- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
Haha aynennBurada sadece fındık yiyebilirsin oda çikolatasız
Hadi bakalım Laz güzeliHaha aynennben verdigim sözü tutacağım guzel bayaan
Bende koruma aşamasında yufka ile yapıcam tostuÇıtır çıtır oluyor ya hoşuma gidiyor hemde kolayıma geliyorayrı ayrı tabakta dursalar oynayıp oynayıp duruyorum boyle çözüm buldum bende
Av sezonu acildiya canim tazeydi peynirle yiyince bir zarar etmedi
İyileşmesine sevindim Sanada Mutlu haftasonları CanımGünaydın kızlar... Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim oğlum şükür çok iyi arada uyandı acıyor diye biraz ağrı kesici verdim şuan iyi sağolun iyiki varsınız güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize
Miyav_su eşim kahvaltıda yarım yumurtalı bazlama yarım somun ekmek bolca bal tereyağı ve kahvaltiliklardan yedi ve hala zayıf bu adam ya
Sağll tatlımİyileşmesine sevindim Sanada Mutlu haftasonları Canım
Yani herkesin metobolizması farklı keşkd bizimde öyle olsaydıMiyav_su eşim kahvaltıda yarım yumurtalı bazlama yarım somun ekmek bolca bal tereyağı ve kahvaltiliklardan yedi ve hala zayıf bu adam ya
Keşke maşallahYani herkesin metobolizması farklı keşkd bizimde öyle olsaydı
Maşallah nazar değmesin canım demeki ki eşinin tiroidleri çok iyi çalışıyor
Yani herkesin metobolizması farklı keşkd bizimde öyle olsaydı
Daha da geçenlerde bi düğünde eşimi gören biri bana yenge hanim sen bu adama bakmıyor musun dedi
Bu espiriden inan nefret ediyorumDaha da geçenlerde bi düğünde eşimi gören biri bana yenge hanim sen bu adama bakmıyor musun dedimaşallah valla bende aynı bünyeden istiyorum ya
Kızlar ablam dün karnıyarığı kıyma yerine kavurma koymuş süper olmuş tavsiye ederim
Dene canım yanlız patlıcanları közle içine kavurmayı koy direk fırına at 35 dk süper oluyordeneyecem inşallah
Mis mis hem protein hem sebze harika valla birde bulgur pilavı ayran Allahım sana geliyorum :))Dene canım yanlız patlıcanları közle içine kavurmayı koy direk fırına at 35 dk süper oluyoroh bugün yine yiyeceğim yanında kuru fasulye ablam Sağolsun
Mis mis hem protein hem sebze harika valla birde bulgur pilavı ayran Allahım sana geliyorum :))Dene canım yanlız patlıcanları közle içine kavurmayı koy direk fırına at 35 dk süper oluyoroh bugün yine yiyeceğim yanında kuru fasulye ablam Sağolsun
Bulgur pilavı ve ayran malesef benim için yok sen yiyebilirsin amaMis mis hem protein hem sebze harika valla birde bulgur pilavı ayran Allahım sana geliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?