Bu forumda ilk mesajim sana kısmet olacak.
Aaah arkadaşım ah, sen belli ki çok tecrübesizsin, erkekleri tanımıyorsun.
Baştan sona tüm sayfalarda yazdıklarını okudum. Olay açık;
bu doktor seni en başından beri çok önemsememiş, zaten 2 gün hiç aramamış, ayrılalım diyorsun ona da tamam diyor...Yani gözünde baştan beri hiç yokmuşsun zaten. Sana şunu söylemek istiyorum, bir erkek bir kıza gerçekten değer verip onda bir gelecek görüyorsa asla çeşitli numaralara girmez, elinden geldiğince kendini beğendirmeye çalışır. Sana bu şekilde davranan adamdan artık hayır gelmezmiş ta başından belliymiş. Şu andaki olaylara gelirsek, ayrılmak istemenin intikamını almaya calisiyor kendince. Sana dönerse emin ol bunu seni terketme zevki için yapacaktır...Fazla şımarmış, çevresindeki diğer hemşirelerden falan da ilgi görüyordur...
Kısacası bu insandan sana asla hayır gelmez. Anlıyorum sevdin bi kere, elektrik aldın bi kere ve bunu unutması zor olucak ama ondan uzaklaşman sana çok iyi gelecek. Kendini bir erkek için asla bu kadar üzme bidaha, çünkü inan değmezler ayrıca seni bile bile üzmek istiyor kız arkadaşına hediye numarası falan, seven erkek bunu yapar mı? Sevmeyen erkeği de sen ne yapacaksın. Daha çok gençsin kimler gelir kimler geçer, onu hatırlamazsın bile emin ol ismini bile unutursun...Yapacağın en güzel şey ne derse desin ne söylerse söylesin aslaa kale almamak, sıradan biriymiş gibi davranmak...
Bugün yeni yerimde işe başladım. Bir süre ameliyatlara izleyici olarak gireceğim yoğun bir yer ama çalışanlar çok sıcak davranıyorlar hem de herşeyi detaylı anlatıyorlar. Beni hemen sohbet ortamına aldılar. Ortam şimdiden hoşuma gitti. Sabah telefonuma günaydın diye mesaj atmış. Bende cevap olarak sadece günaydın dedim. Bugün onun doğum günü ama kutlamadım. Klinikte kesin doğum gününü kutlarlar. İyi ki orada değilim hemşirelerin muhabbetleri çekilir gibi değil.
adamda boş değil sana
inşlh gerçekcidir duyguları
hiç anlaşılmıyor ne yapmak iistedikleri
Ben de ne yaptığımı bir bilsem. Ameliyathane de rahat çalışıyorum. Oraya da sık sık uğruyor benim için mi arkadaşları için mi geliyor bilmiyorum. Yine aynı tavırlar kıskanç hareketleri var. Ne istediğini bir anlasam. öğlene kadar çalışıp muayenesine gidiyordu. Tam gün yasasından dolayı akşam dörde beşe kadar çalışıyor. Memurluktan istifa edecekti. Ailesinden çekindi. Muayeneye akşam beşten sonra gidip akşam dokuza kadar falan çalışıyordu. Yanında çalışan hemşire bu durum yüzünden ayrıldı. Bana benimle çalışır mısın dedi. önce kabul etmedim 4b'li olduğum için kanunen ek iş yapmam yasak. Kimseye söylemeyiz diye ısrar etti. Zaten iyice aşık oldum ona yakın olmak için kabul ettim. Ailemi ikna etmem kolay olmadı. Araba almıştım. Taksitler bitene kadar çalışacağım diye söz verdim. Akşamları beraber çalışıyoruz. Şimdilik sorun yok çok yakın davranıyor ama başka da birşey yok galiba ben kendi kendime gelin güvey oluyorum. Birde işe başladıktan sonra öğrendim muayenehanede kalıyor. Bana sizin semtten ev arıyorum demişti. Dalga geçiyor zannettim. Evden çıkmış kendine bir oda yapmış. Hiç söylemedi ctesi günü sabah geldim bir baktım odada yatıyor. Sabah beraber kahvaltı yaptık. Böyle ne olacak bilmiyorum. Sevgiliymişiz gibi davranıyor. Her dakika onu düşünüyorum. Ciddi arkadaşlık teklif edenler var hiçbirini gözüm görmüyor.
ne güzelll.. inşallah daha da mutlu olursun canım benim.
Ben de ne yaptığımı bir bilsem. Ameliyathane de rahat çalışıyorum. Oraya da sık sık uğruyor benim için mi arkadaşları için mi geliyor bilmiyorum. Yine aynı tavırlar kıskanç hareketleri var. Ne istediğini bir anlasam. öğlene kadar çalışıp muayenesine gidiyordu. Tam gün yasasından dolayı akşam dörde beşe kadar çalışıyor. Memurluktan istifa edecekti. Ailesinden çekindi. Muayeneye akşam beşten sonra gidip akşam dokuza kadar falan çalışıyordu. Yanında çalışan hemşire bu durum yüzünden ayrıldı. Bana benimle çalışır mısın dedi. önce kabul etmedim 4b'li olduğum için kanunen ek iş yapmam yasak. Kimseye söylemeyiz diye ısrar etti. Zaten iyice aşık oldum ona yakın olmak için kabul ettim. Ailemi ikna etmem kolay olmadı. Araba almıştım. Taksitler bitene kadar çalışacağım diye söz verdim. Akşamları beraber çalışıyoruz. Şimdilik sorun yok çok yakın davranıyor ama başka da birşey yok galiba ben kendi kendime gelin güvey oluyorum. Birde işe başladıktan sonra öğrendim muayenehanede kalıyor. Bana sizin semtten ev arıyorum demişti. Dalga geçiyor zannettim. Evden çıkmış kendine bir oda yapmış. Hiç söylemedi ctesi günü sabah geldim bir baktım odada yatıyor. Sabah beraber kahvaltı yaptık. Böyle ne olacak bilmiyorum. Sevgiliymişiz gibi davranıyor. Her dakika onu düşünüyorum. Ciddi arkadaşlık teklif edenler var hiçbirini gözüm görmüyor.
şöyle bir okudum da seninkinin adı aşk mı alabildiğine saflık mı.canım benim sen adamı seni terketme zevkinden mahrum etmişsin en başta.hemşire olarak doktorların tanrı kompleksinden habersiz olamazsın herhalde.adama meydan okuyarak ilgisini tekrar üstüne çekmişsin tamam da, senin istediğin oyunlar oynamak mı, açık, anlaşılır, dürüst bir ilişki kurmak mı.
yanında işe başlaman da toyluğundan ve hala ümit etmenden kaynaklanıyor gibi.sen tünelin ucunda ışık görüyorsun belki ama ben pek öyle olduğunu,bu işin bir yere varacağını sanmıyorum.yine de sen temiz yürekli bir kızsın allah seni yanılgılardan korusun canım.
şöyle bir okudum da seninkinin adı aşk mı alabildiğine saflık mı.canım benim sen adamı seni terketme zevkinden mahrum etmişsin en başta.hemşire olarak doktorların tanrı kompleksinden habersiz olamazsın herhalde.adama meydan okuyarak ilgisini tekrar üstüne çekmişsin tamam da, senin istediğin oyunlar oynamak mı, açık, anlaşılır, dürüst bir ilişki kurmak mı.
yanında işe başlaman da toyluğundan ve hala ümit etmenden kaynaklanıyor gibi.sen tünelin ucunda ışık görüyorsun belki ama ben pek öyle olduğunu,bu işin bir yere varacağını sanmıyorum.yine de sen temiz yürekli bir kızsın allah seni yanılgılardan korusun canım.
moralinin bozulacağı bir durum yok. sonuçta 17 18 yaşında cahil birisi değilsin. zaaflarına yenik düşüp hata yapmazsın. aynı yerde çalışmak bence onu sinir etmek için daha iyi. anlattığın kadarıyla sana karşı boş olduğunu zannetmiyorum.
Haklı olabilirsin ama ben bugüne kadar uzman doktorlarla çalışmadım. Altı yıl boyunca sağlık ocağında pratisyen hekimle çalıştım onlarla da kardeş gibiydik. Sanırım saflığım bundan. Ona çok kötü aşık oldum ama asla da yanlış şeyler yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?