Van'da ne kadar da mutluymuşum

hala seninle ugraşıyor..kıskandırmaya çıldırtmaya çalışıyor ama içi fos
kimseyi arama istediğni yapmış ve sevindirmiş olursun.

gelişmeler hangi yönde acaabba :)

o sana bu ilacı yapmamışsın dediğinde sende ona order a yazdın mı diyemedin mi niye kendini ezdiriyorsun sesin çıkmazsa ezen çok olur
doktorların kimisi bi tuhaf oluyor bu da tuhaf cinsten ...
doktora cenneti de cehennemi de hemşire yaşatır istersen eziyetin alasını yapmak senin elinde ama duygusal davranıyorsun ...

Günaydın yoğunluktan yazma fırsatım olmadı. Son zamanlarda iyi davranıyordu. Hatta sizin semtten ev arıyorum bana yardımcı olur musun dedi. Pazar günü grip oldum. İşe gidecek halim yoktu. Başhemşireye telefon açtım gelemeyeceğimi haber verdim. Evde yatıyordum. Van'da ki arkadaşlarım aradı. Ankara'ya gelmişler. Akşama gidecekleri için kafede buluştuk. Kafedeyken nasıl oldun diye aradı. Bende o anda yalan söyledim. Hastanedeyim dedim. Yanına geliyim dedi. Benden sana da bulaşır gelme dedim. Akşam evdeyken aradı. Telefonda bana yalan söyledin ne işler çeviriyorsun diye bağırdı. Sen bana bağıramazsın seni ilgilendirmez dedim. Ne halin varsa gör dedi suratıma kapattı. Anlamadığım bana güvenmeyip gittim dediğim hastaneyi aramış. Şimdi bu olayı sündürür durur. Konuşmuyoruz.

O gün orderi ben yazıp imzalattım. Bu tarz şeyleri biz yazıp imzalatıyoruz

Bugün öğleden sonra klinik şefi ameliyat hemşireliği için eğitim alacaksın daha sonra da ameliyathanede çalışmaya başlayacaksın dedi. Bunu ben istemiştim ama nedense üzgünüm. Ben buraya sevmeyerek alışmışım. Şimdi beni ne bekliyor bilmiyorum. Bugün ona telefon açtım gideceğimi söyledim. Bana söylediği iyi işte burayı bizleri sevmiyordun kurtuldun dedi. Yalan söyleyip işe gelmeyecek kadar sevmiyordun dedi.Konuşmuyor benimle belki unutmuştur diye aramıştım.:2:

tatlım bence böyle daha iyi olacak.şimdi bölüm değişikliği kesinleşti ya o yüzden böyle ikilemde kalıyorsun.onunla aynı bölümdeydin ama gerçekten huzursuzdun şimdi aynı bölümde değilsiniz enazından kafan rahat olacak.olumlu yönden bakmaya çalış.hem seninle uğraşmak isteyen insan için yer mekan farkeder mi:)o seninle uğraşmaya devam eder yine merak etme:) her dakika uğraşamaz da haftada birkaç gün mutlaka haberini gönderirsin bize gelişme var kızlar diye:)

Aslında sorun bende ne istediğimi bilmiyorum ki. Burada mutsuzdum şimdi de gideceğim diye mutsuzum. Onu hergün göremeyeceğim için mutsuzum. Aynı yerde çalışmak bana hiç iyi gelmedi. Benimle görüşmek için birşeyler yapar mı bilmiyorum. Aslında istediğim onun gelip bana açılması. Ben onu unutamıyorum o da bana seni unutamadım dese ama o tam tersi beni kıskandırmaya çalışıyor beni kıskanıyormuş gibi davranıyor.

Onun gelip konuşmasını bekliyorsun. Sen konuşmayı deneyebilirsin.

Buna cesaretim yok. Ne tepki vereceğini bilmlyorum. Bazen ilgili davranmasına bazen de kızmasına anlam veremiyorum. Ben konuşamam onun gelip konuşması lazım

merhaba durgunum konunu takip ediyorum bölümünün değişiceğine sen üzülsende ben senin adına sevindim şimdi tekrar yeni birşeylere başlamak elbette zor ama o ortamdan uzaklaşmak sana iyi gelicek bence yeni yerinde umarım iyi bir ortam edinirsin iyi arkadaşların olur burda yanlızlıktan ve tüm gün onu görmekten dahada ona karşı yöneldiğini düşünüyorum aslında sende sağlıklı bir ilişiki olmayacağını mantıkla düşündüğünde bulsanda takıntı gibi olmuş sende oda senle uğraşmaktan hoşlanıyor tabi birde hergün görüp aynı ortamı paylaşmak işini daha zorlaştırdı yeni bir bölümde çalışmanın sana çok iyi geliceğini düşüyorum ben bu benim fikrim tabiki hayırlısı olsun.

Bakalım ameliyatlarda çalışmaya başlayınca seninle konuşmak için bişeyler yapacakmı?
Bence orası senin için daha iyi bazı şeylerin tamamen belli olması için
gelişmeleri takip edeceğim

Ben zaten burada iyice asosyal bir insan oldum. Bu arada geçenlerde saçıma gölge yaptırmıştım. Bölümde herkes çok yakışmış dedi. O ise tam tersi doğal halin daha güzeldi dedi. Oysa önceden kendi istemişti. Daha geçen gün sizin semtten ev arıyorum demişti ama söylediğim masum bir yalan için konuşmuyor

bölümün değişmesi senin için iyi olmuş..
oda seni istiyorsa gittiğin bölüm farketmez, konuşur uğraşır hertürlü

aslında onun seninle gerçekten mi ilgileniyor yoksa sadece reddedilmenin verdiği hırsla mı seninle uğraşıyor bunu göreceksin tatlım.bölümünün değişmesi bu anlamda harika olmuş.o sana direkt olarak açılmaz bence anlattığın kadarıyla da gururlu biri.bunu sadece onun kaçamak hareket ve bakışlarından anlayabiliriz.yalnız şunu da söyleyim seninle ilgilenmekten veya uğraşmaktan öteye gideceğe benzemiyor sanki bu ilişki.yani tekrar deneme ihtimali düşükmüş gibi hissediyorum.yanılıyor muyum yoksa umudun var mı?bunu en iyi sen hissedersin yine onu bizden iyi tanıyorsun çünkü.

okudumda tatlı heyecanlar bunlar ve sen ondan hoşlanmıyorsun bal gibi ona aşıksın.. eminim onu hergün görmek için can atıyosun, sabah gözlerini açtığında da ilk olarak o aklına geliyor, ve onu görünce heyecanlanıyosun yanılıyor muyum? sana tavsiyem sakın ona açılmak gibi bi hata yapma... eğer ortada karşılıklı duygular varsa bırak o sana açılsın... sen hiç ilgilenmiyomuş gibi davran eğer sana gerçekten ilgisi varsa o seninle bi şeklide konuşacaktır... bu arada sana açık zarflar atabilir, sana duygularını itiraf ettirmeye çalışabilir sakın böyle oyunlara gelme... sorularına soruyla cevap ver... anladığım kadarıyla o bu konularda uzman olmuş, sense ona göre çok ama çok masumsun ve senin bu masumiyetinde onu etkiliyor ve bana öyle geliyor ki tatlım onunla birlikte olsan bile üzülürsün... allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım ama lütfen duygularını itiraf etme!

Bu forumda ilk mesajim sana kısmet olacak.

Aaah arkadaşım ah, sen belli ki çok tecrübesizsin, erkekleri tanımıyorsun.
Baştan sona tüm sayfalarda yazdıklarını okudum. Olay açık;

bu doktor seni en başından beri çok önemsememiş, zaten 2 gün hiç aramamış, ayrılalım diyorsun ona da tamam diyor...Yani gözünde baştan beri hiç yokmuşsun zaten. Sana şunu söylemek istiyorum, bir erkek bir kıza gerçekten değer verip onda bir gelecek görüyorsa asla çeşitli numaralara girmez, elinden geldiğince kendini beğendirmeye çalışır. Sana bu şekilde davranan adamdan artık hayır gelmezmiş ta başından belliymiş. Şu andaki olaylara gelirsek, ayrılmak istemenin intikamını almaya calisiyor kendince. Sana dönerse emin ol bunu seni terketme zevki için yapacaktır...Fazla şımarmış, çevresindeki diğer hemşirelerden falan da ilgi görüyordur...

Kısacası bu insandan sana asla hayır gelmez. Anlıyorum sevdin bi kere, elektrik aldın bi kere ve bunu unutması zor olucak ama ondan uzaklaşman sana çok iyi gelecek. Kendini bir erkek için asla bu kadar üzme bidaha, çünkü inan değmezler ayrıca seni bile bile üzmek istiyor kız arkadaşına hediye numarası falan, seven erkek bunu yapar mı? Sevmeyen erkeği de sen ne yapacaksın. Daha çok gençsin kimler gelir kimler geçer, onu hatırlamazsın bile emin ol ismini bile unutursun...Yapacağın en güzel şey ne derse desin ne söylerse söylesin aslaa kale almamak, sıradan biriymiş gibi davranmak...

Kızlar sağolun yorumlarınız bana çok iyi geldi. tebessm doğru söylüyorsun benim hislerim artık hoşlanmak değil aşık oldum. Sürekli onu düşünüyorum ama onunda bakışlarını yakalıyorum. Asla gidip açılmam. Hoşlandığımı da belli etmiyorum. Ameliyathaneye indim çalışanlarla tanışıyım diye. Orda da karşılaştık. Aslında değişen birşey olmayacak. Haftanın belirli günleri ameliyat günü ve yine karşılaşacağız. karbeyaz.ocean dediğin gibi gururlu biri ve kendine çok güveniyor. Aslında ailesi hiç öyle değil tanışmadım ama resimlerini gördüm. Küçük bir ilçede oturuyorlar ve babası çiftçi annesi kapalı bir bayan ama bu sanki onların çocuğu değil. Gece hayatını seviyor sabaha kadar eğlenip uyumadan ameliyata geliyor. Bir de burslu okumuş. Belki de zamanında maddi anlamda yaşayamadığı şeyleri şimdi yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…