Evet boş vaktim yok evde bile aktifim ya temizlik ya spor tamam canım sağol başını ağrıttım sen neler yaptın karatayıSeninki stresten olmustur bence cok gecmis olsun canim hic dinlemiyorsun hic boş vaktin yok yaniliyor muyum biraz kendine zaman ayir azıcık boş boş uzan tavana bak mesela seni hic oyle hayal edemiyorum nedense :) bencede geciktirmeden dr a git vücudun reaksiyon vermis dinlen demis hic kafana takma canim cabucak geçecek inşallah
Ne kadar sorunlu bir insanım ben üretim hatasıyım resmenAllah'ın gücüne gitmesinde bunuda şükür ediyorum
Yok ya o kadarda değil en çok iş stresi tetikledi onu yenmek içinde spor iyi geliyor olay bu kadar basit sen ne yaptın bakalımIste böyle dusunme valla o vücudun seni bu kadar kaldirdigina şükret bence :)) anasını aglatiyorsun kizim isyan ediyor iste:) canan Karatay diyor ya deli danalar gibi kosturuyorsun
Ask olsun neden basim agrisinEvet boş vaktim yok evde bile aktifim ya temizlik ya spor tamam canım sağol başını ağrıttım sen neler yaptın karatayı
Yok ya o kadarda değil en çok iş stresi tetikledi onu yenmek içinde spor iyi geliyor olay bu kadar basit sen ne yaptın bakalım
Akşamları yemediysen sıkıntı yok Canım tandır ekmeğide yiyebilirsin ince olan kısımlarından çok iyi harikasın bak eksi varmış gördün mü sofrada zeytin bulundur azcık ekmek arkasından 3 zeytin yuvarla ceviz at öyle bırakırsın Canım zorlama bak sen hain hani tartı yoktuAsk olsun neden basim agrisinsenin dedigini yaptim iki gundur ekmek yiyorum arti olurum kesin diye düşündüm çünkü kendi yaptığım yemekleri yemiyordum siviyagli yemekler falan vardi ama azda olsa eksi var bugün dayanamadim tartildim:)) kitaplar da gelmedi sinir oldum gittim almaya dağıtımda dediler cuma günü hala geliyor sözde
Bakalım ne diyecek perşembe göz doktoruma çıkmayı düşünüyorum zaten senede bir defa hem üroloji hem göz doktoruna çıkıyordum şeker olunca İkiside tehlikede annenmin komşusu hızlandırmış olduAllah yardimcin olsun canım hem is ev hem sorumlulugu kolay değil carsamba bakalim dr ne diyecek
O gelmeden ben gideceğim onun yanına .. Anlaşıldı ..Ben bilmem menüler aksamasın yenge dayılar yenmesin erkek arkadaşın geldiğinde Kocaman tost göbeğin olmasın yani
Çok haklısın... Patates çekti canim ama Dün ekmek fazla oldu dengeleyemedim.Ekme ve patates aynı Canım fazla olmuş
Çok mu özledin canım erkek arkadaşını sırt ağrıyorsa Bengay diye krem var onu sür hemen gecer canım bayram kaçamağın devam ediyor artık dur demelisin bence biz Puantiyeli ile Karatay yapıyoruz Canım menümü görsün diye oda beni etiket yapıyor sende etiket yap ama özellikle patates kızartması ,çikolata olunca direk seni görsünGünaydın güzelliklerHerkes iyidir İnsallah
O gelmeden ben gideceğim onun yanına .. Anlaşıldı ..
Bayramda fotoğraf atmıştım ona cicilerimle =D model gibisin demistide bu halime bende sallama demiştim ilişkinin öküzü olarak
Çok haklısın... Patates çekti canim ama Dün ekmek fazla oldu dengeleyemedim.
Bir de su sırt agrım geçse jilliana deval edeceğim ama geçemedi bi türlü zorlamak da istemiyorum
@puantiyeli_kelebek. Bu arada canim nasilsin? Ve artik menülere seni etiketliyor muyuz? Sanırım miyavda görmüştüm. ❤
Canim benim oğlan gece 1.5 da uyudu rahat 4 kere de uyandı. Meğer bir dış daha patlatmistevafuk55 kız niye uyumadın bakayım minoşlar mı uyutmadı bende gece kabusla uyandım midemi bulandırdı ve çok kötü bulanıyor kekik dalından cay yaptım zor kahvaltı yaptım akşamın biran önce olmasını istiyorum
Afiyetle yiyin canım. Bende bu pazartesi salatalık alıp turşu kuracam inşallahGünaydın kizlar kusura bakmayin ugrayamadimMiyav_su ile haber vermeye çalıştım iki gündür inanilmaz yogundum sukur şimdilik kislik hazirliklar bitti esim yine getirmezse birsey yapmayi düşünmüyorum. Sizler nasılsınız?
Ah kuzum her şeyi takıyorsun ve vücudun reaksiyon veriyor. Uykusuzluk yorgunluk stres maalesef hepsi var. Azıcık rahat düşünmeye çalışmalıyız. Doktor bakalım ne diyecek.@puantiyeli_kelebek canım herşey üst üste geliyor şuan suratımda egzama başladı sabah baktım göz kabağımda da olmuş aşırı stresliyim yediğim birşey yaptı sandım değilmiş stres,deterjanlar ile çok oynamak ,aşırı temizlik ,kozmetik kullanımı etki ediyormuş eşim salı gelirse doktora gideceğim Çarşamba günü
Ay kıyamam bebişe kremi filan oluyorsa ağrı için sür Canım insanında gitmek canı istemeyince keyif almıyor anlıyorum seni bakalım bu aralar sinir stres hat safhada benimCanim benim oğlan gece 1.5 da uyudu rahat 4 kere de uyandı. Meğer bir dış daha patlatmisoyüzden yani. Bugün de eşimin köyüne gidecez pöfff hiç istemiyorum
Afiyetle yiyin canım. Bende bu pazartesi salatalık alıp turşu kuracam inşallah6
Ah kuzum her şeyi tanıyorsun ve vücudun reaksiyon veriyor. Uykusuzluk yorgunluk stres maalesef hepsi var. Azıcık rahat düşünmeye çalışmalıyız. Doktor bakalım ne diyecek.
Oluyor kuzum dis jeli diye. Daha zaten minicik bi nokta görünüyor kalanı da çıkana kadar zorlar biraz. Valla benim bi bakıcım var maşallah kadında bir rahatlik ev yansa der ki ' ay ne güzel oldu havalar sogumustu ısındık' der o derecede abartisiz. Bende o kafadan istiyorum yaAy kıyamam bebişe kremi filan oluyorsa ağrı için sür Canım insanında gitmek canı istemeyince keyif almıyor anlıyorum seni bakalım bu aralar sinir stres hat safhada benim
Akşamları yemediysen sıkıntı yok Canım tandır ekmeğide yiyebilirsin ince olan kısımlarından çok iyi harikasın bak eksi varmış gördün mü sofrada zeytin bulundur azcık ekmek arkasından 3 zeytin yuvarla ceviz at öyle bırakırsın Canım zorlama bak sen hain hani tartı yoktuSak'ın eksi var diye çoşup ekmeğe saldırma
Günaydın güzelliklerHerkes iyidir İnsallah
O gelmeden ben gideceğim onun yanına .. Anlaşıldı ..
Bayramda fotoğraf atmıştım ona cicilerimle =D model gibisin demistide bu halime bende sallama demiştim ilişkinin öküzü olarak
Çok haklısın... Patates çekti canim ama Dün ekmek fazla oldu dengeleyemedim.
Bir de su sırt agrım geçse jilliana deval edeceğim ama geçemedi bi türlü zorlamak da istemiyorum
@puantiyeli_kelebek. Bu arada canim nasilsin? Ve artik menülere seni etiketliyor muyuz? Sanırım miyavda görmüştüm. ❤
Özleştik tabi :) benim okudugum şehre yakın askerliği ziyaret etmezsem olmaz.Çok mu özledin canım erkek arkadaşını sırt ağrıyorsa Bengay diye krem var onu sür hemen gecer canım bayram kaçamağın devam ediyor artık dur demelisin bence biz Puantiyeli ile Karatay yapıyoruz Canım menümü görsün diye oda beni etiket yapıyor sende etiket yap ama özellikle patates kızartması ,çikolata olunca direk seni görsün
Teşekkür ederim=)Geçmiş olsun sırtın arıyorsa gecene kadar zorlama tabi iyi yapıyorsunHayır canim miyav aciklamis zaten Karatay menusu olduğu için etiketliyoruz birbirimizi
Sağolasın canim seninde eline saglik şimdiden. Ben de karışık turşu, soslu turşu, cin biber turşusu ve kırmızı biber turşusu kurdum. Salataligi o kadar istedim esimden getirmedi şimdi de bulamıyoruz afiyetle yiyin canimCanim benim oğlan gece 1.5 da uyudu rahat 4 kere de uyandı. Meğer bir dış daha patlatmisoyüzden yani. Bugün de eşimin köyüne gidecez pöfff hiç istemiyorum
Afiyetle yiyin canım. Bende bu pazartesi salatalık alıp turşu kuracam inşallah6
Ah kuzum her şeyi takıyorsun ve vücudun reaksiyon veriyor. Uykusuzluk yorgunluk stres maalesef hepsi var. Azıcık rahat düşünmeye çalışmalıyız. Doktor bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?