- Konu Sahibi melankolik_24
-
Ay geçmiş Doğum günün kutlu olsun bacım50 yaşta ne varmış kızgayet de güzel bir yaş
(daha dün 50 oldum da sen de üstüne yazınca)
tek basima nereye gidebilirim ki? nasil sosyallesebilirim? bugün bir yoga grubuna katildim yoga bittikten sonra herkes dagildi. Oraya bile esli gelmisler zatenNeden aksamlari gezip tozmuyorsunuz ? Sosyallesmeden soyledikleriniz pek mumkun degil
üniversite okuyorum burda. Herkes derse giriyor ve sonra cikip gidiyor. Kisisel bakim iyi bir fikir. Ailem burda degil türkiyede zaten onlar burda olsa bu kadar yalniz hissetmem sanirimOkul ve iş var mı ?
Biraz daha aktif olun o ortamlarda.
Kafanızı Dağıtmaya çalışın. Mesela spor salonu bir dil kursu dans kursu vs gibi aktivitelere katılabilirsiniz hafta sonu.
Yapmadıysanız yüksek lisans yapın. Oralarda da çalışan kişiler geliyor genelde.
Yogaya gidebilirsiniz vücudunuzu dinlendirir.
Haftada bir masaja ve kişisel Bakım için güzellik salınları olabilir. Insan kendini iyi hissediyor çünkü.
Bunun dışında kitap okuyun. Tek başınıza yapamazsanız alın annenizi onunla biryerlere gidin. Sinema tiyatro hafta sonu gezisi olabilir.
Belki Karşınıza da yeni kişiler çıkar böylelikle.
sen su an almanyada mi yasiyorsun ? evlendin mi ya da kafana göre birini bulabildin mi?Valla panpa Hannover küçük bir şehir bildiğim kadarıyla. Sana tavsiyem Aachen, Stuttgart, Ingolstadt, Münih gibi erkek/kadın oranı aşırı yüksek yerlere yönelmen. Bir kadına 10 erkek düşüyor, net. Tinder indirceksen de şehri bunlara ayarla derimİmkanın varsa bunlardan birine taşın ya da gezmeye git derim. Aachen'a 3 günlüğüne iş gezisine gittim aynı araştırma grubundan öğrenci, master öğrencisi, doktora, hoca aynı günde yazıldı Nasıl bir yerse dişi sinek yok
sen evlimisin ya da var mi hayatinda biri yalniz kalabiliyor musun?
Nereye kızValla panpa C şıkkı hiçbiri o yüzden taşınıp gidiyorum elveda bayık Almanya ve Almanlar
Pekçok ülkeye gittim hayatımda böyle insanlar görmedim, bu insanlar nasıl diyeyim mal mı, soğuk mu, garip mi....yaklaşması imkansız. Bir de hayat aşırı sıkıcı hiçbir enerji, aura yok. Şöyle sohbet edelim, bir kahve içelim demek imkansız yani burda öyle bir şey yok.
Almancılar dönüp gelicem burda para var ama hayat yok diyorlar ya, burdakiler de gelme gelme yazıyorGerçekten para var ama hayat yok havada sıkıcılık var. Ben bavulumu topladım gidyrm vallahi kalanlara Allahtan sabır diliyorum
sen su an almanyada mi yasiyorsun ? evlendin mi ya da kafana göre birini bulabildin mi?
Nereye kız
Eski eşiniz de TR de mi ?üniversite okuyorum burda. Herkes derse giriyor ve sonra cikip gidiyor. Kisisel bakim iyi bir fikir. Ailem burda degil türkiyede zaten onlar burda olsa bu kadar yalniz hissetmem sanirim
tek basima nereye gidebilirim ki? nasil sosyallesebilirim? bugün bir yoga grubuna katildim yoga bittikten sonra herkes dagildi. Oraya bile esli gelmisler zaten
ilerde ne olur bilemem ama egitimimi burda tamamlamak istiyorum cok emek verdim. Düzenimi burda kurmak istiyorum ama olmuyor iste bir türlü, cok cok güclü olmak gerekiyor her sey yoluna girene kadar ama ben su an yildigim bir dönemdeyimAcaba geri mi dönseniz
Aileden de kimse yoksa ne tutuyor ki sizi orda
Eğitim iş burda da olur
Eski esimde burda almanyada onla evlenip buraya geldim zaten hayatimin onun üzerine buraya kurdum sonra birbasima kaldim iste burda.. O da hep bunu kullaniyordu zaten evliligimiz boyunca benim gidecek yerim olmayisini kimseyi tanimayisimi ekonomik özgürlügümün olmayisini..o yüzden hep ezdi beni.Eski eşiniz de TR de mi ?
Part time çalışabilirsiniz.
Bu sizi sosyalleştirir.
Hadi ama yapma böyle kendine gel bak bende boşandım gerzek ex koca yüzünden işimi de kaybettim ama daha da hırslandım kendime 5 bakıyorsam 10 bakmaya başladım neden mi?o benim dünyaya geliş sebebim değil ki bitişim olsun yeni bir doğuş gibi gördüm hayatı kendime daha çok zamanım kaldı hep hayal ettiğim iş için eğitim aldım şimdi onu yapıyorum arkadaşlarımla daha kaliteli vakit geçiriyorum çünkü hesap vereceğim kimse yok hayat bana ait sadece istediğim yemeği yapıp istediğim filmi izliyorum yanlızlık kaliteli değerlenirse paha biçilmez bir lüks tabii merak ta ediyorum aslında acaba bende bir gün birilerine birşey hissedebilir miyim diye sonrada amannn seatlla bak keyfine erkekler başa dert diyip yatağımda bacağımı pergel yaparak uyuyorumBen kendimide saldim depresyondan dolayi sac makyaj sifir geziyorum zayifladimda problemlermlerden dolayi belki cekiciligimi yitirdim kendime gelmem lazim ama resmen hic halim yok
Hadi ama yapma böyle kendine gel bak bende boşandım gerzek ex koca yüzünden işimi de kaybettim ama daha da hırslandım kendime 5 bakıyorsam 10 bakmaya başladım neden mi?o benim dünyaya geliş sebebim değil ki bitişim olsun yeni bir doğuş gibi gördüm hayatı kendime daha çok zamanım kaldı hep hayal ettiğim iş için eğitim aldım şimdi onu yapıyorum arkadaşlarımla daha kaliteli vakit geçiriyorum çünkü hesap vereceğim kimse yok hayat bana ait sadece istediğim yemeği yapıp istediğim filmi izliyorum yanlızlık kaliteli değerlenirse paha biçilmez bir lüks tabii merak ta ediyorum aslında acaba bende bir gün birilerine birşey hissedebilir miyim diye sonrada amannn seatlla bak keyfine erkekler başa dert diyip yatağımda bacağımı pergel yaparak uyuyorum
Ben oldum bile :) hatta bundan beş yıl önce işten çıkıp, arkadaşlarla kahve içip oradan akşam sanat kursuna giden, uyumadan önce de mutlaka bir şeyler üreten ben miydim diye düşünüyorum şu an :) şimdi de tencereleri cifle ovalıyor, sosyalleşmek için oğlanı kreşe bırakıyorum. Okula bırakıp geri alırken iki insan yüzü görüyorum şükür.
Ne zaman evlendiniz ?Eski esimde burda almanyada onla evlenip buraya geldim zaten hayatimin onun üzerine buraya kurdum sonra birbasima kaldim iste burda.. O da hep bunu kullaniyordu zaten evliligimiz boyunca benim gidecek yerim olmayisini kimseyi tanimayisimi ekonomik özgürlügümün olmayisini..o yüzden hep ezdi beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?