Bugün karşılaşmadık onun izin günü. Biraz önce servisi aradı odasında çekmesinde bir adres varmış birde kutu var dedi o adrese kargoya verirmisin dedi. Merakımdan kutuya açıp baktım. Kutunun içinde kar tanesi modelinde kolye ile küpe vardı. Adres kendi memleketenin olduğu yer. isimde bir bayan ismi ama kız arkadaşı mı anlamadım. Ne işler çeviriyor. Geçen gün arabasında bir kız görmüştüm. Bu kız kim anlamadım. Birde akşam nöbetçimisin diye sordu değilim diyince görüşemiyeceğiz dedi görüşmemiz mi gerekiyor dedim. Bilmem gibi laflar yaptı. Şu kızı çok merak ettim numarasını aldım nasıl öğreneceğim bilmiyorum. :26:
o sana bu ilacı yapmamışsın dediğinde sende ona order a yazdın mı diyemedin mi niye kendini ezdiriyorsun sesin çıkmazsa ezen çok olur
doktorların kimisi bi tuhaf oluyor bu da tuhaf cinsten ...
doktora cenneti de cehennemi de hemşire yaşatır istersen eziyetin alasını yapmak senin elinde ama duygusal davranıyorsun ...
tatlım bence böyle daha iyi olacak.şimdi bölüm değişikliği kesinleşti ya o yüzden böyle ikilemde kalıyorsun.onunla aynı bölümdeydin ama gerçekten huzursuzdun şimdi aynı bölümde değilsiniz enazından kafan rahat olacak.olumlu yönden bakmaya çalış.hem seninle uğraşmak isteyen insan için yer mekan farkeder mi:)o seninle uğraşmaya devam eder yine merak etme:) her dakika uğraşamaz da haftada birkaç gün mutlaka haberini gönderirsin bize gelişme var kızlar diye:)
Aslında sorun bende ne istediğimi bilmiyorum ki. Burada mutsuzdum şimdi de gideceğim diye mutsuzum. Onu hergün göremeyeceğim için mutsuzum. Aynı yerde çalışmak bana hiç iyi gelmedi. Benimle görüşmek için birşeyler yapar mı bilmiyorum. Aslında istediğim onun gelip bana açılması. Ben onu unutamıyorum o da bana seni unutamadım dese ama o tam tersi beni kıskandırmaya çalışıyor beni kıskanıyormuş gibi davranıyor.
Aslında sorun bende ne istediğimi bilmiyorum ki. Burada mutsuzdum şimdi de gideceğim diye mutsuzum. Onu hergün göremeyeceğim için mutsuzum. Aynı yerde çalışmak bana hiç iyi gelmedi. Benimle görüşmek için birşeyler yapar mı bilmiyorum. Aslında istediğim onun gelip bana açılması. Ben onu unutamıyorum o da bana seni unutamadım dese ama o tam tersi beni kıskandırmaya çalışıyor beni kıskanıyormuş gibi davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?