madem sana karsı savaş açtı sende onu en güçlü silahınla vur..
CAZİBENLE :)
UGRAŞ ONUNLA KEDİNİN FAREYELE UGRAŞTIGI GİBİ...
nede olsa erkek değil mi.kendinede eglence bulmuş olursun hem.
zayıf noktası budur zaten
Bugün karşılaşmadık onun izin günü. Biraz önce servisi aradı odasında çekmesinde bir adres varmış birde kutu var dedi o adrese kargoya verirmisin dedi. Merakımdan kutuya açıp baktım. Kutunun içinde kar tanesi modelinde kolye ile küpe vardı. Adres kendi memleketenin olduğu yer. isimde bir bayan ismi ama kız arkadaşı mı anlamadım. Ne işler çeviriyor anlamadım. Geçen gün arabasında bir kız görmüştüm. Bu kız kim anlamadım. Birde akşam nöbetçimisin diye sordu değilim diyince görüşemiyeceğiz dedi görüşmemiz mi gerekiyor dedim. Bilmem gibi laflar yaptı. Şu kızı çok merak ettim numarasını aldım nasıl öğreneceğim bilmiyorum. :26:
benim fikrimce kız kardeşi yada bi akrabası olabıilir...
Doğum günü falan içindir.....
Bu adam seni delirtmek için ediyor...NAaa bak buraya yazdımmmm...
seni kıskandırmak için neler yaptırıyo yaaa ama bu kadrda bellli edilmezki
sanki bir tek onu ordan kargoya verecek sen varmışsın gibi
sende kendine daha fazla bakım yap onunla ilgilenme hatta yeni bir erkek arkdaşın varmış gibi telde konuş onun yanında veya mesaj yapar gibi yap ama gülümse :79:
iyice çatlasın
ay çok fenamıyım neyim bende
seni kıskandırmak için neler yaptırıyo yaaa ama bu kadrda bellli edilmezki
sanki bir tek onu ordan kargoya verecek sen varmışsın gibi
sende kendine daha fazla bakım yap onunla ilgilenme hatta yeni bir erkek arkdaşın varmış gibi telde konuş onun yanında veya mesaj yapar gibi yap ama gülümse :79:
iyice çatlasın
ay çok fenamıyım neyim bende
Biz sevgiliyken bana saçlarının rengi çok güzel demişti. Saçlarımın rengi sarı, hatta rengini açtırsana demişti. Akşam kuaförden randevu aldım. Gölge yaptıracağım. Yarın karşılaşırsak tepkisi ne olacak merak ediyorum.
evet hatta ne yap biliyormusun kendi kendine çicek yollat ....
git bi cicekciye ver adresi,onunda orda olacagı bı vakitte ayarla ve çicek yolla kendine..Üstünede gayet güzel sözler yaz...
'Senin gibi birini tanıdıgım için dünyanın en sanslı erkegıyım senı cok sevıyorum' falan yaz
Kızlar sağolun moralim yerine geldi.
Becayiş ne demek?
karşılıklı atanılan yerleri değiştirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?