Ay sabaha kadar evde klima çalıştı Can'ım biz dışarda çalışıyoruz düşün 45 dereceyi geçecekmiş bugünBurasi da ayyynen oyle, gece 12de hava 32 derece su an... klimalar her yerde 7/24 mesai yapiyo
off cok fena, cok kolay gelsin canim ya=( ben butun gun buzdolabi gibi ofiste oturuyorum rahat o acidan, hirka giyiyorum hatta bazenAy sabaha kadar evde klima çalıştı Can'ım biz dışarda çalışıyoruz düşün 45 dereceyi geçecekmiş bugün
İyi geceler Canım
Ah keşke bizde öyle olsak bunada şükür sen çok şanslısınoff cok fena, cok kolay gelsin canim ya=( ben butun gun buzdolabi gibi ofiste oturuyorum rahat o acidan, hirka giyiyorum hatta bazen
canııııııııııııııım çok mutlu oldum o kadar şişkinliğine rağmen gitmiş harikasıın
Teşekkür ederim balım ya sen Can'ım tartıldın mıcanııııııııııııııım çok mutlu oldum o kadar şişkinliğine rağmen gitmiş harikasıın
1.2 değil canım fark 1 kg 400 gramBayram'dan önce 77.6 gr şuan 76.2 gr toplamda -1.2 gr kızlar daha bağırsaklarım tam çalışmadı şişkinlik var olsa olsa 200 gr fazladır zaten
tatlım ben 9'da uyandım ama giremedim çok özür dilerim
tartıldım tartıldım uyanır uyanmazTeşekkür ederim balım ya sen Can'ım tartıldın mı
Öyledir benim kocamtam sopalık karşımda Allah ne verdiyse yer Allah'dan iradem güçlü dün sadece müşteri yerken biraz kötü oldum hemen topladım kendimi o konuda iyiyim
Evet dolmanın içinde süper fikir mercimek koyan var Can'ım ama ben hiç denemedim yeşil mercimek denemek lazım
Bayram'dan önce 77.6 gr şuan 76.2 gr toplamda -1.2 gr kızlar daha bağırsaklarım tam çalışmadı şişkinlik var olsa olsa 200 gr fazladır zaten
İnsülin dirençi olduğu için haftada 750 gr filan veriyorum bu çok iyi benim için
Nerdesiniz kızlar uyanın artıksopa geliyor
@puantiyeli_kelebek Can'ım ilk baştaki listeyi güncelle istersen çogu insan yok
Ciddi misin sabah öyle kafadan hesapladım umarım haftaya 75 kg düşerim1.2 değil canım fark 1 kg 400 gramşişkinliğe rağmen o da
Tamam CanımGunaydin canlar
Allah sana sabırlar versin valla iyi dayaniyorsun. Neyse en guzel cevabi zayiflayip vereceksin inşallah
Bakliyat bana yasak canım :) ama güzel fikir.
Supersin kuzum Tebrikler insülin direncine ragmen böyleyse iradenden dolayidir
3 e kadar uyku tutmadi ben yine e gec uyaninca da sabah 10 u gece kalktım napicam ben yaa
Senmo sıcakta mum gibi eriyorsun canim ya sana sicaklar mi kilo verdiriyor acaba
Geldim kuzummm
Senin ve benim kilomu eklememle birlikte guncelleme baslayacak canım.
ben de 75.900 de olsa o 75 rakamını görürüm inşallahCiddi misin sabah öyle kafadan hesapladım umarım haftaya 75 kg düşerim
Süpersin Can'ım aramızda 500 gr varkilo bildirimi
2 hafta önce çarşamba : 78.900
bu çarşamba : 76.700
fark : 2.2 kg
Görücez buna emin olben de 75.900 de olsa o 75 rakamını görürüm inşallah
Listeye ekledigim son kg. 101.8
Guncel kilom. 99.5
Fark. 2.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?