Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin şuan Nasıl iyi mi

Sabah: 1adt. peynirli tost, 6adt. zeytin

Öğle: 1 kase çorba, 1dlm balık, 2yk haşlanmış kabak, 2dlm tt.ekmek

Ara: 2 adt mandalina

Akşam: 1 kase çorba, yarım dlm balık, 1dlm.tt ekmek, 3adt. tel peynir

Ara: 1 elma
Çok mu seviyorsun canım sen tostu bence sen tost salonu aç balık taze galiba ne güzel peynir yemişsin afiyet olsun

Sağol kuzum şuan iyi şükür biraz uyutmadım gözetim altına aldım sonra uyuttum arada acıyor diye uyandı ama şükür yine
Aman tek öyle olsun canım bilirim o acıyı bende gecen yıl eşimle kaykan zeminde kaydık motorla kasklarımızda vardı öyle olduğu halde benim kafa tasım çatlamıştı 1 gün gözetim altında kaldım

Afiyet olsun canım. Yumurtan bitti mi kahvaltı için canim
Canım peynirsiz gitmiyorantipiyotik bitti şuan ara verdim 1 hafta sonra diğer başka üst antipıyotik başlayacağım ekimde yerim artık peyniri ,turşuyu ablamda kuru fasulye yapıcam yanına turşu soğan salatası dedi dedim turşu olmasın şimdi uyandım kahvaltılık taze barbunya haşlıyorum haşlayıp salata yapıcam vücudumu aç bırakmayı sevmiyorum

@papatya1994 listeden cikarildi
@KUMKUM06 listeden çıkarıldı
@88li listeden çıkarıldı
kremsokola listeden çıkarıldı
Tatlim ben kilo bildirimi yapip seni de etiketlemistim ama saglik olsun artik. Listeyi geciktirmedim yani, gunahimi almissin. Seni etiketledigim kilo bildirimim de suydu hatta (saat farkindan dolayi ilk kilo bildirimi yapan da benim)

Yapacak bisey yok, menu vermeye gelmistim listeden cikmisim=) Sizlere guzel guzel kilo vermeler diliyorum oyleyse. Kendinize iyi bakin.

Ya işte çalışınca anca böyle oluyor ama büyük oğlum ana okuluna gidiyor sabahçı ona kahvaltı hazırlayacam öyle olursa ben de yaparım öğlende eşimle atıştırma yaparım artık
Buraaki bircok kisi gibi Bende çalışıyorum canım hatta yediye 10 kala çıkıyorum evden. En kötü ihtimal yumurtami haşlayıp yiyip çıkıyorum. Hadi bakalım düzenin otursun sağlıklı menüler seni bekler
Canım senle hedefimiz aynı boyun kaç
Boyum 172 cm canım. Ama baya yavaşladi vermem sanırım son zamanlarda böyle oluyor. Senin boy ve güncel kilon ne idi 61 kilo muydun
Olsun kuzum alternatif uretiyrsun kendine Harikasın

Sagol canım günaydın

Ne yaptın canım aldın mı derin dondurucuyu
Canim modeli begenip pazarlığı yaptık adam biz eve gidince o model yok diye aradı daha pahali olanı varmış sinir oldum eşime de kızdım ginulsuz olduğun için olmuyor diye

Günaydın kızlar... Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim oğlum şükür çok iyi arada uyandı acıyor diye biraz ağrı kesici verdim şuan iyi sağolun iyiki varsınız güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize

Çok mu seviyorsun canım sen tostu bence sen tost salonu aç balık taze galiba ne güzel peynir yemişsin afiyet olsun
Çıtır çıtır oluyor ya hoşuma gidiyor hemde kolayıma geliyor ayrı ayrı tabakta dursalar oynayıp oynayıp duruyorum boyle çözüm buldum bende

Av sezonu acildiya canim tazeydi peynirle yiyince bir zarar etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…