Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Zaten elma yiyin ce çok aciktim ha unutmuşum bide elmadan sonra acikinca tarçınlı süt içtim 1 bardak tok tutsun diye iyi geliyomus
Ben zaten size diyordum hangi meyve olursa olsun kuru meyve hariç yanında yoğurt ,ayran ,kefir için diyorum sen dikkate almamışsın gecen tevafuk55 karpuz ve yanında ayran içti Vilma 37 aynı meyve yer yanında yoğurt yada ayran

Hiç dikkat etmedim canım bundan sonra yersem öyle yaparim

Kendimce yasak koydum makarna pirinç bulgur ekmek patates hiç yemiyecem favorilerim şekersiz çay şekersiz kahve yumurta et domates salata marul peynir olcak

Kendimce yasak koydum makarna pirinç bulgur ekmek patates hiç yemiyecem favorilerim şekersiz çay şekersiz kahve yumurta et domates salata marul peynir olcak
Kahven mümkünse Türk kahvesi ve filtre kahve olsun mutlaka bakliyat tüket nohut hariç sebzeden bezelye bol yeşillik bol sıvı tüket

tabii ben de kilo vereyim vereyim derken en son 85lerdeyken şimdi oldum 105 nereden nasıl başlasam diyete neler yapsam kafam çok karışık
Ya Nasıl aldınız peki ben yardım ederim size diğer arkadaşlar cevrimdışı bir rahatsızlığınız var mı Nasıl besleniyorsunuz bunlar önemli bana cevap verin yardım ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…