Kesinlikle canım yüzümde egzama çıktı sorma kaç gündür araştırıyorum ilk nedeni stres mişCanım stres mahvediyor insanı. Tüm dengesini bozuyor. Stresin azalınca normale donersin merak etme.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin şuan Nasıl iyi miİyi geceler kızlar.. Sabah 10:00 2 si 1 arada
Öğlen 13:00 bir haşlanmış yumurta 4-5 çatal patates kızartması bir dilim tere yağlı ekmek domates
Akşam 19:00 üç parça tavuk ızgara bir tanecik köfte ızgara salata
Oğluşum kafasını tahtaya çarptı kafası kırıldı dikiş attık kötü bitti gün
Çok mu seviyorsun canım sen tostuSabah: 1adt. peynirli tost, 6adt. zeytin
Öğle: 1 kase çorba, 1dlm balık, 2yk haşlanmış kabak, 2dlm tt.ekmek
Ara: 2 adt mandalina
Akşam: 1 kase çorba, yarım dlm balık, 1dlm.tt ekmek, 3adt. tel peynir
Ara: 1 elma
Aman tek öyle olsun canım bilirim o acıyı bende gecen yıl eşimle kaykan zeminde kaydık motorla kasklarımızda vardı öyle olduğu halde benim kafa tasım çatlamıştı 1 gün gözetim altında kaldımSağol kuzum şuan iyi şükür biraz uyutmadım gözetim altına aldım sonra uyuttum arada acıyor diye uyandı ama şükür yine
Canım peynirsiz gitmiyorAfiyet olsun canım. Yumurtan bitti mi kahvaltı için canim
Ne yaptın canım aldın mı derin dondurucuyuIyi geceler canım benim
Burada sadece fındık yiyebilirsin oda çikolatasızHayret bişey haaEki Görüntüle 1888946
Tatlim ben kilo bildirimi yapip seni de etiketlemistim ama saglik olsun artik. Listeyi geciktirmedim yani, gunahimi almissin. Seni etiketledigim kilo bildirimim de suydu hatta (saat farkindan dolayi ilk kilo bildirimi yapan da benim)@papatya1994 listeden cikarildi
@KUMKUM06 listeden çıkarıldı
@88li listeden çıkarıldı
kremsokola listeden çıkarıldı
Iyi aksamlar herkese. @puantiyeli_kelebek guncel kilom 60.1 canim, haftaya 59'lu bisey goreyim lutfeennn
Dunku menum
Oglen: Fume etli peynirli salata
Aksam: Domatesli roka salatasi, izgara tavuk gogsu
Gece: 2 dilim fume et
Simdiden boool eksiler diliyorum herkese ve kaciyorum=)
Buraaki bircok kisi gibi Bende çalışıyorum canım hatta yediye 10 kala çıkıyorum evden. En kötü ihtimal yumurtami haşlayıp yiyip çıkıyorum. Hadi bakalım düzenin otursun sağlıklı menüler seni beklerYa işte çalışınca anca böyle oluyor ama büyük oğlum ana okuluna gidiyor sabahçı ona kahvaltı hazırlayacam öyle olursa ben de yaparım öğlende eşimle atıştırma yaparım artık
Boyum 172 cm canım. Ama baya yavaşladi vermem sanırım son zamanlarda böyle oluyor. Senin boy ve güncel kilon ne idi 61 kilo muydunCanım senle hedefimiz aynı boyun kaç
Olsun kuzum alternatif uretiyrsun kendine HarikasınCanım peynirsiz gitmiyorantipiyotik bitti şuan ara verdim 1 hafta sonra diğer başka üst antipıyotik başlayacağım ekimde yerim artık peyniri ,turşuyu ablamda kuru fasulye yapıcam yanına turşu soğan salatası dedi dedim turşu olmasın şimdi uyandım kahvaltılık taze barbunya haşlıyorum haşlayıp salata yapıcam vücudumu aç bırakmayı sevmiyorum
Sagol canım günaydınBuraaki bircok kisi gibi Bende çalışıyorum canım hatta yediye 10 kala çıkıyorum evden. En kötü ihtimal yumurtami haşlayıp yiyip çıkıyorum. Hadi bakalım düzenin otursun sağlıklı menüler seni bekler
Boyum 172 cm canım. Ama baya yavaşladi vermem sanırım son zamanlarda böyle oluyor. Senin boy ve güncel kilon ne idi 61 kilo muydun
Olsun kuzum alternatif uretiyrsun kendine Harikasın
Canim modeli begenip pazarlığı yaptık adam biz eve gidince o model yok diye aradı daha pahali olanı varmış sinir oldumNe yaptın canım aldın mı derin dondurucuyu
Anladım Canım hayırlısı erkeklerin hepsi aynı ama araba olunca iş değişiyorCanim modeli begenip pazarlığı yaptık adam biz eve gidince o model yok diye aradı daha pahali olanı varmış sinir oldumeşime de kızdım ginulsuz olduğun için olmuyor diye
Günaydın canımSagol canım günaydın
Veyav telefon gidiyor en pahalisini almaya paraya kıyıyor ama ev esyasına gelinceAnladım Canım hayırlısı erkeklerin hepsi aynı ama araba olunca iş değişiyor
Benimki Allah var alıyor şükür sende seninkini zorla canım sabahın köründe gidiyordun çalışmaya ev ayrı iş ayrı yoruyor seniVeyav telefon gidiyor en pahalisini almaya paraya kıyıyor ama ev esyasına gelince
Çıtır çıtır oluyor ya hoşuma gidiyor hemde kolayıma geliyorÇok mu seviyorsun canım sen tostubence sen tost salonu aç balık taze galiba ne güzel peynir yemişsin afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?