Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugün ki menüm berbattı sabah kalktım çocuklar uyanmıştı şu torkunun sarella çikolatasından yiyolardı iki üç ağızda ben aldım ekmekle iştahımı kesti çocuklara sucuklu yumurta yaptım ama ben yiyemedim sonra bir nescafe içtim o daha iştahını kesti derken daireye çağırdılar ve sonunda 18:10 iki buçk lahmacun domates söğüş maydanoz ve ayran azıcıkta şehriye çorbası

Sağol canım sen nerden bişiyordun elazığı nerelisin
Ben 5 yaşında Elazığ a geldim ailemle ta ki atanana kadar. yani Elazığ benim için memleket. Aslen Samsunluyum. Ama ablalarim hala Elazığ'da enistelerim Elazığlılar.

kulkedisi30 fıstık sanırım bugünde çalışıyorsun Allah kolaylık versin
Sağol canım ikindiyi kadar çalıştık sonrada cocuklari alıp çarşıya indim oglusa bot aldım birde çanta aldım kendime ama kulpunun dikişi atmış ne biçim mal satıyorlar anlamıyorum pazartesi iade edicem

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sifa versin çok uzuldum

Menün çok güzel afiyet olsun canim

Ohh afiyet olsun çok severim lahmacunu yanında bol yeşillik ve ayran

Bugünkü menum
Sabah tavada bir yumurta bir dilim ekmek bir dilim börek ve kendi yaptığım vişne suyundan bir bardak
Ara bir ottoman kahve bir mandalına
Aksam bir kase nohut yemeği ve turşu yarım kase k.....
Yanlız vişneyi öok severim geçen yıl 40 kg vişne ayıklayıp buzluğa atmıştım akşam yemeğide güzel k...ne keşkek mi Canım

Afiyet olsun lahmacun sağlıklı bir besin

Afiyet olsun canım çekirdeğide çiğ tüket olur mu

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…