Supersin canim 10 numara 5 yildiz=) ben de yesil cayimla gunu kapatma hazirliklarindayim, yatana kadar sana eslik ederim=)Bayram'dan önce 77.6 gr şuan 76.2 gr toplamda -1.2 gr kızlar daha bağırsaklarım tam çalışmadı şişkinlik var olsa olsa 200 gr fazladır zaten
Teşekkür ederim Canım afiyet olsun millet uyuyor sen bari takıl bana sporunu yaptın mıSupersin canim 10 numara 5 yildiz=) ben de yesil cayimla gunu kapatma hazirliklarindayim, yatana kadar sana eslik ederim=)
günaydın bence ptesi değil bugünden itibaren başlagünaydın bende 67,5 kilo 164 boydayım. 60 olmam lazım. pazartesiden itibaren bende başlıycam inşallah.ama spor yapma imkanım yok
başlayamam pazartesiye kadar tatildeyimB fe
günaydın bence ptesi değil bugünden itibaren başla
Yaptiim yarim saat eliptik yarim saat de agirlik calistim, kesin bacaklarim tutmicak yarin=)Teşekkür ederim Canım afiyet olsun millet uyuyor sen bari takıl bana sporunu yaptın mı
Anladım o Zaman ptesi bekliyoruz Can'ım senibaşlayamam pazartesiye kadar tatildeyim
Yaptiim yarim saat eliptik yarim saat de agirlik calistim, kesin bacaklarim tutmicak yarin=)
Ben ilac kullanmamaya calisiyorum canim ama tabi cok kotu olursam bilemem=) olmam herhalde duzenli spor yapan insanim, ama 40-50 kiloluk agirliklari kullanmayali uzun zaman olmustu... sicak dus aldim hemen sonrasinda, kurtarmaz mi?=)Kas gevşetici al Canım o Zaman hiçbirşey olmaz
Aslında en güzeli kullanmamak ama bazen insan dayanamıyor spor Ağrı'sına iyi yapmışsın sıcak duş iyi hissettirir seniBen ilac kullanmamaya calisiyorum canim ama tabi cok kotu olursam bilemem=) olmam herhalde duzenli spor yapan insanim, ama 40-50 kiloluk agirliklari kullanmayali uzun zaman olmustu... sicak dus aldim hemen sonrasinda, kurtarmaz mi?=)
amaan en fazla yarin merdiven inip cikamam napalim canim=)Aslında en güzeli kullanmamak ama bazen insan dayanamıyor spor Ağrı'sına iyi yapmışsın sıcak duş iyi hissettirir seni
amaan en fazla yarin merdiven inip cikamam napalim canim=)
Burasi da ayyynen oyle, gece 12de hava 32 derece su an... klimalar her yerde 7/24 mesai yapiyoYanıyoruz kızlar burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?