- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Dua oku allaha Sığın uyku n gelir canımSabah 5 de uyanmam lazım benim uykusuz ne yapıcağım yarın çok yoğun bir güniçime sıkıntı girdi
Düzce depremi mi evet o çok kötüydüVan depremjni hatirliyorum çok feciydiya1999 daki çok feciymis ama onu hatirlamiyorum
İnşallah çok zor ama denerim yarın acayip yoğunum saat 05.00 kalkıp kahvaltımı hazırlayıp yola çıkmam lazımDua oku allaha Sığın uyku n gelir canım
Canim cok kez diyete girdiğim için biliyorumki kendimi akşam yediğim zaman kilo veremiyorum çok zor kilo veren biriyimYanına çorba yapsaydın kendine yada az sebze yemeği aç kalma
Bence kilo verinceye kadar meyve yeme yesen bile sabah ye birde glisemik indeksi yüksek gıda havuç mesela tüketmeCanim cok kez diyete girdiğim için biliyorumki kendimi akşam yediğim zaman kilo veremiyorum çok zor kilo veren biriyimonun için ne yemesem o kar
Zaten elma yiyin ce çok aciktim ha unutmuşum bide elmadan sonra acikinca tarçınlı süt içtim 1 bardak tok tutsun diye iyi geliyomusBence kilo verinceye kadar meyve yeme yesen bile sabah ye birde glisemik indeksi yüksek gıda havuç mesela tüketme
Ben zaten size diyordum hangi meyve olursa olsun kuru meyve hariç yanında yoğurt ,ayran ,kefir için diyorum sen dikkate almamışsın gecenZaten elma yiyin ce çok aciktim ha unutmuşum bide elmadan sonra acikinca tarçınlı süt içtim 1 bardak tok tutsun diye iyi geliyomus
Evet canım şuan artık alımlarımız yok size kilo vermede başarılar sohbete beklerizliste doldu mu? daha kimseyi almayacak mısınız
teşekkür ederim sohbetlerinizi okuyacağımEvet canım şuan artık alımlarımız yok size kilo vermede başarılar sohbete bekleriz
Sana öğlen ne dedim disiplin yok demiştin gördün mü bundan sonra iyi oku anla sor yardım ederiz zaten başlarda gıcık oluyordun uyuz oluyordun banaHiç dikkat etmedim canım bundan sonra yersem öyle yaparim
Tabiki sormak istedikleriniz varsa arkadaşlarımız yardım ederler sizeteşekkür ederim sohbetlerinizi okuyacağım
tabii ben de kilo vereyim vereyim derken en son 85lerdeyken şimdi oldum 105Tabiki sormak istedikleriniz varsa arkadaşlarımız yardım ederler size
Kahven mümkünse Türk kahvesi ve filtre kahve olsun mutlaka bakliyat tüket nohut hariç sebzeden bezelye bol yeşillik bol sıvı tüketKendimce yasak koydum makarna pirinç bulgur ekmek patates hiç yemiyecem favorilerim şekersiz çay şekersiz kahve yumurta et domates salata marul peynir olcak
Sana öğlen ne dedim disiplin yok demiştin gördün mü bundan sonra iyi oku anla sor yardım ederiz zaten başlarda gıcık oluyordun uyuz oluyordun bana
Nohutun neyi varya odami yasakKahven mümkünse Türk kahvesi ve filtre kahve olsun mutlaka bakliyat tüket nohut hariç sebzeden bezelye bol yeşillik bol sıvı tüket
Ya Nasıl aldınız peki ben yardım ederim size diğer arkadaşlar cevrimdışı bir rahatsızlığınız var mı Nasıl besleniyorsunuz bunlar önemli bana cevap verin yardım ederimtabii ben de kilo vereyim vereyim derken en son 85lerdeyken şimdi oldum 105nereden nasıl başlasam diyete neler yapsam kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?