürmüsün benim bir adım var ve sen beni tanıyorsun liste böyle uzar gider aslında cidden Ankara'ya geldiğime pişman oluyorum keşke ordaki kısmetlerimi değerlendirip bir aşiret gelini olsaydım
hahabende doğuda öğretmenlik yaptım.orda ne belalar geldi başıma takılan ,asılan ,isteyen,kaçırmaya çalışan.evlendimde kurtuldum.ama doğuda memurlarda birbirine çok takılıyor.onları değerlendirebilirdin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?