Var mı böyle hisseden?

Topitikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
1.223
1.449
53
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri sanki dünya üzerime geliyor gibi yük altında hissediyorum kendimi eşim benden daha heyecanlı Dr. Um güzel günlerin tadını cıkar diyor onu bile doğumdan sonra herşey cok kötü olacak o yuzden bu gunleri bile arayacağım gibi anlıyorum nasıl bir ruh halidir bu

Bencede canım doktorunu dinle tadını çıkar. Bu demek değil ki doğumdan sonra herşey çok kötğ olucak dahada güzel olucak bebeğinle ama hamilelik bi kadının yaşayacağı en güzel süreç. Benim 4 buçuk yaşında bi oğlum var ve şimdi 5+5 haftalık hamileyim hiç böle kaygılar yaşamıyorum ki düşün bi tane var ve 2. Ye nasıl yetcem vs düşünmüyorum allah kolaylığını verir sanada hiç kendini sıkma

Daha güzel olacağına inanmak istiyorum ama daha zor olacak gibi hissediyorum inşallah dediğiniz gibi olur teşekkürler

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri sanki dünya üzerime geliyor gibi yük altında hissediyorum kendimi eşim benden daha heyecanlı Dr. Um güzel günlerin tadını cıkar diyor onu bile doğumdan sonra herşey cok kötü olacak o yuzden bu gunleri bile arayacağım gibi anlıyorum nasıl bir ruh halidir bu
inan herşey çok güzel olacak. öyle olmasa insanlar ikinci, üçüncü çocuğu yapar mı? onun bir gülüşü, o mis gibi kokusu bile dünyalara değer ve size herşeyi unutturur. bebeğiniz stresten etkilenir. ilk hamileliğimde iş stresi yüzünden beşinci ayda düşük tehlikesi geçirdim. lütfen pozitif düşünün, bebeğinizin güzel yüzünü hayal edin. ibebeğiniz sağlıklı oldukça uykusuzluk, yorgunluk sizi etkilemiyecek yeter ki hep pozitif olun. ikinci bebeğim doğduğunda iki hafta yoğun bakımda kaldı. geçen hafta ameliyat oldu tam iyileşti bu defa havale geçirdi tekrar hastanede yattık. bebeğim sağlıklı olsun da yaptığı huysuzluğuna, uykusuzluğa dayanırım. inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. bebeğiniz doğduğunda sanki eviniz aydınlanıcak, ayrı bir atmosfer olacak.

inan herşey çok güzel olacak. öyle olmasa insanlar ikinci, üçüncü çocuğu yapar mı? onun bir gülüşü, o mis gibi kokusu bile dünyalara değer ve size herşeyi unutturur. bebeğiniz stresten etkilenir. ilk hamileliğimde iş stresi yüzünden beşinci ayda düşük tehlikesi geçirdim. lütfen pozitif düşünün, bebeğinizin güzel yüzünü hayal edin. ibebeğiniz sağlıklı oldukça uykusuzluk, yorgunluk sizi etkilemiyecek yeter ki hep pozitif olun. ikinci bebeğim doğduğunda iki hafta yoğun bakımda kaldı. geçen hafta ameliyat oldu tam iyileşti bu defa havale geçirdi tekrar hastanede yattık. bebeğim sağlıklı olsun da yaptığı huysuzluğuna, uykusuzluğa dayanırım. inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. bebeğiniz doğduğunda sanki eviniz aydınlanıcak, ayrı bir atmosfer olacak.
Allah yar ve yardımcınız olsun umarım herşey cok cabuk duzelir.. cok teşekkür ederim rahatlatıyorsunuz kendimi sakinleştirmeye calışıyorum herkes birden cok cocuk yapıyor oyle olsa kimsenin cok cocugu olmazdı vs die ama işte direk birilerinden duymak gibi olmuyor tekrar teskkürler

Ben de diyorum ben nasıl bebege bakacam ben bebek bakmasından anlamam Tutmayi vile beceremem diye... Ama 15 yaşında anne olanlari düşünüyor onlar yaptiysa bu bit içgüdüdur diyor ve yaparım diye kendime telkinlerde bulunuyorum. :KK45:

Evet hayatın değişecek ama anne olacaksın herşeyin ona bağlı olacak ama kokusu bütün dertlerini unutturacak. Bence kötü düşünme iyi düşün iyi olsun. Ben diyorum oğlum akıllı olacak annesini çok uzmeyecek iyi düşünmeye çalışıyorum işte hayal bile ediyorum. Sen de dene iyi geliyorHoppa

işim gereği öyle genç annelere ben danışmanlık yapıyorum zaten ama biz ve eşlerimiz inanın coğu zaman onlar gibi değil yani o bakım tabiki iç güdüsel ama bir cocugun o bakımdan cok fazlasına ihtiyacı var ve bizlerinde... :) :(

Back
X