- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
-
Nasıl anlatsam bilmiyorum hayattan çok umutsuzum sürekli ileriye dönük kötü düşüncelerim oluyorBirini seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum ama okuduklarım gördüklerim çevremde yaşanılanlar..sanki herkes evlenince aldatılıyor o melek gibi adamlar canava dönüşüyor. Çok korkuyorum Kimseye güvenemiyorum yok mu evlenip mutlu olan
nazar değer diye korkuyorum söylemeye ama ben mutluyum yani eşimle biz mutluyuzNasıl anlatsam bilmiyorum hayattan çok umutsuzum sürekli ileriye dönük kötü düşüncelerim oluyorBirini seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum ama okuduklarım gördüklerim çevremde yaşanılanlar..sanki herkes evlenince aldatılıyor o melek gibi adamlar canava dönüşüyor. Çok korkuyorum Kimseye güvenemiyorum yok mu evlenip mutlu olan
Nasıl anlatsam bilmiyorum hayattan çok umutsuzum sürekli ileriye dönük kötü düşüncelerim oluyorBirini seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum ama okuduklarım gördüklerim çevremde yaşanılanlar..sanki herkes evlenince aldatılıyor o melek gibi adamlar canava dönüşüyor. Çok korkuyorum Kimseye güvenemiyorum yok mu evlenip mutlu olan
Melek gibi gözüküp canavarlaştıları doğrudur,herşey köprüyü geçene kadar
Neden bu kadar mutluluk odaklı hayatlarınız var ki? Mutluluk anlık bir şeydir. Ben çok huzurluyum hem de bazılarına göre evde kalmış kategorisinde olmama rağmen Hayatta başınıza her şey gelebilir. Önceliğinizi belirlerseniz başkalarının yaptıklarından daha az etkilenirsiniz. Huzuru arayın bence. Onun da nerde olduğunu çok iyi biliyoruzNasıl anlatsam bilmiyorum hayattan çok umutsuzum sürekli ileriye dönük kötü düşüncelerim oluyorBirini seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum ama okuduklarım gördüklerim çevremde yaşanılanlar..sanki herkes evlenince aldatılıyor o melek gibi adamlar canava dönüşüyor. Çok korkuyorum Kimseye güvenemiyorum yok mu evlenip mutlu olan
Var cnm ben.ama bu hayatta hersey olur herseyi kafaya takarsan mutlu olamazsin...evlilik hayatinda hepsi olur.ama unutma iplar kadinin elindeNasıl anlatsam bilmiyorum hayattan çok umutsuzum sürekli ileriye dönük kötü düşüncelerim oluyorBirini seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum ama okuduklarım gördüklerim çevremde yaşanılanlar..sanki herkes evlenince aldatılıyor o melek gibi adamlar canava dönüşüyor. Çok korkuyorum Kimseye güvenemiyorum yok mu evlenip mutlu olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?