Van'da ne kadar da mutluymuşum

Ey akıllı kişi! Sakın aklın başına gelince pişman olacak bir sarhoşluğa düşme. (Hz.Mevlana)

Hoşuma gitti bu söz

Hepinizin fikri benim için önemli o zaten bana tamamen açıldı aslında benden bir cvp bekliyordu ben olmaz dedim öyle kaldı üstüne de bu şaka tuz biber oldu.

vauuuuvv demek birileriyle görüşeceksin tahmin etmezsin ama ben senin adına heyecanlandım hemde çok şimdi sakın ol ve o görüşeceğin kişiyede önyargılı yaklaşıp ziyan etme derim bunu bi fırsat olarak düşün olursa olur olmazsa ne kaybedersin ki .. ne olur olumlu bakmaya çalış

Canım hiç ortada heyecanlanacak bir durum yoktu. Akşam yaşananlar tam bir fiyaskoydu. Benimle tanıştırmak istedikleri kişinin kendisi yokta beni görmeye annesi, babası, erkek kardeşi ve halası gelmişti. Bu çocuk Karabük'te demir çelik fabrikasında mühendismiş. önce ailesi bakmaya gelmiş anlayacağın tam bir saçmalık. Üstelik çalışmayan kapalı gelin istiyorlarmış. İlk geldiklerinde hoşgeldiniz demek için elimi uzattığımda erkek kardeşi elini bile uzatmadı elim öyle havada kaldı çok bozuldum. Neyse konuştuk bunlar gittiler bir saat sonra telefonla aradılar annem de mümkün olmadığını söyledi mesele kapandı derken bir süre sonra halası aradı kızınızı çok beğendim benim oğlumla tanıştırılam diye babam da sinirlendi ne biçim aile bunlar diye. Ben gülmekten bir hal oldumannemin hevesi boğazında kaldı bakalım diğerleri nasıl çıkacak.

Son düzenleme:

hep aksiyon, hep aksiyon
ben yoruldum okurken.....

ahahaha çok komik yaaa kahveyi püskürttüm ekrana hala da az fettan değilmiş ama yine aynıı yaklaşıyorum olaya neden olmasın halanın oğluda olabilir oda bi ihtimal

yuuuuhhh
halaya bak sen, hemde nasıl bir aile

arkadaşlarında şaka yapim derken kaka yapmış, öyle arkadaş mı olur
ben çok kızardım arkadaşlarıma böyle birşey yapsalar
ve erkeğede sert davranırdım

şaka oldugunu söylerdim ama yumuşak ses tonu ile söylemezdim
bana inanmıyor ya bağıra çağıra söyler kime neye inanıyorsan inan uğraşamam diye sert çıkardım
böyle yapardım evet

ahahaha çok komik yaaa kahveyi püskürttüm ekrana hala da az fettan değilmiş ama yine aynıı yaklaşıyorum olaya neden olmasın halanın oğluda olabilir oda bi ihtimal

Halanın zaten bakışları beni acayip rahatsız etti. Allah korusun öyle bir ihtimal olamaz kadın bana suratı asık bakıyordu. Bu haladan iyi bir kayınvalide olur.

Zaten hiç görmüyorum aradım kaç kere açmadı. Telefonumu açmadıki konuşuyum mesaj yazmıştım üzerinden kaç gün geçti

iki gün önce falan gördüm otopark da uzaktan gördüm beni görünce önüme çıkmamak için yolunu değiştirmişti. Niye sordunuz?

hııııı artık aramıyorda araması lazım diye düşünüyorum seni seven bir erkek bu kadar kolay vazgeçmemeli yani özrü kabahatinden büyük sırf arkadaşların şaka yaptı diye sana tepki gösteriyorsa aramasın daha iyi senin hesap sorman gerekirken o senden soruyor bu doktorların galiba çoğu böyle

Arkadaşların şaka bile yapmış olsa ne söylediklerini tam olarak bilemiyoruz. Hem belkide arkadaşlarınla onun hakkında konuşup onunla dalga geçtiğinizi bile düşünmüş olabilir.

anneni yildirmaz bence ilk denemede basarisiz olmasi...
mutlaka daha hirslanmistir, benim ne yapim edip bu izi evlendirmem gerekiyordur diyordur kesin...
bence alp ile bitmedi daha sizin hikayesiniz, ne bileyim ben öyle hissediyorum...
ama mantikli düsünce bitmese bile devam etmesi dogru degil diye düsünüyor insan bir yandanda...
hayirlisi olur, hersey olucagina variyor nede olsa...

Alp'in yanında çalışan bir öğrenci bir kız var sekreterlik yapıyor bugün o aradı. Beni merak etmiş laf arasında Alp'i sordum beyefendi Beyrut'a gitmiş gerçi yarın dönüyormuş. Yeni bir hemşire almış kız 25 yaşlarındaymış. Sebebi kıskançlık sanırım ve çok bozuldum.

Annemi bir tanısanız tam bir komedi. Bu olayın üstüne diğer tanıştıracağı kişiden bahsediyor bu çocuk da Kanada'daymış annem benim için faceden baksın demiş beni faceden bulamamış annem sabah eve gelince elime kağıt tutuşturdu çocuğun email adresi faceden bulup ekleyecekmişim birbirimize bakacakmışız kameran da var diyor konuşursunuz diyor. Annem uluslararası çalışıyor kadın face ile kafayı bozdu

Annemin sürekli söylediği bir söz vardır. Doktordan koca olmaz. Benim annem de hemşire emeklisi mutlaka gördüğü bir çok şey vardır ki sürekli bunu söyler. Ben de altı yıldır çalışıyorum ama küçük yerde pratisyen hekimlerle çalıştım onlarla da çok yakın arkadaştık aile gibiydik. Büyükşehir öyle değil çalıştığım hastanede doktorların bir çoğu insanı sinir ediyorlar. Geçen bir tanesi odaya geldi kaba bir şekilde baksana bir diye sesleniyor ölürmüsün öldürürmüsün benim bir adım var ve sen beni tanıyorsun liste böyle uzar gider aslında cidden Ankara'ya geldiğime pişman oluyorum keşke ordaki kısmetlerimi değerlendirip bir aşiret gelini olsaydım

haha bende doğuda öğretmenlik yaptım.orda ne belalar geldi başıma takılan ,asılan ,isteyen,kaçırmaya çalışan.evlendimde kurtuldum.ama doğuda memurlarda birbirine çok takılıyor.onları değerlendirebilirdin canım.

Kaçırmaya çalışan mıen fazla manyağın bir tanesi sarhoş bir şekilde kapıma dayanmıştı. Kısmet işi hiç de sevebileceğim biri çıkmadı karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…