Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sanırım bugün herkes yoğun benim gündüz menü hallettiğim için menümü yaza bilirim kahvaltı saat 08.00 : haşlamış taze barbunya salatası içinde maydonoz ,semizotu,dereotu limon ve zeytin vardı ,yanında çiğ fıstık, leptinin 5 saat öğlen saat 13.00: çiğ fıstık ,sade Türk kahvesi gün boyunca şekersiz çay 2.5 litre su geceye kadar 4 lt tamamlanır 7 saat leptinin akşam saat 20,00: kuru fasulye ,dünden kalma fırında karnıyarık,salata @puantiyeli_kelebek

Dene canım yanlız patlıcanları közle içine kavurmayı koy direk fırına at 35 dk süper oluyoroh bugün yine yiyeceğim yanında kuru fasulye ablam Sağolsun
Ohh çok iyiymiş. Beni iş yerinden çağırdılar gelir ayak lahmacun hazırlayıp fırına verdim beş gibi alcam bugün bu saate kadar bişi yiyemedim canım istemedi sonrada çağırdıklarından aç kaldım şuan çok açım

Dene canım yanlız patlıcanları közle içine kavurmayı koy direk fırına at 35 dk süper oluyoroh bugün yine yiyeceğim yanında kuru fasulye ablam Sağolsun
Ohh çok iyiymiş. Beni iş yerinden çağırdılar gelir ayak lahmacun hazırlayıp fırına verdim beş gibi alcam bugün bu saate kadar bişi yiyemedim canım istemedi sonrada çağırdıklarından aç kaldım şuan çok açım

Hadi ya aç kalmayı hiç sevmem neyse akşama yemeğin hazırmış en güzel yemek ve sağlıklı afiyet olsun

Semizotuna bayılırım menun yine cok guzel agiyet olsun canım

Bende bildirim yapıp etiketlemistim benimde çok kalbim kırıldı bende artık başka yer bulurum olmazsa herkese basarilar diliyorum kendinize iyi bakin

P PammukPrensess Canım yer sofrasında mi yiyorsunuz bende çok severim yer sofrasını oturdum mu doymak bilmiyorum ya afiyet olsun
Ya valla kafamıza göre değişiyor benim eşim ve çocuklarda çok sever yer sofrasını bazen masada bazen yerde takılıyoruz ben aslında çok sevmem zor geliyor kurmak yere.. Yedim valla şükür allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin buarada çocuklarda çok acıkmıştı 2 ve birde yarım yesim çocuklarda 1 buçuk yediler

Menum gelsin
Sabah 11.00: 2.5 has yumurta
KK peynir domates salatalık
6 zeytin, çeyrek bazlama ekm

Ara: 10 çiğ fındık 1 avuç çekirdek 2 dilim bitter, Türk Kahvesi

Aksam 18.30: 1 kase çorba salata 1 bardak ayran
2.5 litre su
Bitki çayları Türk Kahvesi, soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…