Çok güzel tam bir Elazığ sofrası afiyet olsunŞükür geldi
Sağol canım sen nerden bişiyordun elazığı nerelisinÇok güzel tam bir Elazığ sofrası afiyet olsun
Ben 5 yaşında Elazığ a geldim ailemle ta ki atanana kadar. yani Elazığ benim için memleket. Aslen Samsunluyum. Ama ablalarim hala Elazığ'da enistelerim Elazığlılar.Sağol canım sen nerden bişiyordun elazığı nerelisin
Sağol canım ikindiyi kadar çalıştık sonrada cocuklari alıp çarşıya indim oglusa bot aldım birde çanta aldım kendime ama kulpunun dikişi atmış ne biçim mal satıyorlar anlamıyorum pazartesi iade edicemkulkedisi30 fıstık sanırım bugünde çalışıyorsun Allah kolaylık versin
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sifa versin çok uzuldumİyi geceler kızlar.. Sabah 10:00 2 si 1 arada
Öğlen 13:00 bir haşlanmış yumurta 4-5 çatal patates kızartması bir dilim tere yağlı ekmek domates
Akşam 19:00 üç parça tavuk ızgara bir tanecik köfte ızgara salata
Oğluşum kafasını tahtaya çarptı kafası kırıldı dikiş attık kötü bitti gün
Menün çok güzel afiyet olsun canimSanırım bugün herkes yoğun benim gündüz menü hallettiğim için menümü yaza bilirim kahvaltı saat 08.00 : haşlamış taze barbunya salatası içinde maydonoz ,semizotu,dereotu limon ve zeytin vardı ,yanında çiğ fıstık, leptinin 5 saat öğlen saat 13.00: çiğ fıstık ,sade Türk kahvesi gün boyunca şekersiz çay 2.5 litre su geceye kadar 4 lt tamamlanır 7 saat leptinin akşam saat 20,00: kuru fasulye ,dünden kalma fırında karnıyarık,salata @puantiyeli_kelebek
Ohh afiyet olsun çok severim lahmacunu yanında bol yeşillik ve ayranOhh çok iyiymiş. Beni iş yerinden çağırdılar gelir ayak lahmacun hazırlayıp fırına verdim beş gibi alcam bugün bu saate kadar bişi yiyemedim canım istemedi sonrada çağırdıklarından aç kaldım şuan çok açım
Başınız Sağolsun@puantiyeli_kelebek canım dayım vefat etmiş beni izinli yaz müsait olunca uğrarım
Aynen bendeOhh afiyet olsun çok severim lahmacunu yanında bol yeşillik ve ayran
Yanlız vişneyi öok severim geçen yıl 40 kg vişne ayıklayıp buzluğa atmıştım akşam yemeğide güzel k...ne keşkek mi CanımBugünkü menum
Sabah tavada bir yumurta bir dilim ekmek bir dilim börek ve kendi yaptığım vişne suyundan bir bardak
Ara bir ottoman kahve bir mandalına
Aksam bir kase nohut yemeği ve turşu yarım kase k.....
Afiyet olsun lahmacun sağlıklı bir besinYa valla kafamıza göre değişiyor benim eşim ve çocuklarda çok sever yer sofrasını bazen masada bazen yerde takılıyoruz ben aslında çok sevmem zor geliyor kurmak yere.. Yedim valla şükür allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin buarada çocuklarda çok acıkmıştı 2 ve birde yarım yesim çocuklarda 1 buçuk yediler
Ben bilmem menüler aksamasın yenge dayılar yenmesin erkek arkadaşın geldiğinde Kocaman tost göbeğin olmasın yanihahahyok yok ne ç... ne de y.... =)
okul is coming güzel bayanlar eskisi gibi aktif olamayabilirim ama dürtünce geliyorum aha da böyle
Afiyet olsun canım çekirdeğide çiğ tüket olur muMenum gelsin
Sabah 11.00: 2.5 has yumurta
KK peynir domates salatalık
6 zeytin, çeyrek bazlama ekm
Ara: 10 çiğ fındık 1 avuç çekirdek 2 dilim bitter, Türk Kahvesi
Aksam 18.30: 1 kase çorba salata 1 bardak ayran
2.5 litre su
Bitki çayları Türk Kahvesi, soda
Afiyet olsunBugün ki menüm berbattı sabah kalktım çocuklar uyanmıştı şu torkunun sarella çikolatasından yiyolardı iki üç ağızda ben aldım ekmekle iştahımı kesti çocuklara sucuklu yumurta yaptım ama ben yiyemedim sonra bir nescafe içtim o daha iştahını kesti derken daireye çağırdılar ve sonunda 18:10 iki buçk lahmacun domates söğüş maydanoz ve ayran azıcıkta şehriye çorbası
Ekme ve patates aynı Canım fazla olmuşmenümü yazayım...
Sabah: 1 peynirli tost
öğle: 1 kase çorba, 4yk h.kabak ve yoğurt, 2 tt ekmek
akşam: 1 kase çorba, 3yk h.kabak ve yoğurt,2 yk patates tava, 2tt ekmek
ara 2 mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?