Bende sebze günlerinde dolmanin icine pirinç yerine koymayi düşünüyorum etle birlikte canim gerçekten süper fikirAy burda da dusuk karbonhidratli diyetlerde pirinc vs. yerine karnibahar cok kullaniliyo. Ben cok severim zaten, simdi robottan gecirip pirinc yerine de kullaniyorum
Annemler kızartıcaktııı patatesleri durun dediim ben diyetteyimm
Aslında güzel olurKızlar haftalik yada aylik hedefler koysak mi ki?
eğer diyete yeni başladıysan ödem atacağını da hesaba katıyorum ve spor yapacağını da tabii ki,2 ayda bence 78 olursun maksimum o da :)88.6 kuzum
ŞU HAYATTA EN SEVDİĞİM ŞEY.Annemler kızartıcaktııı patatesleri durun dediim ben diyetteyimm
ay süper bir fikir ya şimdi kısır tarifine baktım daa ben de yapacağım bunu,harikasınız kızlarBende sebze günlerinde dolmanin icine pirinç yerine koymayi düşünüyorum etle birlikte canim gerçekten süper fikir
Ayy ben de öyleyim yaaaYaz tatili diye de azıcık rahatım annemlerin zoruyla kalkıyorum
Ekimde harika olucaksin bitanem bana guvenKuzum ailesi degilde esin kendini kivanc tatlitug sanıyor zannimca o ne ya ekmek yersin kizar giysi bulamazsin laf der aaa kızdım simdi valla
Vucudumda degisiklik olur dimi kuzum ya cok yoruldum kilolu olmaktaneğer diyete yeni başladıysan ödem atacağını da hesaba katıyorum ve spor yapacağını da tabii ki,2 ayda bence 78 olursun maksimum o da :)
Annemler kızartıcaktııı patatesleri durun dediim ben diyetteyimm
Canııım gayettt güzeel vee fitsin maşallah
canım ben 1.5 ayda 11 kg verdim,inan öyle bir yük kalktı ki.çıkamadığım merdivenleri nasıl çıkıyorum nefes nefese kalmadan.bana güven,sadece diyetine sadık kal kaçamak yapma,bol spor yapVucudumda degisiklik olur dimi kuzum ya cok yoruldum kilolu olmaktan
Afiyet olsun simdiden kuzumay süper bir fikir ya şimdi kısır tarifine baktım daa ben de yapacağım bunu,harikasınız kızlar
Aslında güzel olur
Bende 87.4 tum ramazanda simdi bayramdi ramazandi 88.6 olmusum ayni kilodaymisiz sen bana ilham verdin tatlim bende zayflarim INŞALLAH cok sagolcanım ben 1.5 ayda 11 kg verdim,inan öyle bir yük kalktı ki.çıkamadığım merdivenleri nasıl çıkıyorum nefes nefese kalmadan.bana güven,sadece diyetine sadık kal kaçamak yapma,bol spor yap
seninle aynı kiloda başlamıştım neredeyse
INŞALLAH 1 veririz ama tabiii 500 gram olsun tatlimKizlar o zaman herkesin hedefi haftalik 500 gr olsun mu? Her zaman 1 kg vermek mümkün degil moralimiz boşuna bozulmasin..
Aaaay hiç kulaklarım çınlamadı oysakiii
Oyle deme kuzum biz cok guzeliz ama zayifliinca dahada cok guzel olucazzzz prensesMiyav_su harikasin canim gayet hoş görünüyorsun mide bulandirici mi benim halimi gorsen kusacaksin demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?