Van'da ne kadar da mutluymuşum

Canım emeğin için sağol. Zaten bu hislerimi ona hiç belli etmiyorum. Burada içimdekileri slze anlattım. Evet etrafında birçok kişi var. Bugüne kadar kimseden hayır aldığını zannetmlyorum çünkü tipi de düzgün. Tavsiyelerin için sağol ama kendimi asla kullandırtmam

Kalbine sözün geçmiyor değil mi?
Zaman en iyi ilaç unutursun ama onun senle uğraşacağı kesindir
umarım o da sana karşı güzel duygular besliyordur. Bunu zaman gösterecek.
Anlattığın kadarıyla başlamadan biten bir ilişkiniz var. Tekrar deneme şansınız olursa ona bir fırsat daha vermeni tavsiye ederim.

Bugün yeni yerimde işe başladım. Bir süre ameliyatlara izleyici olarak gireceğim yoğun bir yer ama çalışanlar çok sıcak davranıyorlar hem de herşeyi detaylı anlatıyorlar. Beni hemen sohbet ortamına aldılar. Ortam şimdiden hoşuma gitti. Sabah telefonuma günaydın diye mesaj atmış. Bende cevap olarak sadece günaydın dedim. Bugün onun doğum günü ama kutlamadım. Klinikte kesin doğum gününü kutlarlar. İyi ki orada değilim hemşirelerin muhabbetleri çekilir gibi değil.

oo günaydın mesajı atmış he :)) Buarada iyi oldu şeker bölümünün değişmesi he,biraz özlesin seni bay ukela

Bölümde kitaplarım kalmıştı. Kitaplarla yanıma geldi. Telefonla mesaj yazıyordum. Ne yapıyorsun diye içeri girince şaşırdım. Kitaplarımı getirmiş. Benimle konukmuyordun hayırdır dedim. Hala o gün yalan söyleyip ne yaptığını merak ediyorum dedi. Dışarı çıkmam gerekiyordu çıktım sen arayınca da bilmeden yalan söyledim dedim. Akşam arkadaşlar bana oturmaya gelecek sen de gelsene ben gelir seni alırım dedi. Gelemem dedim. Israr etti. Niye beni çağırıyorsun dedim. Arkadaşım olarak çağırıyorum dedi. Arkadaşlarını tanımıyorum gelemem dedim.

adamda boş değil sana
inşlh gerçekcidir duyguları

hiç anlaşılmıyor ne yapmak iistedikleri

adamda boş değil sana
inşlh gerçekcidir duyguları

hiç anlaşılmıyor ne yapmak iistedikleri

Ben de ne yaptığımı bir bilsem. Ameliyathane de rahat çalışıyorum. Oraya da sık sık uğruyor benim için mi arkadaşları için mi geliyor bilmiyorum. Yine aynı tavırlar kıskanç hareketleri var. Ne istediğini bir anlasam. öğlene kadar çalışıp muayenesine gidiyordu. Tam gün yasasından dolayı akşam dörde beşe kadar çalışıyor. Memurluktan istifa edecekti. Ailesinden çekindi. Muayeneye akşam beşten sonra gidip akşam dokuza kadar falan çalışıyordu. Yanında çalışan hemşire bu durum yüzünden ayrıldı. Bana benimle çalışır mısın dedi. önce kabul etmedim 4b'li olduğum için kanunen ek iş yapmam yasak. Kimseye söylemeyiz diye ısrar etti. Zaten iyice aşık oldum ona yakın olmak için kabul ettim. Ailemi ikna etmem kolay olmadı. Araba almıştım. Taksitler bitene kadar çalışacağım diye söz verdim. Akşamları beraber çalışıyoruz. Şimdilik sorun yok çok yakın davranıyor ama başka da birşey yok galiba ben kendi kendime gelin güvey oluyorum. Birde işe başladıktan sonra öğrendim muayenehanede kalıyor. Bana sizin semtten ev arıyorum demişti. Dalga geçiyor zannettim. Evden çıkmış kendine bir oda yapmış. Hiç söylemedi ctesi günü sabah geldim bir baktım odada yatıyor. Sabah beraber kahvaltı yaptık. Böyle ne olacak bilmiyorum. Sevgiliymişiz gibi davranıyor. Her dakika onu düşünüyorum. Ciddi arkadaşlık teklif edenler var hiçbirini gözüm görmüyor.

ne güzelll.. inşallah daha da mutlu olursun canım benim.

canım benim senin adına inan ki çok sevindim.inşallah her şey dilediğince gönlünce olur..açıkcası üzülmüştüm acaba yine kötü davranır mı diye fakat yazdıklarını okuyunca sanki eski sevgilinnn boş değilmiş gibi geldi..:)inşallah güzel şeyler olurr ve çok mutlu olursunuz...

Son düzenleme:

şöyle bir okudum da seninkinin adı aşk mı alabildiğine saflık mı.canım benim sen adamı seni terketme zevkinden mahrum etmişsin en başta.hemşire olarak doktorların tanrı kompleksinden habersiz olamazsın herhalde.adama meydan okuyarak ilgisini tekrar üstüne çekmişsin tamam da, senin istediğin oyunlar oynamak mı, açık, anlaşılır, dürüst bir ilişki kurmak mı.
yanında işe başlaman da toyluğundan ve hala ümit etmenden kaynaklanıyor gibi.sen tünelin ucunda ışık görüyorsun belki ama ben pek öyle olduğunu,bu işin bir yere varacağını sanmıyorum.yine de sen temiz yürekli bir kızsın allah seni yanılgılardan korusun canım.

dediklerine harfiyyen katılıyorum ....
yazmaya başlamadan önce sanki, hemşire kuzenim ve asistan doktor arkadaşının hikayesini okuyormuşum gibi geldi çünkü yaşadıklarınız çok benziyor... gerek kuzenimin gerekse kuzenimin arkadaşlarından dolayı bunun gibi hikayelere çok tanık oldum... ne olur yanlış anlama ama seni yanında istiyorsa bu senin iyiliğinden dolayı istemiyor, onun tek bir amacı var o da terkedilen rolünden terkeden rolüne geçmek..
sana diyebileceğim tek bir şey var çok dikkatli ol, ne demek istediğimi umarım anlamışsındır....

Ne sıcak duygular yasadıkların umarım karsılıklıdır ve biran önce bunu iyice anlarsın..
belirsizlik zor ve yorucu..
Güzel haberlerini okumayı diliyorum

Kızlar moralimi çok bozdunuz. Umarım dediğiniz gibi çıkmaz. Onun yanında niye çalışıyorum bende bilmiyorum. Onu yakından tanımak istiyorum. Birde şu var çok merhametli biri. Durumu olmayan birçok hastadan para almıyor. Onu hiç böyle tanımamıştım. Bu kadar kötü biri olamaz diyorum.

Ameliyathanedeki görevin için sevinmiştim uzaklaşacağız için ama şimdi beraber çalışmaya başlamışsınız umarım beklediğin değeri görürsün ama ben sizi daha fazla üzmesinden korkuyorum karşındakine pek değer veren birine benzemiyor sevdiğiniz sevildiğinizkarşılıklı bir ilişki yaşamanız bana nedense zor gibi geldi hakkınızda hayırlısı.

Haklı olabilirsin ama ben bugüne kadar uzman doktorlarla çalışmadım. Altı yıl boyunca sağlık ocağında pratisyen hekimle çalıştım onlarla da kardeş gibiydik. Sanırım saflığım bundan. Ona çok kötü aşık oldum ama asla da yanlış şeyler yapmam

moralinin bozulacağı bir durum yok. sonuçta 17 18 yaşında cahil birisi değilsin. zaaflarına yenik düşüp hata yapmazsın. aynı yerde çalışmak bence onu sinir etmek için daha iyi. anlattığın kadarıyla sana karşı boş olduğunu zannetmiyorum.

Burada size hissettiklerimi açıkca anlatıyorum ama ona bunu hiç belli etmiyorum. Büyük konuşmak istemiyorum ama hata yapmam.

canım benim, benim de kız evlatlarım var.seni de kardeşim yerine koydum inan.erkeklerin çevreye farklı gönül ilişkisi olan insana farklı olabileceğini ileride öğrenirsin.aşk çok güzel,onu doya doya ,kafana bir sürü çetrefil soru doluşmadan yaşamak daha da güzel emin ol.karşındaki insandan emin olabilmek çok önemli.
yanlış bir şeyler yapmam yazmışsın.ama acı çektiren,pişmanlık getiren şeyler sadece fiziki değil ki güzelim.
eğer birlikte bir gelecek görebiliyorsan,sana eş ,çocuklarına baba olacak kadar sağlam bir karakter varsa karşında,duygularını incitmeden seveceğine tüm kalbinle inanıyorsan,bize sana mutluluklar dilemek düşer.allahım yolunuzu açık etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…