var mi ayni durumda olan çok çok üzgünüm...

Bende bebeğimi kucağıma alıp asansörle aşağı inip ablasını servise teslim ediyorum
Kapıda güvenliği görüyorum sadece
Hee birde inerken pek kimse görmüyoruz ama çıkarken asansöre birileri biniyor seviniyorum
26. kata basarken bakıyorum onlar kaça basmış diye yakın katsa iki laf atıyorum
Çok ekşın hayat bana çok şükür

Bosanan ve yalniz yaaayan 2 arkadasim var.
Hayatlarinda da su an erkek yok

Valla o kadar mutlular ki anlatamam sana.

Sen neden bu kadar depresyona girdin anlamadim

Kocani mi ozluyorsun?
Aksi halde mutlu olman lazim su an.

Isin gucun paran varsa neyi dert ediyorsun anlamadim.

bizi tencerelerle aldatma

kk reklamlar sunar

konu sahibi kk memleket bulusmaları da var aklınızda olsun, o forumlarda takılırsanız belki sehrinizde de bir seyler yapılıyordur.

onun dışında kitap kulübümüz var kk olarak, ben üyesi değilim çünkü çok aktifler, hızlarına yetişilmiyor :)

zayıflama takımlarımız da canavar gibi

kk remlamlar sundu

Yanındaki de omzuna bir yük bindiriyorsa hafifletmek yerine? Hayat hiç de güzel olmuyor.
Hayırlısı her şeyin,

peki yalniz hissediyormusunuz?

Evet hem de çok. Evliyim, çocuğum var ve yalnız hissediyorum. Çünkü evli olmak ne yazık ki yalnız hissetmeye engel olmuyor. Hatta evli olup yalnız olmak daha da yıpratıyor insanı. Zira bu durumda bir umut, bir beklenti var. İçeride duruyor adam, ulaşabileceğim yakınlıkta ancak benim içten içe çürüdüğümden haberi yok mesela. Söylesem ne değişir? "yeaa çok takıyorsun her şeyi boşver" diyerek dünyanın en itici teselli cümlesini sarf edip yalnızlığıma ortak olur.

Bu söylediklerimi evli olup sürekli evlilikten şikayet eden kadın güruhundan biri işte! Diye karşılamayın. En nihayetinde siz de geçtiniz evlilik yolundan. Çok mu mutluydunuz? O zaman da yalnız hissetmiş olmalısın ki ayrılmışsınız. Elbette kişilerin mutlu, ruhlarının tatmin olduğu evlilik güzeldir. Yalnızlığa kıyasla daha güzeldir. Ancak aynı evde iki kişinin yalnızlık çekmesinden ise, tek kişilik yalnızlık çok daha güzeldir.

hannoverdeyim sen de mi almanyadasin?
Evet bende Almanya’dayım.Ama epey uzağız.İşimi ailemi bırakıp geldim buraya ve eşimden başka kimsem Yok burda.İnsanın hayatında Ne yoksa onun eksikliğiyle mutsuz oluyor ben bunu anladım.İşim varken yalnızdım ve sizin gibi düşünüyordum hayatımda güvenebileceğim biri olsun,yuvam olsun...Şimdi yuvam var anlayışlı beni mutlu etmek için uğraşan bir eşim var ama yine mutsuzum.Kendimi işe yaramaz hissediyorum 5 ay oldu geleli dil konusunda geliştiremedim kendimi,çalışmak istiyorum ama dil olmadan birşey yapamıyorum,özgüvenin kırıldı kısacası.

26. Kat mı? Şok oldum, nasıl yani 26. Katta mi oturuyorsunuz? Ben 3. Katta aşağı bakarken korkuyorum :)

evliligim son iki üc yili hergün annemi arayip saatlerce konusuyorum anne duvarlar üstüme geliyor ben cok yalniz hissediyorum diye evet hayatimda esim vardi ama dediginiz gibi yalnizliktan ölüyordum. Ama su an resmen kompleks yapiyorum yaninda erkek olan kadinlari inceliyorum benim neyim eksik diyorum galiba özgüvenimi yitirdim;(

Ben de varım :)ki ben boşanma sürecini bile kimseye söylemedim kendimi kaleme kapattım :) kucağımda horul horul uyuyan tüylü kızımdan başka kimse Yok :) Düşünüyorum da o varken de yalnızdım sadece arada karnım acıktı diye bir ses yankılanıyordu evin içinde ,ya da koltuğa uzanıp uyuyan biri vardı farklılık olarak.Başlarda yastıklarla o boşluğu doldurdum Şimdi de yavaş yavaş kendimle mutlu olduğum günleri hatırlamaya çalışıyorum .İnş.en kısa zamanda çıkarız kabuğumuzdan :)

Ben de camdan eltime "aaa sen de mi nevresim yıkadın ne güzel ben de yıkadım" diyerek dünyanın en saçma soysalleşmeye giriş cümlesini kuruyorum. Ne güzel hayatlar Allahım çok şükür.

Ben de camdan eltime "aaa sen de mi nevresim yıkadın ne güzel ben de yıkadım" diyerek dünyanın en saçma soysalleşmeye giriş cümlesini kuruyorum. Ne güzel hayatlar Allahım çok şükür.
Ay iyiki eltim yok desene
O değilde kış geldi ya
Ben iyice darlandım
En azından anama gidiyordum
İki haftadır evdeyim huni takıp gezesim var
Ev kadınlığı zor zanaatmış

Ayy Netflix ve atıştırmalık birşeyler çek battaniyeyi bu buhranlı günlerini dizi- film falan izleyerek geçir. Herşey geçer sen kendini yalnızım diye dibe çekme yeter. Hepimiz yalniziz
cektim bile;( mahvettim bugün kendimi. Gecer mi gercekten? Sizler yaziyorsunuz iyi geliyor kimse yazmayinca yine yalniz hissediyorum noldu bana bilmiyorum, telefonda bir arkadasimi ariyorum o kapatinca hemen digerini yalniz kalmamak icin;(

Duyanda 50 yaşına geldin sanar
Gençsin daha yahu
Silkelen bir kendine gel

Ertelediğin bir hobiniz, yapmak istediğiniz bir şeyler yok mu? Çiftli bir dans kursuna gitmek güzel olabilir. Düşünmez misiniz eğer gitmiyorsanız?

İnternetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Tinder olabilir mesela. Tinderda tanışıp evlenenler, sevgili olanlar, arkadaş olanlar var.

Tinder kullanmıyorum ama instagram, Twitterda yürüyüp, tanışıp, buluştuğum güzel flörtlerim oldu.

cektim bile;( mahvettim bugün kendimi. Gecer mi gercekten? Sizler yaziyorsunuz iyi geliyor kimse yazmayinca yine yalniz hissediyorum noldu bana bilmiyorum, telefonda bir arkadasimi ariyorum o kapatinca hemen digerini yalniz kalmamak icin;(

Daha çok gençsiniz, böyle yapmayın. Şu an duygusalsınız galiba, ondan kendinizi kötü durumda görüyorsunuz. Bu mutsuzluğu üzerinizden atın, atmazsanız belki güzel anları kaçıracaksınız. şu an kendinizi ileri bir tarihte mutluyken hayal edin. Zamanımı nasıl da üzülerek boşa harcamışım dersiniz.

Ayrıca üzüntü,melankoli cilltte kırışıklık artırıyormuş diyolla. Bunun için bile mutlu olmaya değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…