Güle güle giysin paşa ayaklarında eskisin Canım alırken sor Çin malımı diye gecen bir film baktım kralın hologramı diye senarist bile biliyor film Arabistan'da geciyor ama tom hanks diyor çinlilerin en çok mal sattığı ülke Türkiye diye bu bir gercek ben çok dikkat ederim adamlar nazar boncuğu bile yapıyorlar ki nazar boncuğunu sadece İzmir'de nazar köy yapar düşünSağol canım ikindiyi kadar çalıştık sonrada cocuklari alıp çarşıya indim oglusa bot aldım birde çanta aldım kendime ama kulpunun dikişi atmış ne biçim mal satıyorlar anlamıyorum pazartesi iade edicem
Başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin..@puantiyeli_kelebek canım dayım vefat etmiş beni izinli yaz müsait olunca uğrarım
Kışın agız tadı ile yiyin Canım ellerine sağlıkGünaydın kizlar kusura bakmayin ugrayamadimMiyav_su ile haber vermeye çalıştım iki gündür inanilmaz yogundum sukur şimdilik kislik hazirliklar bitti esim yine getirmezse birsey yapmayi düşünmüyorum. Sizler nasılsınız?
Başınız sağolsun canim Allah Rahmet eylesin@puantiyeli_kelebek canım dayım vefat etmiş beni izinli yaz müsait olunca uğrarım
Kısır canım komşum göndermiş biraz tirtikladimYanlız vişneyi öok severim geçen yıl 40 kg vişne ayıklayıp buzluğa atmıştım akşam yemeğide güzel k...ne keşkek mi Canım
Sağol kuzum yok cin mali değilmis herzaman ordan alırım çok uygun fiyatları bu sefer eve geldim kullanmadan gidince canım sıkıldıGüle güle giysin paşa ayaklarında eskisin Canım alırken sor Çin malımı diye gecen bir film baktım kralın hologramı diye senarist bile biliyor film Arabistan'da geciyor ama tom hanks diyor çinlilerin en çok mal sattığı ülke Türkiye diye bu bir gercek ben çok dikkat ederim adamlar nazar boncuğu bile yapıyorlar ki nazar boncuğunu sadece İzmir'de nazar köy yapar düşün
Anladım Canım afiyet olsun güle güle kullanan çantanıKısır canım komşum göndermiş biraz tirtikladim
Sağol kuzum yok cin mali değilmis herzaman ordan alırım çok uygun fiyatları bu sefer eve geldim kullanmadan gidince canım sıkıldı
Sagolasin canim amin senin neden miden kötü oldu gecmis olsun usutmekten mi?Kışın agız tadı ile yiyin Canım ellerine sağlıkbeni sorma kötüyüm midem çok kötü
Canım iki gündür yemeğimi ablamlarda yedim sıkıntı yok annemleri komşusundan bahsetti ablam ,şeker hastası idi annemin komşusu gözleri ağrımış gitmemiş geçenlerde duramamış ağrıdan doktora gitmiş bir gözü kör olmuş çok üzüldüm oda benim gibiydi ve hiç dikkat etmedi karpuz ,kavun herşeyi yiyordu ki 25. Seviyeden üste çıkmıştı insülin vuruyordu rüyamda ben önceden margarini ekmeğe sürer yerdim onu yedim birden midem bulandı normalde olduğu gibi sonra kız yeğenimin gözünün kör olduğunu gördüm midem daha çok bulandı ve uyandım halen daha bulanıyor sanırım havalarda etki ettiSagolasin canim amin senin neden miden kötü oldu gecmis olsun usutmekten mi?
Canım iki gündür yemeğimi ablamlarda yedim sıkıntı yok annemleri komşusundan bahsetti ablam ,şeker hastası idi annemin komşusu gözleri ağrımış gitmemiş geçenlerde duramamış ağrıdan doktora gitmiş bir gözü kör olmuş çok üzüldüm oda benim gibiydi ve hiç dikkat etmedi karpuz ,kavun herşeyi yiyordu ki 25. Seviyeden üste çıkmıştı insülin vuruyordu rüyamda ben önceden margarini ekmeğe sürer yerdim onu yedim birden midem bulandı normalde olduğu gibi sonra kız yeğenimin gözünün kör olduğunu gördüm midem daha çok bulandı ve uyandım halen daha bulanıyor sanırım havalarda etki etti
Komşunuzun hikayesi etkilemiş seni canim Allah yardimcisi olsun sukur sen yanlis yolda değilsin artık dedigin doğru yatarken usumusde olabilirsin rüya da üstüne tuz biber olmuştur yatarken ustun ince miydi canim ruyalarimizi bazen beynimizin oyunu oluyor yani oglum beni gerçekte çağırıyor ben onun ruyada çağırdığını duyuyorum yani tepemde durmuş çağırıyor ama ben onu dagin basinda görüyorum :))) ses derinlerden geliyor yankilaniyor:)) falan sende usudugun icin miden rahatsiz olmuşsa beyin hemen bir senaryo kurup sana margarini yedirmistir:))
@puantiyeli_kelebek canım herşey üst üste geliyor şuan suratımda egzama başladı sabah baktım göz kabağımda da olmuş aşırı stresliyim yediğim birşey yaptı sandım değilmiş stres,deterjanlar ile çok oynamak ,aşırı temizlik ,kozmetik kullanımı etki ediyormuş eşim salı gelirse doktora gideceğim Çarşamba günü
Seninkide güzelmiş Ay evet gerçekten öyle sabah kahvaltımı bile yapamadım ya duş aldım yattım hatta yorgan aldım üstüme bugün eve gidince klimayı açarım ısıtırım evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?