Ohoo daha 61 gün var canıım88.6 kuzum
INŞALLAH 1 veririz ama tabiii 500 gram olsun tatlim
Yeni bi başlangıç bana iyi gelicek iyiki varsiniz kizlar
Harika fikir fistigimmmm1 kg vermek zor degil kuzum veririz ama her zaman degil mesela regl haftasi olur tuzlu yeriz su toplar vücut vs vs o yuzden 500 gr vereni tebrik ederiz 1 kg. Verene kutlama yapariz:))
canım 500 gr en güzeli hem regl dönemleri falan oluyor vücut su tutuyor,bir de evet mümkün değil her hafta 1 kg gitmesi,keşke olsa ama işte...Kizlar o zaman herkesin hedefi haftalik 500 gr olsun mu? Her zaman 1 kg vermek mümkün degil moralimiz boşuna bozulmasin..
Ben de severim patatesi aslında her şeyi seviyorum hiç yemek seçmem sağlıklı sağlıksıızŞU HAYATTA EN SEVDİĞİM ŞEY.
valla benim de annem yapsa kan çıkar o evden
Ayneen canıım yarın alarm kuruyim bariii yine bu sefer kalkıcam amaDüzeltmek lazim bu durumu canim hem sağlık hem zayiflamak adına
Ayyyy INŞALLAH canim benimOhoo daha 61 gün var canıımTartıda çok gitmese bile düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyle görünüş açısından ciddi değişirsiin Kii 61 gün 815 hafta eder Her hafta 1 kilo versen 8.5 kilo ama ortalama 6-7 verirsin canım
Yook demedii diyemezz o da dikkat ediyo ufaktanAnnen "ama ben degiliiimmmm" demedi mi
öğünlerini düzenli paylaş yorumlaşırız yineBende 87.4 tum ramazanda simdi bayramdi ramazandi 88.6 olmusum ayni kilodaymisiz sen bana ilham verdin tatlim bende zayflarim INŞALLAH cok sagolsadik kalıcam söz ogun gelince yine konusuruz sende 6lari gorursun INŞALLAH yakin zamanda kuzum
sen de iyi ki varsın,zaman o kadar çabuk geçiyor ki bir bakacaksın birden erimişsinYeni bi başlangıç bana iyi gelicek iyiki varsiniz kizlar
Amin canim benimcanım 500 gr en güzeli hem regl dönemleri falan oluyor vücut su tutuyor,bir de evet mümkün değil her hafta 1 kg gitmesi,keşke olsa ama işte...
hepimizin hedefi haftada min 500 gr o zaman,fazlası olsun azı olmasın inşallah
Süper fikiir, en doğruu hedeffKizlar o zaman herkesin hedefi haftalik 500 gr olsun mu? Her zaman 1 kg vermek mümkün degil moralimiz boşuna bozulmasin..
canım 500 gr en güzeli hem regl dönemleri falan oluyor vücut su tutuyor,bir de evet mümkün değil her hafta 1 kg gitmesi,keşke olsa ama işte...
hepimizin hedefi haftada min 500 gr o zaman,fazlası olsun azı olmasın inşallah
Tamam tatlim paylasirim yarin duzenli bi hayat beni bekliyor sizinle beraberce basaricaz INŞALLAHöğünlerini düzenli paylaş yorumlaşırız yine
sen de iyi ki varsın,zaman o kadar çabuk geçiyor ki bir bakacaksın birden erimişsin
Yook demedii diyemezz o da dikkat ediyo ufaktan2 hafta sonra kuzenimin düğünü var Zaten 1 yıldır ben sağlıklı yaşama geçtim tüm evi etkiledimm
Iyi geceler tatlimHaydiii iyi geceler fıstıklarBiraz kitap okuyup uyuyucam Yarın tartı hepimiz için güzel olur inşallah
Haydiii iyi geceler fıstıklarBiraz kitap okuyup uyuyucam Yarın tartı hepimiz için güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?