- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
-
4 yıllık evliyim şükürler olsun bir problem yok. Tavsiyem karşındakini iyi tanı ve konuştuğunda uzlaşabileciğin birini bul gerisi geliyor zaten. Ama tabi ki hiçbir şeyin garantisi yok. Hayırlısı olsunNasıl anlatsam bilmiyorum hayattan çok umutsuzum sürekli ileriye dönük kötü düşüncelerim oluyorBirini seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum ama okuduklarım gördüklerim çevremde yaşanılanlar..sanki herkes evlenince aldatılıyor o melek gibi adamlar canava dönüşüyor. Çok korkuyorum Kimseye güvenemiyorum yok mu evlenip mutlu olan
6 yilin sonunda evlendik ve ben cok mutluyum canim. Bekarlarada kesinlikle evliligi tavsiye ediyorum. Karakterli bir insan ne kadar degisebilir. Hic degismedi neyse o . degistigi konular da hep iyi anlamda oldu. Misal koruyup kollardi. Daha da artti. Daha cok sahiplendi. Ne kavgamiz vardr ne gurultumuz. Arada tartışmıyormuyuz tabiki. Ama buyumuyor. Ne o bana dayanabilir ne ben ona barisirz hemen. Simdide bebegimizi bekliyoruz. Ben bu hayati dualarima borcluyum. 16 yasmdan beri ettigim dua. Allahm senin yolunda olan namaznda bir es ile yuvami kuraym derdm hep. Sukur.kabl oldu.duam. bol dua et :)Nasıl anlatsam bilmiyorum hayattan çok umutsuzum sürekli ileriye dönük kötü düşüncelerim oluyorBirini seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum ama okuduklarım gördüklerim çevremde yaşanılanlar..sanki herkes evlenince aldatılıyor o melek gibi adamlar canava dönüşüyor. Çok korkuyorum Kimseye güvenemiyorum yok mu evlenip mutlu olan
slm banada evlen görürsün derlerdi ve onu diyenlerin evlilikleri kötü ben çok mutluyum huzurluyum asıl hayatim şimdi başladı diyorum evlilik cokkkkk güzel bişey heleki sevdigin biri ile bence hayat çok kısa mutluluk herkesin hakkı karşımdaki kişi ile olacagina inaniyorsan ve gerçekten yuva kurmak istiyorsan evlilik çok gzel benim yuvam esim çok şükür rabbim sanada nasip etsin öyle diyenlere kulak asma bence herkes mutlu olsunNasıl anlatsam bilmiyorum hayattan çok umutsuzum sürekli ileriye dönük kötü düşüncelerim oluyorBirini seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum ama okuduklarım gördüklerim çevremde yaşanılanlar..sanki herkes evlenince aldatılıyor o melek gibi adamlar canava dönüşüyor. Çok korkuyorum Kimseye güvenemiyorum yok mu evlenip mutlu olan
Nasıl anlatsam bilmiyorum hayattan çok umutsuzum sürekli ileriye dönük kötü düşüncelerim oluyorBirini seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum ama okuduklarım gördüklerim çevremde yaşanılanlar..sanki herkes evlenince aldatılıyor o melek gibi adamlar canava dönüşüyor. Çok korkuyorum Kimseye güvenemiyorum yok mu evlenip mutlu olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?