Var mı mutlu olan :( ?

7 yıllık sevgililik döneminde sonra evlendim ne cicim ayı ne başka bir şey görmedim ben cünkü aynı sekilde devam ettik cok zorluklarımız oldu genelde benim hayatımla alakalı ama şükürler olsun böyle bir eşe sahibim varlığına her gün şükür ediyorum :) bak yine cok sevesim geldi

Evlilikte mutsuz olmanız için illa aldatma, şiddet ya da ilgisizlik yaşamanız gerekmiyor.
Ortak alan bulamama, her şeye burnunu sokan çevre, hayattan beklenti farklılığı ve hatta en önemlisi aynı dili konuşamamak da büyük bir mutsuzluktur.
Dışarıdan maddi, manevi ya da çevresel hiçbir sorunu olmayan çiftler mutlu görünseler de, hayatlarında iyiler mi sormak gerek.
Eskiden bu kafada değildim ama aşktan öte, en iyi arkadaş olmak gerekiyormuş o adamla.
Kriteriniz bu yönde olsun derim nacizane.

Annemle babam aşık olup evlenmişler hala çok mutlular.Ablam aynı şekilde evli ve çok mutlu.Benim hayatımdaki örnekler genelde mutlu ama burası bdv elbette mutsuzlar cogunlukta :) Evliliğinde mutlu olmak istiyorsan diğer insanlara,hayvanlara merhametli bir insan seç aradığın o olunca mutsuz olmuyorsun.Bekarım ama daha önceki ilişkilerimde hep merhamete dikkat ettim.Evlenmedik ama ihanet,şiddet vs kırıcı bir şey yaşamadım.Hala iyi şeyler düşünebiliyorum.Yine öyle biriyle evlenirim çok da mutlu olurum diye umuyorum :)

Evliyim Allahıma bin şükür mutluyum da başıma şükür o tarz bişey de gelmedi önemli olan doğru insanı seçmen canım Allah gönlüne göre versin inşallah herkes aldatcak diye bişey yok korkma

4 yıllık evliyim şükürler olsun bir problem yok. Tavsiyem karşındakini iyi tanı ve konuştuğunda uzlaşabileciğin birini bul gerisi geliyor zaten. Ama tabi ki hiçbir şeyin garantisi yok. Hayırlısı olsun

6 yilin sonunda evlendik ve ben cok mutluyum canim. Bekarlarada kesinlikle evliligi tavsiye ediyorum. Karakterli bir insan ne kadar degisebilir. Hic degismedi neyse o . degistigi konular da hep iyi anlamda oldu. Misal koruyup kollardi. Daha da artti. Daha cok sahiplendi. Ne kavgamiz vardr ne gurultumuz. Arada tartışmıyormuyuz tabiki. Ama buyumuyor. Ne o bana dayanabilir ne ben ona barisirz hemen. Simdide bebegimizi bekliyoruz. Ben bu hayati dualarima borcluyum. 16 yasmdan beri ettigim dua. Allahm senin yolunda olan namaznda bir es ile yuvami kuraym derdm hep. Sukur.kabl oldu.duam. bol dua et :)

eger sevgisine inandiginiz gozunuzun icine bakan bir adam bulursaniz uzatmadan evlenin.

Dogru kisi ile evlilik yaparsaniz en cirkin paspal zamaninizda bile size bir prenses gibi hissettirecektir...

Evlilik kesinlikle cok guzel!allah herkese mutlu evlilik nasip etsin

Baba evi gibi olmaz tabiki sorumluluğunuz artıyor. Tartışmalar oluyor mutsuzluklar oluyor ama bunlar hayatın içinde de var. Önemli olan mutlu günlerin mıtsuz günlerden fazla olması

Evli değilim mutlu değilim bu foruma sürekli bi olayla konu açmaya giriyorum az once actim gene bi tane. ama hayat için mücadele veriyorum evlenip mutlu olacağıma inanıyorum böyle düşünmekle ömür geçmez.

Evliyim ama sadece eşimle mutluluk var. Farklı ülkelerde yaşamamıza rağmen kv, kp, hele ki görümcem ilaç gibi maşallah. Tam intiharlık ilaç!

slm banada evlen görürsün derlerdi ve onu diyenlerin evlilikleri kötü ben çok mutluyum huzurluyum asıl hayatim şimdi başladı diyorum evlilik cokkkkk güzel bişey heleki sevdigin biri ile bence hayat çok kısa mutluluk herkesin hakkı karşımdaki kişi ile olacagina inaniyorsan ve gerçekten yuva kurmak istiyorsan evlilik çok gzel benim yuvam esim çok şükür rabbim sanada nasip etsin öyle diyenlere kulak asma bence herkes mutlu olsun

Evlendim ayrıldım. Hemde beni kör kütük seven aşık olan adamla. Herkes bilirdi sevgisini. Ama gel gör ki ana kuzusuydu. Ailesi evlendikten sonra öyle değişti ki sanki beni seven sayan o insanlar gitti yerlerine canavar geldi. İyi gorunduler ama tek oğlan olunca da paylasamadilar. Ailesi ve 3. Şahıslar aklına girdi ne yaptı ettiler yürümedi. Anasının etkisinden çıkamayan bır erkek oluncada en sonunda vazgeçtim ve bitti. Sevdi mi beni sevdiydi güya. Ama niye şimdi yok ? Demek ki sevmemis. B8tti ve inan çok mutluyum çok zor günler atlattım ve hala da suna inanıyorum elbet birgün çok mutlu olacağız. .. inşa sende çok mutlu olursun kardes :)

Ben çok mutluyum beni aldatmayacağına emin olduğum beni başının üstünde taşıyan melek kalpli bi adamla evlenicem. Ama asla aldatılmam demem. Aldatılacağımı düşündüğümden değil, büyük konuşmamak adına. Büyük konuştuğun başına geliyo ertesi gün nasıl işse.

Evlilik kadar boşanmayı da hayatın içinde normal olay olarak görürsen korkuların geçer. Aldatılırsam, değişirse, döverse bo-şa-nı-rım. Bu kadar. O gücü o gururu kendinde bul hiçbişey zor değil.

Sıkıntılarımız tabii ki var ama mutluyum.
Cunku bekarken de mutluydum. Evlilikten cok beklentiniz olursa mutsuz olursunuz. Ben sadece her gece sevdigim adamla uyumayi her sabah ilk onu gormeyi hayal ettim ve evlendim. Mutlulugu evlilige baglamayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…