Vanlı bir sevgiliniz varsa..

Kpssye calisirdim. Olmuyorsa iş bulurdum. Ayri eve cikardim. Adama da yol verirdim.

AMA BEN ZATEN ÇALIŞIYORUM. ZAMANSIZLIKTAN YOĞUNLUKTAN DOLAYI KPSS YE ÇOK AĞIRLIK VEREMİYORUM. BİZİM ATAMA PUANLARIMIZ ÇOK YÜKSEK. BENDE DE ARTIK NE TAHAMÜL NEDE SAĞLİM BİR KAFA KALMADI GALİBA..

Bildigim kadariyla Van guzel bir sehir.
Yani tek sorun orda yasamaksa bu engeli asabilirsiniz.
Uzaktan uzaga suren iliskiniz ne derece saglikli once bunu dusunmek gerekiyor.

Babanız vefat etti sanırım, eğer öyleyse annenizi yalnız bırakmak istemiyor olabilirsiniz. İstanbul ve Van Türkiyenin iki ucu resmen.. Bence erkek arkadaşınızı İstanbulda yaşama konusunda ikna etmeye çalışın. İşimiz de istanbuldaymış. O yanınıza gelirse İstanbul gibi biyerde rahatlıkla iş bulabilir ama siz Vanda iş bulamayabilirsiniz. Bunları konuşup ortak bir çözüm bulmaya çalışın. Umarım problemlerinizi halledebilirsiniz.. Sevgiler..

annemi dinlerdim...

Vanlı sevgili ne demek ya o sizden istsnbullu sevgili diye mi bahsediyor?Doğuyu bilmeyen insanlar nasıl bu kadar kolay yorum yapabiliyorlar. Siz doğuyu haber bültenlerinde ve aşiret dizilerinde gördüğünz kadar biliyorsunuz.size bişey söyliyim mi ne haber bültenleri ne de aşiret dizileri gerçeği yansıtıyor. Doğu hiçte korkulacak bi yer değil. Emin olun van diyarbakır Şanlıurfa gibi şehirler Türkiyenin bi çok şehrine göre daha gelişmiş. İnsanlarından da korkmayın çok cana yakın olurlar misafiri çok severler. Tabiki kötüsüde vardır ama nerenin kötüsü yokki? istanbulda hep iyi insanlar mı yaşıyor sanki. Bence siz erkek arkadaşınızı seviyorsanız bi şans verin. Alın annenizi gidin Van'a sevgilinizin ailesiyle tanışın,Van'ı gezin nerde yaşıyacağınızı görün öyle karar verin sizin için daha sağlıklı olur bence

Son düzenleme:
Aslen doğuluyum batıda büyüdüm, Diyarbakıra evlenip gittim.. Doğulu olmama rağmen kültür farkından çıldırdım ve boşandım.... anneni dinle....

Kültür farkından vanlı sevgiliden ayrılırdım ben
Yahu ben zonguldaklıyım sevgilim Diyarbakırlı.hiçte söylediğiniz gibi kültür farkı filan yaşamadık. Aksine kültür zenginliği diyorum buna ben. Öyle güzel adetleri varki çok eğlenceli. Annem erkek arkadaşıma bayılır mesela çok sever onu. Ben anlamıyorum ya biz ne zaman doğu batı diye kutuplaştık böyle gerçekten aklım almıyo. Bi de şeyi çok merak ediyorum arkadaş istsnbullu ya acaba aşık olduğu kişi karadenizli biri olsaydı yine kültür farkı var ayrıl dermiydiniz ?

Yureginize saglik.insallah hep mutlu cok cok mutlu olursunuz hemsehrimle.

Kultur farki mihabbeti gecmis ama ben olsam annemin onayini almadan asla ve asla evlenmem
Vanli olabilir ama ben vanda yasayamam mesela bir buyuk sehire gelmesi sarttir benim icin

Tabiki kişinin kendi kararıdır herkes sosyal yaşantısına uyumlu bir eş ister ama ben en çok hanım efendinin konusunda değindiği kelimelere takıldım. Mesela kim çocuğunu vana gelin vermek isterki benzeri şeyler söylemiş. Gerçekten ilginç.

SiZinki güzel bi örnekmiş dengeleri kurmuşsunuz ne hoş. Bu tepki neden acaba buda benim düşüncem?? Karadenizli olsa ayrıl demezdim, burda örneklerini okuyoruz öyle değilmi dahası doğuda kadına verilen değeri göz önüne alınca bu fikirde olmam bence çok normal. Dediğiniz dengeyi kurmak çok kolay bişeymiş gibi konuşmuşsunuz fakat öyle değil. Aile ve kafa yapısı çok önemli doğu ve batıdan ziyade.

Aynısını yaşadım Mardinli sevgilim vardı ulan çok sevmiştim be 3 yıl beraberlik sonrası o gelir sen gidersin o gelir sen gidersin birde Doğulu olunca siyasi görüşler aile görüşleri farklı olunca sonuç olarak ben başkasıylayım ...

Tepkim şundan dolayı doğuyu ömründe bi kez olsun görmemiş doğuyla ilgili herhangi bilgisi olmayan insanların sadece kulaktan dolma laflarla yorum yapması. Doğuda kadına önem veriliyor hanımefendi. Doğudaki insanlar batıdaki insanlara göre eğitime daha çok önem veriyorlar şartlara rağmen. Bence doğuyu görmeden gerçek anlamda öğrenmeden yorum yapmak çok yanlış. Neyse ben ne Söylesemde boş gibi umarım bi gün bnm gördüğüm güzellikleri sizde görebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…