- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
Günaydın csnım senin metebolizmana bağlı Can'ım
Sağol Can'ım çevremdeki herkes aynısını söylüyor sıkılaştığım için sanırım ağırlığın faydaları
Afiyet olsun Can'ım oh ne güzel mis gibi hava almışsın maşallah güzel ip atlamışsınİyi gecelerBugünkü menüm eh işte oldu ama benim kilo alışım genelde tatlıdan dolayı oluyo ama tatlı yemiyoruuum
Sabah: (Dışarda kahvaltıdaydık pikniğimsi )
1 simit
Peynir
Azıcık gözleme
Şekersiz çay
Ara 1-2:
Şekersiz Türk Kahvesi
Çilek
Kayısılı ve ananaslı bebelac
Akşam:
1 kase acılı tarhana çorbası
Fırında patates
Ayran
Ara:
Yarım mısır
Yeşilçay
Su: 3 ltre
Spor:
•30 dk Leslie 2 mil
•15 dk karışık egzersiz
•250 ip atlama
canım bephanthen bayağı geçirdi,yarın sahalara dönüp dışarıda yürümeye devam ederim
Evet Can'ım ben hiç denemedim ama yapanlar çok memnun aslında denemek lazımDondurulmuş karnibahar yapsak kistan aslinda kisiri cok güzel oluyor.. bende sebze protein günlerinde yapmak için kisin buzluga aticam bolca
Kız niye söylüyorsun hemen
Öyledir benim kocamKuzum ailesi degilde esin kendini kivanc tatlitug sanıyor zannimca o ne ya ekmek yersin kizar giysi bulamazsin laf der aaa kızdım simdi valla
İyi yapmışsınAnnemler kızartıcaktııı patatesleri durun dediim ben diyetteyimm
Evet dolmanın içinde süper fikir mercimek koyan var Can'ım ama ben hiç denemedim yeşil mercimek denemek lazımBende sebze günlerinde dolmanin icine pirinç yerine koymayi düşünüyorum etle birlikte canim gerçekten süper fikir
Canııım gayettt güzeel vee fitsin maşallahEkime dee hedefine ulaşıcaksın inşallah
Bencede zaten en sağlıklısıda o çünkü geriye almayız tekrardan kilolularıKizlar o zaman herkesin hedefi haftalik 500 gr olsun mu? Her zaman 1 kg vermek mümkün degil moralimiz boşuna bozulmasin..
Estafurullah Canım ben kendimden tiksiniyorum asla öyle düşünmeMiyav_su harikasin canim gayet hoş görünüyorsun mide bulandirici mi benim halimi gorsen kusacaksin demek
Evet bu çok doğru Canım hedefi düşük tutmakSüper fikiir, en doğruu hedeffBeklentiyi düşük tutalım, ama maksimum mücadele edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?