Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Evet boş vaktim yok evde bile aktifim ya temizlik ya spor tamam canım sağol başını ağrıttım sen neler yaptın karatayı

Ne kadar sorunlu bir insanım ben üretim hatasıyım resmen Allah'ın gücüne gitmesinde bunuda şükür ediyorum

Iste böyle dusunme valla o vücudun seni bu kadar kaldirdigina şükret bence :)) anasını aglatiyorsun kizim isyan ediyor iste:) canan Karatay diyor ya deli danalar gibi kosturuyorsun

Iste böyle dusunme valla o vücudun seni bu kadar kaldirdigina şükret bence :)) anasını aglatiyorsun kizim isyan ediyor iste:) canan Karatay diyor ya deli danalar gibi kosturuyorsun
Yok ya o kadarda değil en çok iş stresi tetikledi onu yenmek içinde spor iyi geliyor olay bu kadar basit sen ne yaptın bakalım

Evet boş vaktim yok evde bile aktifim ya temizlik ya spor tamam canım sağol başını ağrıttım sen neler yaptın karatayı
Ask olsun neden basim agrisin senin dedigini yaptim iki gundur ekmek yiyorum arti olurum kesin diye düşündüm çünkü kendi yaptığım yemekleri yemiyordum siviyagli yemekler falan vardi ama azda olsa eksi var bugün dayanamadim tartildim:)) kitaplar da gelmedi sinir oldum gittim almaya dağıtımda dediler cuma günü hala geliyor sözde

Akşamları yemediysen sıkıntı yok Canım tandır ekmeğide yiyebilirsin ince olan kısımlarından çok iyi harikasın bak eksi varmış gördün mü sofrada zeytin bulundur azcık ekmek arkasından 3 zeytin yuvarla ceviz at öyle bırakırsın Canım zorlama bak sen hain hani tartı yoktu Sak'ın eksi var diye çoşup ekmeğe saldırma

Allah yardimcin olsun canım hem is ev hem sorumlulugu kolay değil carsamba bakalim dr ne diyecek
Bakalım ne diyecek perşembe göz doktoruma çıkmayı düşünüyorum zaten senede bir defa hem üroloji hem göz doktoruna çıkıyordum şeker olunca İkiside tehlikede annenmin komşusu hızlandırmış oldu

Günaydın güzellikler Herkes iyidir İnsallah

Ben bilmem menüler aksamasın yenge dayılar yenmesin erkek arkadaşın geldiğinde Kocaman tost göbeğin olmasın yani
O gelmeden ben gideceğim onun yanına .. Anlaşıldı ..
Bayramda fotoğraf atmıştım ona cicilerimle =D model gibisin demistide bu halime bende sallama demiştim ilişkinin öküzü olarak

Ekme ve patates aynı Canım fazla olmuş
Çok haklısın... Patates çekti canim ama Dün ekmek fazla oldu dengeleyemedim.
Bir de su sırt agrım geçse jilliana deval edeceğim ama geçemedi bi türlü zorlamak da istemiyorum

@puantiyeli_kelebek. Bu arada canim nasilsin? Ve artik menülere seni etiketliyor muyuz? Sanırım miyavda görmüştüm. ❤

Çok mu özledin canım erkek arkadaşını sırt ağrıyorsa Bengay diye krem var onu sür hemen gecer canım bayram kaçamağın devam ediyor artık dur demelisin bence biz Puantiyeli ile Karatay yapıyoruz Canım menümü görsün diye oda beni etiket yapıyor sende etiket yap ama özellikle patates kızartması ,çikolata olunca direk seni görsün

Canim benim oğlan gece 1.5 da uyudu rahat 4 kere de uyandı. Meğer bir dış daha patlatmis oyüzden yani. Bugün de eşimin köyüne gidecez pöfff hiç istemiyorum
Afiyetle yiyin canım. Bende bu pazartesi salatalık alıp turşu kuracam inşallah 6
Ah kuzum her şeyi takıyorsun ve vücudun reaksiyon veriyor. Uykusuzluk yorgunluk stres maalesef hepsi var. Azıcık rahat düşünmeye çalışmalıyız. Doktor bakalım ne diyecek.

Son düzenleme:
Ay kıyamam bebişe kremi filan oluyorsa ağrı için sür Canım insanında gitmek canı istemeyince keyif almıyor anlıyorum seni bakalım bu aralar sinir stres hat safhada benim

Ay kıyamam bebişe kremi filan oluyorsa ağrı için sür Canım insanında gitmek canı istemeyince keyif almıyor anlıyorum seni bakalım bu aralar sinir stres hat safhada benim
Oluyor kuzum dis jeli diye. Daha zaten minicik bi nokta görünüyor kalanı da çıkana kadar zorlar biraz. Valla benim bi bakıcım var maşallah kadında bir rahatlik ev yansa der ki ' ay ne güzel oldu havalar sogumustu ısındık' der o derecede abartisiz. Bende o kafadan istiyorum ya

Aksamlari dikkat ettim canim erken yedim öyle cosulacak bir eksi degil ama ekmek arti yapar demistim o yüzden sevindim.
Doktorumu sana anlattım antikaratayciydi tahlilleri göstermeye gittigim de farkli bir doktor vardi biraz hikayemi dinledi durgunlugun sebebi dukan olabilir dedi urik asitin yüksek cikma sebebi de o zaten bide bana senin fazla kilon yok dedi gulecektim nerdeyse kendimi zor tuttum iyiki oldukça fitsin demedi
Diyetisyene yönlendirdi gittim sonuclari bide ona göstermek icin ama yoktu verdigi listeye uymayacaktim zaten artık gitmem.

Geçmiş olsun sırtın arıyorsa gecene kadar zorlama tabi iyi yapıyorsun Hayır canim miyav aciklamis zaten Karatay menusu olduğu için etiketliyoruz birbirimizi

Özleştik tabi :) benim okudugum şehre yakın askerliği ziyaret etmezsem olmaz.
Bayram kacamaklarimla patatesi bir tutamıyorum istesemde =/

Haz anladım etiket olayını simdi=) Kararayda başarılar fıstıklar

Sağolasın canim seninde eline saglik şimdiden. Ben de karışık turşu, soslu turşu, cin biber turşusu ve kırmızı biber turşusu kurdum. Salataligi o kadar istedim esimden getirmedi şimdi de bulamıyoruz afiyetle yiyin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…