Van'da ne kadar da mutluymuşum

Arkadaşım, öncelikle hoşgeldin aramıza. Hepimizin binbir tane sıkıntısı var. Öyle durumlar oluyor ki maalesef annene babana, kocana, kardeşine, komşuna anlatamıyorsun. Burada kurulan dostluklar çok sağlam oluyor, ben bayılıyorum buradaki arkadaşlara. Flocke ve İpektuncer canımları da gelsin, en sağlam en mantıklı yorumları muhakkak yaparlar. Süperdirler. Esmer226 ve Chess de döktürür yani...
Neyse, ben dikkatle okudum yazdıklarını. Doktorlar biraz değişik tiplerdir. Onları tanıyor olmalısın. Çalışma hayatında yanılmıyorsam buna mobbing deniyor. Baskı ile başa çıkmanın en iyi yolu, bütün işlerini yap bitir. Ama en iyisini yap. Zaten yapıyorsun belli. Göz temasından kaçınma. Hep ama hep neşeli ol. Hayatından çıkmış, doktorlar asla bunu hazmedemezler. Ama ne yapalım hayat bu. Olmuyorsa da zorla güzellik olmaz ki...Boşver. Direnişini kırmak istiyorlar bu belli. Eğer bıçak kemiğe dayanırsa, sağlık müdürlüğü ile görüş derim ben.
Kolay gelsin, başarılar dilerim.

madem sana karsı savaş açtı sende onu en güçlü silahınla vur..
CAZİBENLE :)
UGRAŞ ONUNLA KEDİNİN FAREYELE UGRAŞTIGI GİBİ...
nede olsa erkek değil mi.kendinede eglence bulmuş olursun hem.
zayıf noktası budur zaten

Son düzenleme:

doğru diyorsun canım
bende işe ilk başladığımda konu sahibi arkadas gibi çok sakindim baktımki olmuyor tırnak göstermek gerek kimsenin karsısında ezik durmadım moralim çok bozuk olsada belli etmedim dik durdum
ama burada sevgili olayı var o yüzden sen hergün işe en güzel bakımlı bir biçimde gel onun la göz göze bile gelme çok neşeliymişsin gibi davran umursama onu işini yap dik dur havalı ol
bakacakki bu halinden memnun ne demişler deli deli görünce değneğini saklarmış sana emretmeye cesaret edemez o bir bağırırsa sende sesini çıkar işinle muhatap ol erkekler güçlü kadınlara diş geçiremiyorlar inan buna
herşey gönlünce olsun..

Haklısınız bu aralarda dağıttım kendimi. bu kadar olan şeylere rağmen ondan hoşlanıyorum aynı yerde çalışmak beni çok etkiliyor. Böyle bir adamdan nasıl hoşlanıyorsun diyeceksiniz ama bende bilmiyorum

arkadaslarinda da dedigi gibi kendinden emin ol..sevmesen bile kizlarla arkadas ol.vakit gecirmelik,cerezlik olarak dusun onlariolumsuz seyleri aklindan cikar.zamanla hersey yoluna girecektir..ha bu arada guzelligine de onem ver..delirsin birazzzz

Bugün karşılaşmadık onun izin günü. Biraz önce servisi aradı odasında çekmesinde bir adres varmış birde kutu var dedi o adrese kargoya verirmisin dedi. Merakımdan kutuya açıp baktım. Kutunun içinde kar tanesi modelinde kolye ile küpe vardı. Adres kendi memleketenin olduğu yer. isimde bir bayan ismi ama kız arkadaşı mı anlamadım. Ne işler çeviriyor. Geçen gün arabasında bir kız görmüştüm. Bu kız kim anlamadım. Birde akşam nöbetçimisin diye sordu değilim diyince görüşemiyeceğiz dedi görüşmemiz mi gerekiyor dedim. Bilmem gibi laflar yaptı. Şu kızı çok merak ettim numarasını aldım nasıl öğreneceğim bilmiyorum. :26:

Son düzenleme:

benim fikrimce kız kardeşi yada bi akrabası olabıilir...
Doğum günü falan içindir.....
Bu adam seni delirtmek için ediyor...NAaa bak buraya yazdımmmm...

seni kıskandırmak için neler yaptırıyo yaaa ama bu kadrda bellli edilmezki
sanki bir tek onu ordan kargoya verecek sen varmışsın gibi
sende kendine daha fazla bakım yap onunla ilgilenme hatta yeni bir erkek arkdaşın varmış gibi telde konuş onun yanında veya mesaj yapar gibi yap ama gülümse :79:
iyice çatlasın
ay çok fenamıyım neyim bende

katılıyorum fenalık değilki canım ama böyle yapmak zorunda ezik durursa olmaz bu iş
konu sahibi arkadas bu dediklerini yaparsa bak o zaman nasıl süt dökmüş kediye dönecek

Biz sevgiliyken bana saçlarının rengi çok güzel demişti. Saçlarımın rengi sarı, hatta rengini açtırsana demişti. Akşam kuaförden randevu aldım. Gölge yaptıracağım. Yarın karşılaşırsak tepkisi ne olacak merak ediyorum.

evet hatta ne yap biliyormusun kendi kendine çicek yollat ....
git bi cicekciye ver adresi,onunda orda olacagı bı vakitte ayarla ve çicek yolla kendine..Üstünede gayet güzel sözler yaz...
'Senin gibi birini tanıdıgım için dünyanın en sanslı erkegıyım senı cok sevıyorum' falan yaz

ha şöyleee hiç takmıyormuş gibi yap canım benim hep mutlu görün sanki yeni bir aşka başlamışsın gibi

yok bu olmaz bence ters tepebilir sadece şüphelensin elinde delil olmasın o zaman daha çok çıldırır

bende konuyu okudum. gönül bu kime uçacağı belli olmuyor.
bu kişi sizden etkileniyor sizi düşünüyor ve o yüzden uğraşıyor.
ama aranızda yaşantınız gereği bazı farklılıklar olduğunu yazmışsınız.
gece yaşantısı arkadaşları vs.
iki insanın anlaşabilmesi için ortak noktalarının olması yaşam tarzlarının birbirine yakın
olması gerekir diye düşünüyorum o yüzden bir araya gelirseniz bence zorlanırsınız..
bilmiyorum sizin içinde zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…